PAX Social Hub Meeting and co-working in Utrecht

Find your workspace or meetingspace:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at PAX Social Hub

8.2080 12 1 10 8.2 (12 Reviews)

Open this week:

Meetingspace
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed
Workspace
Closed
Closed
Closed
Closed
Closed
Closed
Closed

Address:

Godebaldkwartier 74
(Ingang Kantoren Cluetinckborch Hoog Catharijne )
3511DZ Utrecht

Mannaerts@paxforpeace.nl
030-2337011

Stichting Katholieke Vredesbeweging
41149489
Route

More information about PAX Social Hub

Vanwege Cophid-19 zijn wij tot 1 juni gesloten. Maar we houden graag contact! Sluit jij je thuis ook aan bij het netwerk? #stayconnected  #now.seats2meet.com 

PAX Social Hub gaat van naam veranderen!

Achter onze gesloten deuren (of liever: vanaf onze laptops, thuis) zijn we druk bezig met allerlei spannende veranderingen. We houden je op de hoogte! 

Stiltecentrum wordt verbouwd
Op winkelniveau wordt hard gewerkt aan het Stiltecentrum en de kapel. Door de bouwwand ziet onze entree er net wat anders uit. Bij de routeomschrijving vind je een filmpje en routebeschrijving!

Sociaal hart
Onze locatie is een sociale oase middenin het drukke Hoog Catharijne. Met een open ontmoetingsplek en kapel voor stilte en bezinning op winkelniveau, en op de 2de etage een vergadercentrum met open werkplekken en kantoorruimte voor non-profits zoals Schuldhulpmaatje Nederland en New Dutch Connections, bieden we een toegankelijke verbindende en inspirerende omgeving voor iedereen die zich inzet voor onze maatschapij. 

De locatie heeft een bijzondere geschiedenis: bij de bouw van Hoog Catharijne moest een klooster wijken, en de Zusters van de Eucharistie kregen deze hoek van Hoog Catharijne in eigendom om te bewonen als klooster. Vandaar ook dat het complex zo'n mooie kapel heeft!
De zusters begonnen het stiltecentrum voor het winkelend publiek, en gaven toen zij vertrokken het complex in beheer aan Stichting Pax. Nu krijgt de locatie een nieuw leven als sociale ontmoetingsplek voor maatschappelijk betrokken organisaties, ondernemers, en de veelkleurige schare aan betrokkenen in het maatschappelijke netwerk.

De krachten van Stichting Pax en Seats2meet.com komen bij elkaar door een netwerk te hosten van wereldverbeteraars: mensen die de moed hebben om voor vrede te gaan.

Stichting PAX werkt samen met mensen in conflictgebieden, zoeken politici op en slaan de handen ineen met betrokken burgers en partners aan de bescherming van burgers tegen oorlogsgeweld en het opbouwen van rechtvaardige vrede. 

Seats2Meet.com gelooft in de kracht van de toevallige ontmoeting: serendipiteit. Door samen met Pax een sociale hub te creëren in het hart van Nederland brengen we de superhelden van deze tijd bij elkaar om het verschil te maken.

Upcoming events

16 Apr
13:00 - 17:00
PAX Social Hub PAX Social Hub
Masterclass Impact gericht werken 16 april & 14 mei
Een heldere en praktische training om meer inzicht te krijgen in de effecten die jouw organisatie heeft op de maatschappij....

Route   Print

Routebeschrijving PAX (Openbaar vervoer)
Let op: door verbouwing ziet onze ingang er nu anders uit!

In deze video zie je precies hoe je naar onze receptie loopt vanaf het station. 

Vanaf de stationshal van Utrecht CS, centrumzijde, loop je via het stationsplein (met het hoge bollendak) naar de hoofdingang van ‘Hoog Catharijne'.

Eenmaal in het winkelcentrum ga je naar rechts (je loopt o.a. langs de winkel 'Lush').  Die richting houdt je aan, tot je de Teco Nail aan je rechterhand ziet. Als je met je rug naar de Teco Nail staat, zie je een ingang in de bouwwand voor je met daarin Kantoreningang Cluetinckborch en de ingang van parkeergarage P2.

Om aan te bellen toets je op de intercom nummer 74 in of zoek je met de pijltjes naar PAX Social Hub. Wij doen de deur dan voor je open. Neem vervolgens de lift of trap naar de 2de etage. Hier vindt je deuren die toegang geven tot de oranje hal, via welke je de ingang van de PAX Social Hub gelijk aan de linkerkant vindt. Hier ontvangen we je en wijzen we je naar de juiste zaal!

Routebeschrijving PAX Social Hub (Auto)
Voor navigatiesysteem gebruik het volgende adres: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht – P1 en P2.

Vanaf de A2 Amsterdam/Den Bosch:
Neem afslag 8 Utrecht Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Arnhem en A27 Breda:
Volg eerst Ring Utrecht/Nieuwegein, dan Ring Utrecht-West/ Amsterdam(A2), neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Den Haag/Rotterdam:
A2 Amsterdam en neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A27 Hilversum:
Volg de Ring Utrecht Oost, hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen. Vanaf hier volg je de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog-Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel ga je bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A28 Amersfoort:
Volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs (A27), dan richting Utrecht-Noord. Hier neem je afslag 30, Veemarkthallen, na de afslag links onder de snelweg door. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

» Vervolg A2/A12/A27/A28:
U rijdt richting Centrum/Station. Volg vervolgens de borden met P1 en P2. Deze parkeergarages zijn gelegen aan de Spoorstraat. De parkeergarages P1 en P2 kunnen alleen nog maar worden ingereden vanaf de Catharijnesingel zijde.  Kies vervolgens P2 Hoog Catharijne. Deze parkeergarage bevindt zich onder de vestiging.

Let op: ten gevolge van werkzaamheden in het centrum van Utrecht kan bovenstaande route afwijken. Kijk op www.utrechtbereikbaar.nl voor een actueel overzicht van de werkzaamheden.

Lopend vanuit Parkeergarage P2:
Ga met de lift richting Hoog Catharijne (verdieping 1). Wanneer je door de deur van de parkeergarage het winkelcentrum instapt, vindt je meteen kantoreningang  ‘Cluetinckborch’ aan je rechterhand. Hier kan je aanbellen bij PAX Social Hub (nummer 74) en de trap of lift  op de 2e etage. 

Lopend vanuit Parkeergarage P1:
Ga met de lift richting Hoog Catharijne (verdieping 1). Wanneer je door de deur van de parkeergarage het winkelcentrum inloopt sta je met je rug naar de Albert Heijn en met je gezicht richting de passage naar het station. Deze loop je in, en volg je tot je lings de 'Teco Nail' ziet; hier tegenover kan je door een ingang in de bouwwand naar kantoreningang 'Cluetinckborch'.  Hier kan je aanbellen bij PAX Social Hub (nummer 74) en de trap of lift  op de 2e etage. 

Lopend vanaf Moreelsepark
Wanneer je via ingang Moreelse Park naar binnen gaat bij Hoog Catharijne, neem je eerst roltrappen omhoog, en ga je vervolgens links via een draaideur het winkelcentrum in. Je steekt het plein over met de Albert Heijn en de HEMA, en volgt de passage naar rechts richting het station. Deze weg vervolg je tot je links de 'Teco Nail' ziet; hier tegenover vind je een ingang in de bouwwand met daarin kantoreningang 'Cluetinckborch'. Hier kan je aanbellen bij PAX Social Hub (nummer 74) en de trap of lift  op de 2e etage.