Reviews

What do our bookers say


10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Mariken Leurs
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Erg prettig dat jullie de mogelijkheid bieden om een paar uur aan te schuiven zodat ik aansluitend naar een live-bijeenkomst in Utrecht kon
Lisa Visser
July 12, 2024, 02:36
Lisa Visser: Beste Mariken, Wat goed om te horen! Wij hopen je graag nog een keer terug te zien. Tot Seats, Lisa
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Susan Van Blooijs
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Super fijne plek om te werken.
6.7
Werkomgeving
Gastvrijheid
Geluidsniveau
Afra van Os
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Ik was er gister voor het eerst. Ik vond het top. Wel beetje rumoerig maar dat is voor mij juist een prettige afwisseling op het alleen werken thuis. Lunch niet mee gegeten maar ga ik een volgende keer zeker doen!
Lisa Visser
July 12, 2024, 11:46
Lisa Visser: Hi Afra, Goed om te horen dat je fijn gewerkt hebt! We hopen je graag snel terug te zien! Tot Seats, Lisa
2.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Gert-Jan Van Noort
- Workspace
Peer! Amersfoort-Noord
Helaas beter gewend. Hiervoor vaker geweest maar is erg achteruit gegaan en zal ik niet meer boeken deze plek.
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Prijs/kwaliteit
Martijn Coster
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
Alles volgens afspraak
10.0
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Julia van de Geijn
- Meeting room
Meet in Kulturhus Holten
Hele fijne locatie, fijne samenwerking met deze organisatie.
Ellis Wijnen
July 8, 2024, 10:04
Ellis Wijnen: Bedankt voor je mooie review!
8.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Hennie Verhoeven
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Prima werkplek, maar niet heel veel uitwisseling onder elkaar. Het was niet heel druk, wat op zich prima is. Maar de meeste mensen droegen hun koptelefoon wat niet echt uitnodigend is om contact te leggen 😊. Maar op zich werd een vraag welwillend beantwoord dus al bij al een prima ervaring.
Chanaz van Ham
July 9, 2024, 02:24
Chanaz van Ham: Hi Hennie, Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review te schrijven! De drukte op de werkplekken zijn erg wisselend. Wel kan je vooraf inzien wie er op de betreffende dag aanwezig zijn op de werkplekken. Achter de schermen zijn we bezig om ook op het plein zichtbaarder te maken wie er die dag aanwezig zijn en hun bijhorende expertise en kennis. Hopelijk verlagen we hiermee de drempel om open te staan voor het delen van kennis. Hopelijk tot snel!
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Harold Ghurahoo
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Gewoon een heel fijne werkplek ☺️
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Marielle Sijgers
- Meeting room
Seats2meet 's-Hertogenbosch CS
Seats2meet Den Bosch geeft me altijd een fijn gevoel als ik er binnenkom. De warme sfeer in de open lounge, de ideale bereikbaarheid en het uitzicht maakt dat ik hier altijd met heel veel plezier kom!
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Marielle Sijgers
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Blijft een top sfeer op de playground van S2M Utrecht.
10.0
Work environment
Hospitality
Carolina Armas
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Great place, highly recommended.
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Community
Michaela Riggio
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
A great place to sit and work. The atmosphere is fantastic. The lunch is a great deal and good food. And the coffee and tea are really nice options.
7.5
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Gerbrand Bijkerk
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Sinds lange tijd weer eens gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te lunchen. Het viel deze keer is echter enigszins tegen. De andere keren was er een voldoende keuze en voldoende aanbod. Dit keer was het echt minimaal (eigenlijk te weinig). Ik begrijp dat het left overs zijn, maar als er nagenoeg niet voldoende left overs zijn in relatie tot het aantal mensen die er zich voor intekenen, biedt ze dan niet aan. Ik haal dan liever even een lunch halen op hoog Catharijne of in de stad. Verder zoals altijd prima plek om te werken.
