Already Made Studio’s, de nieuwe partner van Seats2meet!

Robert Van Opzeeland June 17, 2024 48 views
Already Made Studio’s, de nieuwe partner van Seats2meet!
Een meer intensieve samenwerking tussen Already Made Studio's en seats2meet staat in de startblokken! Already Made Studio's is een collectief met meerdere gebouwen die veel multi functionalieit biedt in creativiteit, event spaces en werkruimtes voor zowel hun leden als voor de professionele markt!

Already Made Studio's biedt een groot scala aan mogelijkheden aan voor zowel hun members, nieuwe bezoekers als voor grotere externe commerciële partijen. Zo hebben ze hier een Podcast Studio, 2 muziekstudio’s, een therapie/coaching kamer en coworking plekken. Vergaderruimtes, 25 privé kantoren - voor talentvolle ondernemers en creatieven - maar ook 4 verschillende evenementenruimte, allen met zeer verschillende sferen.

Zo is er een luxueuze Loft aanwezig met een 200m2 dakterras & Jacuzzi, Een Atelier event ruimte met hoge plafonds en een enorm warehouse waar evenementen tot aan 500 personen gegeven kunnen worden. Spoedig komt eventruimte nummer vier eraan: een bunker met een laag plafond die gaat dienen voor live performances en gebruikt zal worden door de Secret Jazz Club beweging.

Die multifunctionaliteit en zoveel verschillende uitspattingen is leuk, maar waar gaat het nu echt om bij Already Made Studio’s?

 

Diep in de cultuur van het bedrijf proberen ze een win-win te creëren met al de members die verbonden zijn aan het concept. Wat dat inhoudt is dat ze creativiteit, expressie maar ook de business groei van hun leden willen stimuleren door:

1.⁠ Ze een werkruimte aan te bieden plus daarbij een ruimte om hun evenement in te organiseren. Evenementen kunnen zijn: presentaties, workshops, vergaderingen, luistersessies, product of boek lanceringen, lessen en allerlei film of muziek gerelateerde uitingen.

2.⁠ ⁠Een krachtig en groot netwerk van andere ondernemers en creatieven

En een heel belangrijke:

3.⁠ ⁠Werk- en groeimogelijkheden voor leden te creëren door ze te verbinden ze met de Event- & Bedrijfswereld

Punt nummer 3 is waar de leden en de commerciële verhuur bij elkaar komen. En is de reden dat ze bij Already Made Studios zoveel aandacht besteden aan het organiseren van evenementen voor externe partijen in hun ruimten.

Het opbouwen van een relatie met de evenementen- & bedrijfswereld is zo belangrijk omdat dan de diensten van de leden aangeboden kunnen worden! Zo kan Already Made Studios zelf een enorme verscheidenheid aan vaardigheden (lees hun leden) aanbieden, en hebben de leden een enorme kans op enorme groei van hun diensten.

Wij denken daarom dan ook dat de samenwerking tussen Seats2meet & Already Made Studio’s zo super interessant is! Juist omdat de culturen erg op elkaar lijken. En hoe leuk is het om in plaats van te concurreren, juist de krachten te bundelen en ook op bedrijfsniveau, de visie van een diepgewortelde win-win-structuur te laten floreren.

Published by:
Robert Van Opzeeland
Published on:
June 17, 2024
 
48 views
Tags:
locatie creativiteit podcast studio's