Reviews

What do our bookers say


10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Leah Simmons Wood
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Quiet and peaceful place to work, helpful staff & free tea/ coffee! it was perfect
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Corinne Jeanmaire
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
echt een leuke plek
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Corinne Jeanmaire
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
perfecte plel
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Charlotte Bax
- Workspace
Bagels & Beans Flagship Store
Fijne locatie, vega-vriendelijk. Was op ons moment lekker rustig. Personeel was heel vriendelijk en kwam zelfs een glas water brengen toen ik een hoestbui kreeg.
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Peter Bannink
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Gastvrij. Goede koffie. Weinig storende geluiden.
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Jan Pieter Oudshoorn
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Prima werkplek, alleen als er veel mensen een videomeeting hebben / aan het bellen zijn wel wat rumoerig.
10.0
Booking process
Meetingspace
Food & Beverage
Service
Price/quality
Catherine Batchelor
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
Excellent experience
10.0
Boekingstraject
Jacques Fiers
- Meeting room
Parktheater Eindhoven
Boeken/reserveren online werkte niet. Door nabellen alsnog geboekt
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Anja Marseille
- Meeting room
Meet in Kulturhus Holten
Fijne plek om te werken!
10.0
Booking process
Meetingspace
Food & Beverage
Service
Price/quality
Shannon McDonald
- Meeting room
Meet Berlage - Amsterdam Center
Booking was super easy online and the service was really great, nothing was too much trouble. We really enjoyed lunch and the coffee too! Thanks Team!
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Community
Floor Edixhoven
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Super locatie en hele lieve mensen! Enige verbeterpuntje is het geluid (bijvoorbeeld boringen) maar ook als mensen uit een gereserveerde zaal koffiepauze hebben zorgt dat voor veel overlast voor de mensen die aan het werk zijn in de open werkruimtes
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Bert Bekker
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Fijne werkplek. Altijd gastrvrije ontvangst. Gratis koffie.
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Marcel Jacobs
- Meeting room
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Fijne kamer, prima ontvangst. Volgende keer weer.
8.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
André Beerten
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
De stoelen zijn zo laag dat je niet goed kunt werken, tenzij je helemaal onderuit gaat hangen (wat veel mensen doen). Ik kom niet meer terug.
saray stiefel
February 19, 2024, 07:42
saray stiefel: Bedankt voor uw bericht! Wat vervelend om te horen dat uw bezoek niet naar wens was. Wij gaan uw feedback serieus behandelen. Mocht u binnenkort ons tóch nog een keer willen bezoeken, vraag dan aan één van onze medewerkers een andere stoel. Wij hebben er een hele hoop. Daar zit er vast een tussen die wel lekker zit. Hopelijk tot snel! ^Saray
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Geluidsniveau
Noa Schaafsma
- Workspace
Seats2meet Amersfoort CS
Was precies wat we zochten, fijne plek om bezig te zijn.
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Harold Ghurahoo
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Fijn werkplek. Aardige mensen.
7.5
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Community
Harold Ghurahoo
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Leuke plek om even lekker te werken / overleggen.
Kimberley van Maarseveen
February 15, 2024, 09:24
Kimberley van Maarseveen: Dankjewel Harold!
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Community
Dieter Jagodzinska
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Great area and very nice location.
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Iris Traast
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Een hele fijne plek om te werken en mensen te ontmoeten!
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
N.G.C. Laheij
- Meeting room
Seats2meet Amersfoort CS
Prima locatie direct bij het NS-station, goed beschikbare en vriendelijk servicepersoneel en een prettige vergaderruimte met voldoende koffie en thee apparaten in de buurt.
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Nicole Gryncwejg
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
great work environment!
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Geluidsniveau
Community
Lieke Verstegen
- Workspace
Peer! Amersfoort-Noord
Hele fijne werkdag gehad
marlot witteveen
February 16, 2024, 01:26
marlot witteveen: Beste Lieke, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat u een fijne werkdag had bij ons. Bedankt. Met vriendelijke groeten, Marlot van Peer!
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Marieke Verdonk
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Prima werkplek. Rond lunchtijd wel erg druk.
7.5
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Henkjan Visser
- Workspace
a.s.r.
Hinderlijk wanneer iemand dichtbij met regelmaat (te)luid belt. Dat is echter het risico van een seats2meet werkplek en een subjectieve ervaring. ASR heeft een schitterend kantoor en biedt een gratis riante werkplek. Dus niet te veel zeiken.
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Community
Bastiaan Konijnenbelt
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Great venue to co-work or have a meeting. Spacious, enough spots to work, friendly staff, good wifi, happy vibes!
Kimberley van Maarseveen
February 6, 2024, 04:37
Kimberley van Maarseveen: Thankyou Bastiaan!
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Anne Terhorst
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
It is a really nice location. It can be quite busy, but it make it also a dynamic place.
7.5
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Anne Terhorst
- Workspace
Mobility Hub Den Haag Centrum
Perfect location for short stay. Staff was very friendly and good coffee.
Eline Tromp-Vrielink
February 8, 2024, 07:19
Eline Tromp-Vrielink: Thanks Anne for your kind review. We hope to see you again at our HUB!