Kimberley van Seats2meet Utrecht CS
July 4, 2024, 05:56
Kimberley van Seats2meet Utrecht CS: Hallo Gerbrand, dank je wel voor je feedback. Voor €6,50 zorgen we ervoor dat er altijd nog genoeg verschillende dingen zijn. Er is altijd brood, beleg en soep. De salades en warme snacks delen wij uit overvloed (dat wil zeggen op is op). Ik hoop hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en mocht je verder nog vragen hebben, hoor ik het graag. Wellicht tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Kim
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Jan-Pieter Gerritsen
- Workspace
Seats2meet 's-Hertogenbosch CS
Wederom een fijne middag samen met Product Manager van VodafoneZiggo. Voor het eerst in Den Bosch omdat dit dichter bij mijn werkplek is dan de normale locatie in Amersfoort.
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Amber Dawson
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
I loved working here for the day! I would highly recommend and do it again.
Lisa Visser
July 3, 2024, 07:31
Lisa Visser: Hi Amber, Thank you so much for your kind words! Seats You, Lisa
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Matthijs Suijlen
- Workspace
Seats2meet 's-Hertogenbosch CS
prettig gewerkt
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Matthijs Suijlen
- Workspace
Seats2meet 's-Hertogenbosch CS
prettig gewerkt
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Community
Daniela Oliveira
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
I really enjoyed the first day and met one person who was really nice. At lunch, the lady working there also helped me with my questions and was super helpful :)
Lisa Visser
July 1, 2024, 06:20
Lisa Visser: Hi Daniela, Happy to hear! We would love to see you again. Seats you, Lisa
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Martijn Keijer
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Wel had de airco harder gezet mogen worden. Het was best warm. Verder voor herhaling vatbaar, dank !
6.7
Meetingspace
Eten & drinken
Service
COVID 19
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
Wij waren er op een bijzonder warme dag en er was geen (goede) airco aanwezig. hierdoor liep de temperatuur in de zaal op tot een erg onaangename warme temperatuur. Gelukkig maakte de lunch en de borrel, die beide zeer goed waren, het een beetje goed. Service was verder heel goed en personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Lisa Visser
July 1, 2024, 07:06
Lisa Visser: Goedemorgen, Wat vervelend om te horen, en inderdaad zijn wij gevestigd in een erg oud gebouw waar airconditioning centraal geregeld wordt. Gelukkig gaan wij in September verhuizen naar een gloednieuw en duurzaam pand in Hoog Catharijne, met een goed werkend klimaatsysteem! Wij zijn blij om te horen dat de borrel en lunch goed zijn bevallen. Hopelijk zien we jullie weer een keer terug! Groet en Tot Seats, Lisa
10.0
Booking process
Meetingspace
Food & Beverage
Service
Price/quality
Wim Blomsma
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
Prima geholpen, zag er allemaal netjes verzorgd uit
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Anneke van Diggelen
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
De medewerkers van Seats2meet zijn erg behulpzaam en flexibel. Alles is altijd uitstekend verzorgd
Lisa Visser
June 27, 2024, 07:26
Lisa Visser: Goedemorgen Anneke, Wat een mooi compliment! Wij zijn erg blij om te horen dat je een goede ervaring gehad hebt. Tot Seats, Lisa
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Kobi Wanningen
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
Vlot geholpen met internet probleem, zeer vriendelijk en gastvrij ondanks dat het erg druk was.
Lisa Visser
June 27, 2024, 07:27
Lisa Visser: Beste Kobi, Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad. Wij helpen je met liefde! Tot Seats, Lisa
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Service
Prijs/kwaliteit
Sabine Zwaaneveld
- Meeting room
Meet in Kulturhus Holten
Jammer dat de aanvraag voor een veganistische lunch niet goed is overgekomen. Verder wederom erg blij met jullie plek en gastvrijheid! Tot de volgende keer!
