Meet In Peace Meeting and co-working in Utrecht

Find your workspace or meetingspace:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at Meet In Peace

3.9645 15 1 10 4.0 (15 Reviews)

Open this week:

Meetingspace
Mon Contact us
Tue Contact us
Wed Contact us
Thu Contact us
Fri Contact us
Sat Contact us
Sun Contact us
Workspace
Contact us
Contact us
Contact us
Contact us
Contact us
Contact us
Contact us

Address:

St Jacobsstraat12
3511BS Utrecht

lets@meetinpeace.org
06 10576235

Stichting Katholieke Vredesbeweging
41149489
Route

More information about Meet In Peace

Met trots kondigen we onze naamsverandering aan: 

De PAX Social Hub wordt MeetInPeace.

MeetInPeace omvat zowel het vergadercentrum als het Stiltecentrum op winkelniveau.
 

ONTMOETEN IN DE 1,5 METER MAATSCHAPPIJ
We borrelen over van inspiratie om kleine groepen een fijne ontmoeting te geven. De locatie wordt helemaal aangepast aan de nieuwe spelregels.... 
Vertel me meer!


EEN OASE VAN BLOEI
MeetInPeace verenigt verschillende functies vanuit één verhaal. Of je straks een moment van bezinning en verbinding met jezelf zoekt in de kapel, toevallige gezelligheid in de ontmoetingsruimte of een bijeenkomst bijwoont in een van onze zalen: al deze functies samen vormen een oase van bloei. We zullen je dan ook verwelkomen vanuit onze kernwaarden: inspiratie, vrede, vreugde en samen. 

SAMEN BLOEIEN, SAMEN BOUWEN
Het Stiltecentrum wordt sinds maart verbouwd en het vergadercentrum sloot diezelfde maand vanwege de pandemie. Op winkelniveau blijft er nog een poos een bouwwand voor het Stiltecentrum, waar hard gewerkt wordt.

2 juni 2020 gaat het vergadercentrum weer open, geheel aangepast aan de 1,5 meter maatschappij. Gelukkig zal je onze hoofdingang op de 2de verdieping via de kantoren ingang Cluetinckborch kunnen vinden. Cluetinckborch zit tegenover de Teco Nail in Hoog Catharijne. Bij de routebeschrijving vind je een filmpje. 


MEER OVER MEETINPEACE
Ons nieuwe merk is ontwikkeld door de PAX voor Vrede, het Stiltecentrum, SchuldHulpMaatje en Seats2Meet.com om het verhaal van deze mooie locatie te vertellen. 

De locatie heeft een bijzondere geschiedenis: bij de bouw van Hoog Catharijne moest een klooster wijken, en de Zusters van de Eucharistie kregen deze hoek van Hoog Catharijne in eigendom om te bewonen als klooster. Vandaar ook dat het complex zo'n mooie kapel heeft!
De zusters woonden er van 1975 tot 1990 en begonnen het stiltecentrum voor het winkelend publiek. Daarna gaven zij het complex in beheer aan PAX. Nu komt een schare aan maatschappelijk betrokken organisaties samen in MeetInPeace, zoals New Dutch Connections en Schuldhulpmaatje Nederland.  

Onze locatie is een sociale oase middenin het drukke Hoog Catharijne. Wanneer het stiltecentrum weer open gaat zal je ook weer in de kapel kunnen voor stilte, gebed en verbinding met jezelf. Je zal hier vrij toegang toe hebben vanuit de winkelpassage, via de open ontmoetingsruimte waar je ook terecht kan voor een drankje en praatje. Via kantoreningang Cluetinckborch, direct naast de ingang van het Stiltecentrum, kan je naar de 2de etage voor bijeenkomsten en werkplekken. Hier bieden we een toegankelijke verbindende en inspirerende omgeving voor iedereen die zich inzet voor onze maatschapij. 

Route   Print

Routebeschrijving PAX (Openbaar vervoer)
Let op: door verbouwing ziet onze ingang er nu anders uit!

In deze video zie je precies hoe je naar onze receptie loopt vanaf het station. 

