Landgoed De Denneboom SEATS4SILENCE bij Den Bosch

10.0

Gestelseweg 14, Schijndel, The Netherlands 0619884265

Landgoed De Denneboom SEATS4SILENCE bij Den Bosch
Flexible terms and conditions
Free cancellation
Pay per seat


Nieuw bij Seats4silence? Lees meer over ons concept>>

Landgoed De Denneboom
Op een landgoed, dat volgens de archieven een oud Keltisch Heiligdom is en al 250 jaar beheerd wordt door een familie vind je hier rust en charme onder eeuwenoude eikenbomen. Een wandelroute naar de Heilige Eik biedt ruimte voor stilte- en reflectiewandelingen en natuurcoaches.

Buitenstoelen
De werkplekken buiten zijn bankjes in de feeerieke tuin van de hoeve, waar alle tinten groen en fluitende vogels je inspiratie geven. De Keltische heilige grond onder je voeten geeft helende kracht. Er is een toilet en koffie- en theefaciliteiten tegen een kleine vergoeding.

Praktijk- en workshopruimte
Daarnaast is er in de Denneboomsche Hoeve een praktijkruimte en/of workshopruimte te huur met volledig ingerichte keuken met couvert tot 15 personen.

Arrangement op maat
Extra opties zijn healingen en readingen, excursies over het landgoed onder leiding van de landgoedeigenaar of een natuurgids, kamperen en vuurtje stoken.
Meer informatie over de mogelijkheden en offerte op maat is aan te vragen bij Pauline van Rijckevorsel: info@denneboomschehoeve.nl

Bereikbaarheid
Landgoed De Denneboom heeft een bushalte voor de deur (halte Gestelseweg) en biedt parkeergelegenheid aan 36 auto’s op eigen terrein.

Voor het eerst boeken? Lees meer>>
Read more

Address information

Gestelseweg 14
5481XD
Schijndel
The Netherlands

Phone: 0619884265
E-mail: paulinevanrijckevorsel@gmail.com

CoC
Zielentaal
54079764

What are you looking for?
Open for workspaces

Coworking in Schijndel