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Mymza Wever Expat Actions - Coaching
- Meeting room
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Great place to meet with my clients. The feedback I received from my guest about the venue was: "What a cozy place!" Seats2meet Strijp-S offers flexibility and comfortable meeting spaces.
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Kobi Wanningen
- Meeting room
Seats2meet Amersfoort CS
Hartelijk welkom - fijne ruimte - en echt heerlijk eten. We komen weer.
10.0
Booking process
Meetingspace
Food & Beverage
Service
Price/quality
Mathew Crick
- Meeting room
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Absolutely excellent experience, very customer friendly, very easy booking process for a meeting room. Provided us with some (specific) technical extra's we specifically needed. And the price is very competitive, absolutely 100% positive experience.
Tessa Brands
June 20, 2024, 01:41
Tessa Brands: Thank you so much for your wonderful feedback! We're thrilled to hear that you had such a positive experience with us. Our team always strives to provide exceptional service and it's great to know that the booking process and technical extras met your needs. We truly appreciate your kind words and look forward to welcoming you again in the future! kind regards Tessa Brands
10.0
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Community
Fabio D'Elfant
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Altijf super fijn, niks op aan te merken. De werkplekken zijn top.
Chanaz van Ham
June 20, 2024, 01:40
Chanaz van Ham: Bedankt voor je mooie review Fabio!
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Eva Froger
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Goed kunnen werken, prima sfeer.
6.0
Booking process
Meetingspace
Food & Beverage
Service
Price/quality
Shannon McDonald
- Meeting room
Meet Berlage - Amsterdam Center
We didn't feel lunch was worth the price that we paid. The sandwiches were not very filling and there was very little for 10 people.
8.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Bianca Op den Kamp
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Tijdens de breaks v.d. groepen die een ruimte gehuurd hebben was het vrij luid. Voor de rest echt prima locatie en concept.
Chanaz van Ham
June 17, 2024, 09:15
Chanaz van Ham: Hi Bianca, Bedankt voor je review. Leuk dat je gebruik hebt gemaakt van een werkplek op onze locatie! De werkplekken bevinden zich in de openbare ruimte en hierdoor zal er gedurende de dag weleens wat geluid zijn van gasten die koffiepauze of lunchpauze hebben. Voor volledige stilte of een besloten meeting adviseren wij om één van onze vergaderruimtes te boeken. We hopen je snel weer te zien!
2.5
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Robert Hemmen
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Als ik de host zou zijn van de locatie, dan zou ik de mensen proberen meer bij elkaar te laten komen (faciliteren dat ze gaan netwerken). Je moet het concept als het ware wel 'verkopen' aan de deelnemers en freelancers/MKB'ers die er werken.
Chanaz van Ham
June 17, 2024, 08:12
Chanaz van Ham: Hi Robert, Bedankt voor je feedback. Leuk dat je onze locatie voor de eerste keer hebt bezocht! We zouden bij een volgende bezoek graag met je in gesprek gaan om te kijken hoe we de toevallige ontmoetingen nog beter kunnen faciliteren. Hopelijk tot snel!
10.0
Work environment
Food & Beverage
Community
Michel "5X" Goedegebuure
- Workspace
Meet Berlage - Amsterdam Center
Mooie lokatie, vriendelijke gastheer en gastvrouw. Echt een aanrader.
6.7
Werkomgeving
Gastvrijheid
Geluidsniveau
Kelly Elsk
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Goed internet, veel tafels en zitplekken. Mocht je een overleg/call hebben, dan is het moeilijk een stille plek te vinden. Veel mensen die kletsen onderling. Daardoor soms moeilijk concentreren
6.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Niels Baars
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Dusdanig geluidsniveau dat werken bijna niet mogelijk is. Tenzij je een extreem gefocust persoon bent.
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Jorine van der Sanden
- Meeting room
Seats2meet Tilburg LocHal
Fijne plek, genoeg privacy in de vergaderruimtes!
