Meet In Peace

4.0

St Jacobsstraat12, Utrecht, The Netherlands 06 10576235

Meet In Peace
Flexible terms and conditions
Free cancellation
Pay per seat


Met trots kondigen we onze naamsverandering aan: 

De PAX Social Hub wordt MeetInPeace.

MeetInPeace omvat zowel het vergadercentrum als het Stiltecentrum op winkelniveau.
 

ONTMOETEN IN DE 1,5 METER MAATSCHAPPIJ
We borrelen over van inspiratie om kleine groepen een fijne ontmoeting te geven. De locatie wordt helemaal aangepast aan de nieuwe spelregels.... 
Vertel me meer!


EEN OASE VAN BLOEI
MeetInPeace verenigt verschillende functies vanuit één verhaal. Of je straks een moment van bezinning en verbinding met jezelf zoekt in de kapel, toevallige gezelligheid in de ontmoetingsruimte of een bijeenkomst bijwoont in een van onze zalen: al deze functies samen vormen een oase van bloei. We zullen je dan ook verwelkomen vanuit onze kernwaarden: inspiratie, vrede, vreugde en samen. 

SAMEN BLOEIEN, SAMEN BOUWEN
Het Stiltecentrum wordt sinds maart verbouwd en het vergadercentrum sloot diezelfde maand vanwege de pandemie. Op winkelniveau blijft er nog een poos een bouwwand voor het Stiltecentrum, waar hard gewerkt wordt.

2 juni 2020 gaat het vergadercentrum weer open, geheel aangepast aan de 1,5 meter maatschappij. Gelukkig zal je onze hoofdingang op de 2de verdieping via de kantoren ingang Cluetinckborch kunnen vinden. Cluetinckborch zit tegenover de Teco Nail in Hoog Catharijne. Bij de routebeschrijving vind je een filmpje. 


MEER OVER MEETINPEACE
Ons nieuwe merk is ontwikkeld door de PAX voor Vrede, het Stiltecentrum, SchuldHulpMaatje en Seats2Meet.com om het verhaal van deze mooie locatie te vertellen. 

De locatie heeft een bijzondere geschiedenis: bij de bouw van Hoog Catharijne moest een klooster wijken, en de Zusters van de Eucharistie kregen deze hoek van Hoog Catharijne in eigendom om te bewonen als klooster. Vandaar ook dat het complex zo'n mooie kapel heeft!
De zusters woonden er van 1975 tot 1990 en begonnen het stiltecentrum voor het winkelend publiek. Daarna gaven zij het complex in beheer aan PAX. Nu komt een schare aan maatschappelijk betrokken organisaties samen in MeetInPeace, zoals New Dutch Connections en Schuldhulpmaatje Nederland.  

Onze locatie is een sociale oase middenin het drukke Hoog Catharijne. Wanneer het stiltecentrum weer open gaat zal je ook weer in de kapel kunnen voor stilte, gebed en verbinding met jezelf. Je zal hier vrij toegang toe hebben vanuit de winkelpassage, via de open ontmoetingsruimte waar je ook terecht kan voor een drankje en praatje. Via kantoreningang Cluetinckborch, direct naast de ingang van het Stiltecentrum, kan je naar de 2de etage voor bijeenkomsten en werkplekken. Hier bieden we een toegankelijke verbindende en inspirerende omgeving voor iedereen die zich inzet voor onze maatschapij. 
Read more

Address information

St Jacobsstraat12
3511BS
Utrecht
The Netherlands

Phone: 06 10576235
E-mail: lets@meetinpeace.org

CoC
Stichting Katholieke Vredesbeweging
41149489

What are you looking for?
Open for meetingspaces
* There may be options on the days that we are closed for meetingspaces. Feel free to contact us.
Open for workspaces

Meeting and coworking in Utrecht