Vanaf de stationshal van Utrecht CS, centrumzijde, loop je via het stationsplein (met het hoge bollendak) naar de hoofdingang van ‘Hoog Catharijne'.

Eenmaal in het winkelcentrum ga je naar rechts (je loopt o.a. langs de winkel 'Lush').  Die richting houdt je aan, tot je de Teco Nail aan je rechterhand ziet. Als je met je rug naar de Teco Nail staat, zie je een ingang in de bouwwand voor je met daarin Kantoreningang Cluetinckborch en de ingang van parkeergarage P2.

Om aan te bellen toets je op de intercom nummer 74 in of zoek je met de pijltjes naar PAX Social Hub. Wij doen de deur dan voor je open. Neem vervolgens de lift of trap naar de 2de etage. Hier vindt je deuren die toegang geven tot de oranje hal, via welke je de ingang van de PAX Social Hub gelijk aan de linkerkant vindt. Hier ontvangen we je en wijzen we je naar de juiste zaal!

Routebeschrijving PAX Social Hub (Auto)
Voor navigatiesysteem gebruik het volgende adres: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht – P1 en P2.

Vanaf de A2 Amsterdam/Den Bosch:
Neem afslag 8 Utrecht Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Arnhem en A27 Breda:
Volg eerst Ring Utrecht/Nieuwegein, dan Ring Utrecht-West/ Amsterdam(A2), neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Den Haag/Rotterdam:
A2 Amsterdam en neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A27 Hilversum:
Volg de Ring Utrecht Oost, hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen. Vanaf hier volg je de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog-Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel ga je bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A28 Amersfoort:
Volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs (A27), dan richting Utrecht-Noord. Hier neem je afslag 30, Veemarkthallen, na de afslag links onder de snelweg door. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

» Vervolg A2/A12/A27/A28:
U rijdt richting Centrum/Station. Volg vervolgens de borden met P1 en P2. Deze parkeergarages zijn gelegen aan de Spoorstraat. De parkeergarages P1 en P2 kunnen alleen nog maar worden ingereden vanaf de Catharijnesingel zijde.  Kies vervolgens P2 Hoog Catharijne. Deze parkeergarage bevindt zich onder de vestiging.

Let op: ten gevolge van werkzaamheden in het centrum van Utrecht kan bovenstaande route afwijken. Kijk op www.utrechtbereikbaar.nl voor een actueel overzicht van de werkzaamheden.

Lopend vanuit Parkeergarage P2:
Ga met de lift richting Hoog Catharijne (verdieping 1). Wanneer je door de deur van de parkeergarage het winkelcentrum instapt, vindt je meteen kantoreningang  ‘Cluetinckborch’ aan je rechterhand. Hier kan je aanbellen bij PAX Social Hub (nummer 74) en de trap of lift  op de 2e etage. 

Lopend vanuit Parkeergarage P1:
Ga met de lift richting Hoog Catharijne (verdieping 1). Wanneer je door de deur van de parkeergarage het winkelcentrum inloopt sta je met je rug naar de Albert Heijn en met je gezicht richting de passage naar het station. Deze loop je in, en volg je tot je lings de 'Teco Nail' ziet; hier tegenover kan je door een ingang in de bouwwand naar kantoreningang 'Cluetinckborch'.  Hier kan je aanbellen bij PAX Social Hub (nummer 74) en de trap of lift  op de 2e etage. 

Lopend vanaf Moreelsepark
Wanneer je via ingang Moreelse Park naar binnen gaat bij Hoog Catharijne, neem je eerst roltrappen omhoog, en ga je vervolgens links via een draaideur het winkelcentrum in. Je steekt het plein over met de Albert Heijn en de HEMA, en volgt de passage naar rechts richting het station. Deze weg vervolg je tot je links de 'Teco Nail' ziet; hier tegenover vind je een ingang in de bouwwand met daarin kantoreningang 'Cluetinckborch'. Hier kan je aanbellen bij PAX Social Hub (nummer 74) en de trap of lift  op de 2e etage.