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Geluidsniveau
Bas Schreurs
- Workspace
Seats2meet Tilburg LocHal
Niet alleen is de LocHal een geweldige locatie, de gastvrijheid van de medewerkers van Seats2Meet is echt top. Wat een fijne werkplek!
Noa Sol
February 6, 2024, 11:09
Noa Sol: Hallo Bas, Hartelijk dank voor je review. Wat fijn te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. Tot de volgende keer bij Seats 2 meet. Met vriendelijke groet, Noa
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
martine maris
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Altijd een feest om hier te werken. Mijn tweede woonkamer. :)
Lieke Boekema
February 2, 2024, 01:33
Lieke Boekema: Wat een leuk compliment!
6.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Jelle Veersema
- Workspace
Mobility Hub Den Haag Centrum
Mooie nieuwe locatie, met supervriendelijk personeel en prima koffie. Maar moet duidelijk nog ontdekt worden door de community. De kleinere tafeltjes/zitjes zijn niet echt geschikt voor lang werken (te klein), de lange tafel geeft een beetje teveel het gevoel alsof je in een tankstation zit.
Eline Tromp-Vrielink
February 8, 2024, 07:18
Eline Tromp-Vrielink: Bedankt voor je review Jelle! We zijn inderdaad net open en nog bezig met het finetunen van het meubilair. We zullen je opmerking meenemen! Graag tot ziens op onze HUB.
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Hans Bakker
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Nice doggie
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Erwin Vrensen
- Workspace
Seats2meet 's-Hertogenbosch CS
Prima gewerkt op deze locatie, kom zeker terug daar!
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Peter van t Hoog
- Workspace
Seats2meet Amersfoort CS
Hele fijne werkplek, zo'n beetje letterlijk boven op het station Amersfoort Centraal.
8.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Figen Sen Bakker
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
It was my first time and I enjoyed being there. It took a while to find a spot where I could read my documents without too much noise as the main hall (where all the desks/tables are) is quite noisy. But in essence, it is a pleasant place to work.
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Hans Roseboom
- Workspace
Seats2meet 's-Hertogenbosch CS
Superfijn om hier even te kunnen werken!! Onderweg van Den Bosch naar Maastricht!
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Eva Froger
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Great place to work and meet passionate people
10.0
Geluidsniveau
Pieter van Bentum
- Workspace
Seats2meet Amersfoort CS
fijn gewerkt, betrokken personeel
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Geluidsniveau
Anne Terhorst
- Workspace
Seats2meet Tilburg LocHal
Goed gelegen locatie (naast station). De Seats2Meet plek is niet zo groot, maar is gelegen in groter pand waar ook o.a. bieb zit.
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Bets Damhuis
- Meeting room
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Prima ruimte en goede service!
Chanaz van Ham
January 30, 2024, 03:48
Chanaz van Ham: Fijn om te horen dat je onze locatie als prettig hebt ervaren! Bedankt en hopelijk mogen we je in de toekomst nog een keer ontvangen!
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Seher Fazlioglu
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Thanks for the service. I really like the place. Definitely, i will pay a visit regularly. Tot ziens.
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Fatima Akchar
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Fantastische plek om te werken, gezellige en toegankelijk. Leuke plek om met klanten of andere ondernemers af te spreken.
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Daniel Nachoem
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Zeer fijne werkplek, erg dankbaar dat dit gratis aangeboden wordt
Chanaz van Ham
January 30, 2024, 03:50
Chanaz van Ham: Bedankt voor je review! We bieden onze werkplekken met plezier aan. Hopelijk tot snel!
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Wouter van Dort
- Workspace
Seats2meet Amersfoort CS
Zeer goede locatie om een uurtje te werken. Erg gastvrij
10.0
Boekingstraject
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Johan van der Waal
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
De ruimte was even niet zoals gehoopt, maar top opgelost in de service en kregen andere ruimte. Heel erg servicegericht.
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Koen Hartog
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
Prima service weer, fijn dat de lunch een half uur vervroegd kon worden i.v.m. het voortijdige vertrek van een van de aanwezigen. Dat werd door iedereen erg gewaardeerd.
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Prijs/kwaliteit
Cecile Theunissen
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
Prima, laagdrempelige plek op 5 minuten lopen van Utrecht Centraal in de hoek van het winkelcentrum.
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Geluidsniveau
Mark Boons
- Workspace
Seats2meet Amersfoort CS
rustige ochtend, dus prima werkomgeving
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Jolanda Luitwieler
- Workspace
Seats2meet Amersfoort CS
Seats2meet Amersfoort CS is een fantastische plek om te werken. Het personeel is heel klantvriendelijk en er zijn geen kosten aan verbonden. Ook de thee en koffie zijn gratis! Ik kan deze werkplek aan iedereen aanbevelen!
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Bart Hordijk
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
This location has a great vibe to get work done and I always seem to meet interesting people at lunch. The hosts are incredibly hospitable and the quality of the lunch is amazing! I cannot recommend this enough :)
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Stefan Lagodin
- Meeting room
Meet in Kulturhus Holten
Mooie locatie en prettig personeel om je te helpen.