p2 Rossum Meeting and co-working in Rossum

Welcome at p2 Rossum

Slotselaan 6-8, Rossum (Route) 9.5895 17 1 10 9.6 (17 Reviews)

More information about p2 Rossum

p2 Rossum is dé ontmoetingsplaats voor ondernemers. Een ideale plaats om te werken, vergaderen, workshops te houden, trainingen te geven en evenementen te organiseren, maar ook om als zelfstandig professional te werken. p2 bestaat uit het monumentale Slot Rossum (het oude gemeentehuis van Rossum), een gezellig Koetshuis en natuurlijk onze tuin en boomgaard. p2 ligt midden in de Betuwe op korte afstand van de A2 afslag en NS station Zaltbommel.

p2 is een plaats waar een goed idee een plan kan worden. Waar bijeenkomsten nieuwe inzichten kunnen opleveren en waar de omgeving inspireert.
p2 kan, in overleg, bijna alles voor u organiseren.

De vergaderruimtes en werkplekken hebben bijna allemaal een eigen sfeer en zijn ingericht met veel gevoel voor design en kwaliteit. Met een knipoog naar het roemrijke verleden. Zo wordt werken en/of vergaderen een bijzonder insprirende ervaring.
Wij ontvangen u gastvrij en bieden arrangementen aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Denk aan lunch, koffie/thee, frisdrank, maar ook picknick, diner of borrelarrangementen zijn mogelijk.

Verder zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig: gratis Wi-Fi, en tegen betaling; beamers, brownpaper, whiteboards, flipovers, printers, etc.

Need any help?

Opened today:

See all opening hours