Seats2meet 's-Hertogenbosch Centraal Station Meeting and co-working in Den Bosch

Welcome at Seats2meet 's-Hertogenbosch Centraal Station

Stationsplein 161, Den Bosch (Route) 9.5905 2262 1 10 9.6 (2262 Reviews)

More information about Seats2meet 's-Hertogenbosch Centraal Station

Seats2meet 's-Hertogenbosch betekent ontmoeten, kennisdelen en netwerken op de best bereikbare plek van 's Hertogenbosch: het Centraal Station! Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee en natuurlijk een Bossche bol.

Seats2meet ‘s-Hertogenbosch Centraal Station beschikt over 11 vergaderzalen met bijzonder design, een congreszaal voor 150 personen en een open lounge. De open lounge is een dynamische omgeving met mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, te flexwerken en kennis te delen. De besloten vergaderlounges worden betaald met euro's, voor het reserveren van een flexwerkplek betaal je met sociaal kapitaal. Zeer passend in de huidige deel-economie.

Volg ons op twitter via @s2mstation073 of gebruik #s2mstation073. Meld je ook aan bij onze LinkedInpagina of Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Nóg interessanter is ons magazine voor de bedrijven en het MKB. Daar kun je blogs en artikelen vinden die informeren en inspireren. 

Need any help?

Hey! Today there are 13 people working in our location. You can meet people with knowledge about: advisering, analytisch and publieke sector.

Opened today:

Meetingspace
08:30 - 18:00
Workspace
08:30 - 17:00
See all opening hours

Trending knowledge of today

advisering
1
Ben  Maes
analytisch
1
Ben  Maes
publieke sector
1
Ben  Maes
marketing
1
Hans van de Rakt
inspiratie
1
Hans van de Rakt
conceptontwikkeling
1
Hans van de Rakt
business development
1
Hans van de Rakt
internationaal
1
Hans van de Rakt
positionering
1
Hans van de Rakt
happy business
1
Hans van de Rakt