Landgoed De Denneboom SEATS4SILENCE bij Den Bosch Meeting and co-working in Schijndel

Find your workspace or meetingspace:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at Landgoed De Denneboom SEATS4SILENCE bij Den Bosch

10.0000 1 1 10 10.0 (1 Review)

Open this week:

Workspace
Mon Contact us
Tue Contact us
Wed Contact us
Thu Contact us
Fri Contact us
Sat Contact us
Sun Contact us

Need any help?

Address:

Gestelseweg 14
5481XD Schijndel

paulinevanrijckevorsel@gmail.com
0619884265

Zielentaal
54079764
Route

More information about Landgoed De Denneboom SEATS4SILENCE bij Den Bosch

Nieuw bij Seats4silence? Lees meer over ons concept>>

Landgoed De Denneboom
Op een landgoed, dat volgens de archieven een oud Keltisch Heiligdom is en al 250 jaar beheerd wordt door een familie vind je hier rust en charme onder eeuwenoude eikenbomen. Een wandelroute naar de Heilige Eik biedt ruimte voor stilte- en reflectiewandelingen en natuurcoaches.

Buitenstoelen
De werkplekken buiten zijn bankjes in de feeerieke tuin van de hoeve, waar alle tinten groen en fluitende vogels je inspiratie geven. De Keltische heilige grond onder je voeten geeft helende kracht. Er is een toilet en koffie- en theefaciliteiten tegen een kleine vergoeding.

Praktijk- en workshopruimte
Daarnaast is er in de Denneboomsche Hoeve een praktijkruimte en/of workshopruimte te huur met volledig ingerichte keuken met couvert tot 15 personen.

Arrangement op maat
Extra opties zijn healingen en readingen, excursies over het landgoed onder leiding van de landgoedeigenaar of een natuurgids, kamperen en vuurtje stoken.
Meer informatie over de mogelijkheden en offerte op maat is aan te vragen bij Pauline van Rijckevorsel: info@denneboomschehoeve.nl

Bereikbaarheid
Landgoed De Denneboom heeft een bushalte voor de deur (halte Gestelseweg) en biedt parkeergelegenheid aan 36 auto’s op eigen terrein.

Voor het eerst boeken? Lees meer>>

Route   Print

Met het OV
De bus (15 minuten met lijn 159).
Vanaf Centraal Station ‘s-Hertogenbosch neem je bus 156 richting Sint Oedenrode of bus 159 richting Veghel. Uitstappen halte Gestelseweg, Schijndel. LET OP: Velen denken dat het hier nog de gemeente Sint Michielsgestel betreft. Je kunt ook vragen naar de laatste halte’Gestel’. De bushalte is voor De Denneboomsche Hoeve. OV fiets (ca. 30 minuten): fiets vanaf het station over de vestingmuren met uitzicht over de Bossche Broek, verlaat de stad en fiets door het pittoresque landschap van Nationaal Landschap het Groene Woud in de richting van Sint-Michielsgestel-Schijndel. Wanneer je de bebouwde kom van Sint-Michielsgestel verlaat fiets je nog ca 500 meter door waar in de bocht de Schijndelseweg overgaat naar de Gestelseweg. Hier begint landgoed De Denneboom. Te herkennen aan een engels landschapspark met grote beuken, verscholen achter de houtwal. Ingang is bij nummer 14: De Denneboomsche Hoeve. Een poort tussen twee Italiaanse populieren.

Met de auto
Uit de richting Utrecht A2 afslag Schijndel.
Links de Bossche Baan oprijden. Tweede rotonde eerste afslag rechts. De Denneboomsche Hoeve ligt direct aan de linkerzijde. Let op: knipperlicht op tijd aanzetten voor waarschuwing achterliggers!