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Nicole Schelling
- Meeting room
Seats2meet Amersfoort CS
Prima ruimte, lekkere lunch (echt weer even wat anders qua broodjes!), zeer vriendelijk personeel. Goed verzorgd!
10.0
Booking process
Meetingspace
Food & Beverage
Service
Price/quality
Anouk Walbroek
- Meeting room
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Voldoende en snelle ondersteuning. Prima locatie.
Chanaz van Ham
June 13, 2024, 10:48
Chanaz van Ham: Bedankt voor je review Anouk! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
10.0
Booking process
Meetingspace
Food & Beverage
Service
Price/quality
Byron Adams
- Meeting room
Seats2meet Tilburg LocHal
Would definitely use this location again. Everything was great!!
10.0
Booking process
Meetingspace
Food & Beverage
Service
Price/quality
Byron Adams
- Meeting room
Seats2meet Tilburg LocHal
The space is really great. We had an international conference here and it was perfect.
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Judith Veen
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
Een geweldige locatie met geweldige mensen die alles willen doen om onze meeting tot een succes te maken. Daarnaast is het goed bereikbaar. Top!
Shannon van Seats2meet Utrecht CS
June 7, 2024, 08:13
Shannon van Seats2meet Utrecht CS: Ah wat een fantastisch compliment, bedankt Judith!
7.5
Work environment
Food & Beverage
Noise levels
Community
Stephanie Wiechers
- Workspace
Seats2meet Tilburg LocHal
Really good location, beautiful & centrally located. When I was there, I did miss the social interaction a bit -- it was quite hard to make connections here.
8.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Marc Veekamp
- Workspace
Seats2meet Amersfoort CS
jammer dat de statafels sochtends niet meer beschikbaar zijn voor flexwerkers omdat ze al om 9 uur gedekt worden voor de lunch
10.0
Work environment
Hospitality
Noise levels
Márcia Costa
- Workspace
Seats2meet Utrecht CS
Located right in the city centre, this is a great spot to work. Controlled noise, served by a bar and great view from the inside.
Shannon van Seats2meet Utrecht CS
June 3, 2024, 10:19
Shannon van Seats2meet Utrecht CS: Hi Márcia, Thank you so much for your kind words. We hope to see you again! Kind regards, Lisa
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Giel Luichjes
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
Handig voor vergaderen onderweg
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Ellen van Hoof-Rompen
- Meeting room
Seats2meet Utrecht CS
Weer goed geregeld.
Rom Koning
May 30, 2024, 01:19
Rom Koning: Fijn om te horen Ellen!
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Susan van den Oever
- Meeting room
Meet in Kulturhus Holten
Fijne plek, uiterst vriendelijke mensen. In een MFC-gebouw
10.0
Werkomgeving
Gastvrijheid
Eten & drinken
Geluidsniveau
Community
Carol Milters
- Workspace
Seats2meet Tilburg LocHal
Seats2Meet Lochal is mijn go-to coworking space in Tilburg! Het bevindt zich op de tweede verdieping van onze prachtige openbare bibliotheek, met veel flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Het gehele personeel is behulpzaam, vriendelijk en heeft veel energie, de koffie is heerlijk, de wifi werkt perfect en de collega's zijn interessante mensen met verschillende achtergronden, open voor een snel en leuk gesprek tussen zeer productieve werkmomenten door! Een aanrader voor zzp'ers!
10.0
Boekingstraject
Meetingspace
Eten & drinken
Service
Prijs/kwaliteit
Klaas Schuring
- Meeting room
Seats2meet Amersfoort CS
Goede plek, goede service en vriendelijk personeel. Top.
7.5
Work environment
Hospitality
Food & Beverage
Noise levels
Joanne Lo
- Workspace
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
There were 2 young workers chitchating loudly for more than 30min, as if they're dating and forgot here is a working place. Will be good the staffs can remind them of they see it (there were staff passing by several times but saying nothing).