Social Impact Factory Utrecht

Find your workspace or meetingspace:

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 
 

Meeting, training and event rooms

1 Berlin (40m2)

Berlijn is de broedplaats voor startups en creativiteit. Deze waste based room is dan ook helemaal bekleed met gerecycled textiel van I-DID, een circulaire innovatieve startup. Lekker voor de akoestiek en het geeft de actieve setting met speciaal ingebouwde tribune een speels karakter. De tafel is gemaakt door PlanQ, met stof vermengd met verharde hars. Proef de sfeer, want deze ruimte zal je creatieve brein activeren!

Available settings
Meeting 0 - 15
Circle 0 - 14
Theater 0 - 25

 

2 Barcelona (20m2)

Barcelona, de dynamische stad van Gaudí en de Sagrada Familia. Het is daar heerlijk toeven met tapas aan zee. Maar wist je dat het dé stad is van innovatief citymanagement? Nieuwe technologie in combinatie met gebruiksgemak voor de burger staan voor op.  Dit laten we doorschemeren in de ruimte. De wand is bijvoorbeeld helemaal magnetisch, handig voor creatieve sessies. Deze meetingspace brengt je absoluut tot nieuwe ideeën!

Available settings
Meeting 0 - 8
Circle 0 - 10
U-shape 0 - 8

 

3 Buenos Aires (40m2)

Denk je aan Buenos Aires, dan denk je aan tango! Vanuit deze meetingspace heb je een magnifiek uitzicht over de bewegende mensen in de straat, als een dans. Kies de gewenste opstelling in de ruimte om de juiste dynamiek van de meeting te bepalen. In deze waste based room hangt een kunstwerk van leien gemaakt van recycled plastic door bureau SLA/ Overtreders W voor de Hogeschool van Amsterdam. 

Available settings
U-shape 2 - 15
Meeting 2 - 18
Circle 2 - 20
Theater 0 - 30
Cabaret 0 - 18

 

4 Beijing (18m2)

Historie en modernisme komen samen in Beijing. In onze gelijknamige meetingspace komen oud en nieuw bij elkaar door de moderne vaste opstelling in combinatie met de robuuste stenen tafel in de kleur van het tapijt wat er al lag, ontworpen en gemaakt door Stonecycling. In Beijing bouw je samen duurzaam en krachtig aan veranderingen die er toe doen.

'Wanneer de weg ophoudt, verander. Na verandering kun je verder.' (I Tjing) 

Available settings
Meeting 0 - 8
Circle 0 - 10
U-shape 0 - 8

 

6 Seoul (55m2)

Welkom in de next generation IT mega city, Seoul. Op de tweede verdieping van ons indrukwekkende monumentale pand uit 1857, boek je deze multifunctionele meetingspace van ruim 50 m2 groot. De mogelijkheden in deze ruimte zijn talrijk dankzij de open indeling van de meetingspace. Met audiovisuele middelen en de gewenste multimedia geef je je meeting de gewenste boost. 

Available settings
U-shape 0 - 20
Cabaret 0 - 30
Carre 0 - 24
Circle 0 - 30
Theater 0 - 50
Meeting 0 - 24

 

7 Sydney (open ruimte) (100m2)

Let op: Dit is een open ruimte, deze kan niet worden afgesloten voor besloten events. 

Opera House and Harbour Bridge zijn de twee grote iconen van de stad Sydney. Een grote ruimte met moderne uitstraling geeft invulling aan de ruimte die we Sydney noemen. Voor een meeting of event van max. 60 personen kun je deze open event space met als icatcher de (verwijderbare) tribune naar eigen wens inrichten.

Available settings
Creative setting 0 - 40
Circle 0 - 40
Theater 0 - 65

 

8 San Francisco (18m2)

Meetingspace 8 San Francisco (2nd floor)

Available settings
Meeting 0 - 8
Circle 0 - 10

 

9 Tallinn (18m2)

9 Tallinn

Available settings
Meeting 0 - 8
Circle 0 - 10

 

10 Singapore (55m2)


Singapore

Available settings
U-shape 0 - 15
Carre 0 - 18
Cabaret 0 - 24
Circle 0 - 25
Theater 0 - 40

 

11 Cape Town (11m2)

De stad van de Tafelberg, daar ga je graag met elkaar aan tafel. Cape Town biedt plek aan 5 personen. Tijdens een korte of creatieve meeting kun je in deze ruimte heerlijk sparren. 

Available settings
Meeting 0 - 4

 

12 Tokyo (35m2)

Hard werken en totaal out of the box denken? Dan zit je in Tokyo goed. Vergeet de Hollandse kneuterigheid en doe-maar-normaal-mentaliteit, Tokyo is een stoofpot vol eigenaardigheden en absurditeiten! Deze plek is op de zolder van de Social Impact Factory te vinden en is in alle mogelijke opstellingen te buigen, geniet van de georganiseerde chaos van de metropool Tokyo. 

Available settings
Meeting 0 - 16
Theater 0 - 20
U-shape 0 - 14
Cabaret 0 - 12

 

13 Dublin (48m2)

Dublin, een stad vol creativiteit die vele artiesten en schrijvers heeft geïnspireerd. Een combinatie van ruwe materialen met sterke textuur, een mooie mix van design en oude ambachten. In deze ruimte komt oud en nieuw op creatieve wijze samen!

Available settings
Meeting 0 - 20
Theater 0 - 35
U-shape 0 - 20
Cabaret 0 - 20

 

Utrecht (Social Eventspace BG) (210m2)

'Ons stadsie' Utrecht is de basis van de Social Impact Factory Utrecht. Niet voor niets vernoemen we onze grootste eventspace op de begane grond uit eerbetoon naar de stad waar wij samen impact maken.

Utrecht (Social Eventspace) is onze inspirerende ruimte op de begane grond van het indrukwekkende monumentale pand uit 1857 aan de Catharijnesingel. Daarmee bieden we dé ideale plek voor jouw event. Alle specifieke wensen nemen we samen door om jouw event met impact te verzorgen van catering tot het flexibel in te delen meubilair, de beamers en andere multimedia.

Wil je jouw event bij ons organiseren? Neem contact op met een van de SIFUtrecht event experts, te vinden via de website www.sifutrecht.nl, voor een voorstel op maat voor meer dan 25 personen. 

Available settings
Theater 60 - 150