De Framboos Meeting and co-working in Leiden

Welcome at De Framboos

Frambozenweg 1, Leiden (Route) 9.2620 165 1 10 9.3 (165 Reviews)

More information about De Framboos

Op zo'n 3 minuten lopen van Station Lammenschans in Leiden, ligt Bedrijvencentrum De Framboos, in de jaren negentig specifiek voor startende ondernemers gebouwd door de Stichting Werk en Onderneming.

In het pand zijn gratis flexplekken beschikbaar en zeer betaalbare vergaderruimten, spreekkamers, coachruimtes en ontmoetingsruimtes te huur.
(vanaf € 20 per dagdeel - 4 uur . 1 -6 personen en € 30 per dagdeel  - 4 uur . 1 -16 personen incl.. daglicht beamer)

We hebben de prijs van deze ruimtes bewust zeer laag gehouden zodat je als startende ondernemer niet direct op kosten wordt gejaagd.

Kijk op de microsite van S2M naar onze pagina of kijk op www.werkenonderneming.nl voor meer informatie en kom gerust een keer bij ons langs.

Ook telt de Framboos maar liefst 52 kantoorunits, variërend in oppervlakte van 20 tot 50 vierkante meter en zijn er nog een 18 tal ruimten beschikbaar voor ambachtelijke bedrijven met oppervlaktes tussen de 60 en 130 vierkante meter. Startende ondernemingen kunnen het eerste half jaar een korting van 50 % op de kale huur krijgen en 25% voor het volgende half jaar.  De Stichting Werk en Onderneming ondersteunt startende ondernemers al vanaf de jaren '80 van de vorige eeuw.

Need any help?

Hey! Today there are 3 people working in our location. You can meet people with knowledge about: consultancy, arbeid and video.

Opened today:

Workspace
09:00 - 17:00
See all opening hours

Trending knowledge of today

consultancy
1
Marieke Vreeburg
arbeid
1
Marieke Vreeburg
video
1
Bart de Mooij
production
1
Bart de Mooij
director
1
Bart de Mooij
graphic design
1
Nico Langeveld
industrial design
1
Nico Langeveld
public design
1
Nico Langeveld
natuurlijke schuttingen
1
Nico Langeveld