Zijlpoort Gemeente Haarlem Meeting and co-working in Haarlem

Find your workspace or meetingspace:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at Zijlpoort Gemeente Haarlem

9.7360 65 1 10 9.7 (65 Reviews)

Gemeente Haarlem

Met deze in-house Seats2meet BINNEN de Gemeente Haarlem aan de Zijlpoort nodigt Gemeente Haarlem ondernemers en partners uit om actief met ambtenaren in gesprek te gaan om samen uitdagingen in de stad aan te pakken.

Ontmoeten

Gemeente Haarlem werkt graag samen met ondernemers. Ontmoet ambtenaren en andere ondernemers tijdens de lunch en zet jezelf op de kaart voor een mogelijke samenwerking.

Ecosysteem voor ZP’ers

Laat Gemeente Haarlem weten wat voor jou als Zelfstandig Professional (ZP’er) nodig is om prettig in Haarlem te kunnen werken.

Open voor ideeën

Gemeente Haarlem staat open voor suggesties van Haarlemmers hoe we uitdagingen in de stad samen kunnen aanpakken. Het liefst op een circulaire manier met oog voor de natuur.

Open this week:

Workspace
Mon Contact us
Tue Contact us
Wed Contact us
Thu Contact us
Fri Contact us
Sat Contact us
Sun Contact us

Need any help?

Address:

Gedempte Oude Gracht 2
2011GR Haarlem

teambalies@haarlem.nl
0651935941

Route

More information about Zijlpoort Gemeente Haarlem

In verband met de ontwikkelingen rondom het Corona Virus is SEATS2MEET Zijlpoort vanaf dinsdag 17 maart tot maandag 6 april 2020 gesloten.

Beste bezoeker,

Op 15 september 2016 heeft Gemeente Haarlem op Zijlpoort haar deuren geopend voor ondernemers! Elke werkdag is er aan de Ondernemerstafel in de bedrijfskantine plek voor 20 flexwerkers. Seats2meet Zijlpoort wordt een werkplek voor ondernemers ín het gemeentehuis waar medewerkers van de gemeente, ondernemers en betrokkenen elkaar ontmoeten, inspireren en van elkaar leren. Om daarna ook eropuit te gaan en samen te werken.

Boek je werkplek (workspace) en schuif aan. Gratis wifi. Er is betaalbare koffie, thee en lunch verkrijgbaar. Open elke werkdag tussen 8 en 17 uur. 

Leuk je te ontmoeten!

Vriendelijke groet,
Yvonne Haneman – Ground8

Routebeschrijving:
Vanaf het station Haarlem CS is het 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen naar de Gedempte Oude Gracht 2 (oude postkantoor als je de weg vraagt). Je kan ook de bus nemen: 2, 3, 73 en uitstappen bij Nassaulaan. Mocht je met de auto komen, kan je het beste parkeren in de Raaks parkeergarage, Zijlvest 45. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de Zijlpoort.