PAX Social Hub Meeting and co-working in Utrecht

Find your workspace or meetingspace:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at PAX Social Hub

8.0560 9 1 10 8.1 (9 Reviews)

Open this week:

Meetingspace
Mon 09:00  -  22:00
Tue 09:00  -  22:00
Wed 09:00  -  22:00
Thu 09:00  -  22:00
Fri 09:00  -  22:00
Sat Closed
Sun Closed
Workspace
09:30  -  17:00
09:30  -  17:00
09:30  -  17:00
09:30  -  17:00
09:30  -  17:00
Closed
Closed

Need any help?

Address:

Godebaldkwartier 74
(Ingang Kantoren Cluetinckborch Hoog Catharijne )
3511DZ Utrecht

reserveringen@meetingplaza.nl
030-2337011

Stichting Katholieke Vredesbeweging
41149489
Route

More information about PAX Social Hub

Zoek je een werkplek op Hoog Catharijne? Kom langs bij de PAX Social Hub (2de verdieping Cluetinckborch, ingang bij de Madame Cocos).
Is de deur dicht? Kijk ook eens bij  Meeting Plaza (2de verdieping Jantsoenborch, ingang rechts van de Action) en Seats2Meet Utrecht Centraal (2de verdieping Hoog Overborch, links van de Albert Heijn)

De Pax Social Hub is een sociale oase middenin het drukke Hoog Catharijne.

De locatie heeft een bijzondere geschiedenis: ooit was het in gebruik als katholiek klooster, daarna in beheer en als kantoor gebruikt door Stichting Pax. Nu krijgt de locatie een nieuw leven als sociale ontmoetingsplek voor maatschappelijk betrokken organisaties, ondernemers, en de veelkleurige schare aan betrokkenen in het maatschappelijke netwerk.

Op de 2de verdieping, te bereiken via kantoreningang Cluetinckborch, vindt je een rustige werkomgeving waar je zo via een klein dakterras de zon in stapt. Op winkelniveau vindt je het Stiltecentrum en de kapel, plekken voor bezinning en warme ontmoeting, die nu nog beperkt open zijn vanwege de bouwwerkzaamheden.

In de Pax Social Hub komen de krachten van Stichting Pax en Seats2meet.com bij elkaar door een netwerk te hosten van wereldverbeteraars.

PAX brengt mensen bij elkaar die de moed hebben om voor vrede te gaan. Ze werken samen met mensen in conflictgebieden, zoeken politici op en slaan de handen ineen met betrokken burgers en partners aan de bescherming van burgers tegen oorlogsgeweld en het opbouwen van rechtvaardige vrede. 

Seats2Meet.com gelooft in de kracht van de toevallige ontmoeting: serendipiteit. Door samen met Pax een sociale hub te creëren in het hart van Nederland brengen we de superhelden van deze tijd bij elkaar om het verschil te maken.

Route   Print

Routebeschrijving PAX (Openbaar vervoer)
Klik hier voor een filmpje.

Vanaf de stationshal van Utrecht CS, centrumzijde, loop je via het stationsplein (met het hoge bollendak) naar de hoofdingang van ‘Hoog Catharijne'.

Eenmaal in het winkelcentrum ga je naar rechts (je loopt o.a. langs de winkel 'Lush').  Die richting houdt je aan, en na ca 120 meter (nog vóór de winkel 'Madame Cocos') zie je aan het plafond een bord met de aanduiding kantoren Cluetinckborch met een pijl naar links. Je vindt daar een doodlopende korte gang uit de oude inrichting met Hoog Catharijne, met de winkel 'Erica', de ingang van het Stiltecentrum (open op woensdagen), en de ingang van parkeergarage P2.

De entree van ‘Cluetinckborch', een glazen pui, vindt je aan je linkerhand en bevindt zich naast de ingang van parkeergarage P2. Als je met je rug naar de winkel 'Erica' staat, kijk je er recht tegenaan.

Met de intercom bel je aan bij PAX (nummer 74), wij doen de deur dan voor je open. Neem vervolgens de lift of trap naar de 2de etage. Hier vindt je deuren die toegang geven tot de oranje hal, via welke je de ingang van de PAX Social Hub gelijk aan de linkerkant vindt. Onze servicemedewerker ontvangt je daar en wijst je de juiste zaal!

Routebeschrijving PAX Social Hub (Auto)
Voor navigatiesysteem gebruik het volgende adres: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht – P1 en P2.

Vanaf de A2 Amsterdam/Den Bosch:
Neem afslag 8 Utrecht Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Arnhem en A27 Breda:
Volg eerst Ring Utrecht/Nieuwegein, dan Ring Utrecht-West/ Amsterdam(A2), neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Den Haag/Rotterdam:
A2 Amsterdam en neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A27 Hilversum:
Volg de Ring Utrecht Oost, hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen. Vanaf hier volg je de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog-Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel ga je bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A28 Amersfoort:
Volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs (A27), dan richting Utrecht-Noord. Hier neem je afslag 30, Veemarkthallen, na de afslag links onder de snelweg door. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

» Vervolg A2/A12/A27/A28:
U rijdt richting Centrum/Station. Volg vervolgens de borden met P1 en P2. Deze parkeergarages zijn gelegen aan de Spoorstraat. De parkeergarages P1 en P2 kunnen alleen nog maar worden ingereden vanaf de Catharijnesingel zijde.  Kies vervolgens P2 Hoog Catharijne. Deze parkeergarage bevindt zich onder de vestiging.

Let op: ten gevolge van werkzaamheden in het centrum van Utrecht kan bovenstaande route afwijken. Kijk op www.utrechtbereikbaar.nl voor een actueel overzicht van de werkzaamheden.

Lopend vanuit Parkeergarage P2:
Ga met de lift richting Hoog Catharijne (verdieping 1). Wanneer je door de deur van de parkeergarage het winkelcentrum instapt, vindt je meteen kantoreningang  ‘Cluetinckborch’ aan je rechterhand. Hier kan je aanbellen bij PAX Social Hub (nummer 74) en de trap of lioft  op de 2e etage. 

Lopend vanuit Parkeergarage P1:
Ga met de lift richting Hoog Catharijne (verdieping 1). Wanneer je door de deur van de parkeergarage het winkelcentrum inloopt sta je met je rug naar de ALbert Heijn en met je gezicht richting de passage naar het station. Deze loop je in, en volg je tot je rechts de 'Madame Cocos' ziet; hier kan je rechts een kleine doodlopende gang in, met de winkel 'Erica' en daar recht tegenover de kantoreningang 'Cluetinckborch' met glazen pui.  Hier kan je aanbellen bij PAX Social Hub (nummer 74) en de trap of lioft  op de 2e etage. 

Lopend vanaf Moreelsepark
Wanneer je via ingang Moreelse Park naar binnen gaat bij Hoog Catharijne, neem je eerst roltrappen omhoog, en ga je vervolgens links via een draaideur het winkelcentrum in. Je steekt het plein over met de Albert Heijn en de HEMA, en volgt de passage naar rechts richting het station. Deze weg vervolg je tot je rechts de 'Madame Cocos' ziet; hier kan je rechts een kleine doodlopende gang in, met rechts de winkel 'Erica' en daar recht tegenover de kantoreningang 'Cluetinckborch'. Hier kan je aanbellen bij PAX Social Hub (nummer 74) en de trap of lioft  op de 2e etage.