Welkom bij InZicht in Zoelen!

Marielle Sijgers June 13, 2024 58 views
Welkom bij InZicht in Zoelen!
ZOELEN – Een plek om te leren, creëren, tot bezinning te komen en echte verbinding te maken. Dat is wat Marlon Alvares, mede-eigenaar van Bewegingveroorzakers en oprichter van Tijd voor Inzicht, wilde creëren. Nu, in hartje Zoelen, schuin tegenover het kasteel, is die plek er. Voor zijn eigen leiderschapstrainingen, maar ook voor jou!

Marlon geeft vaak in-company trainingen, zoals team coaching en leiderschapstrajecten, en ervaart dan hoe de ruimtes vaak zijn ingericht op cognitieve kennisoverdracht. Toen hij zich dat realiseerde, wist hij dat hij een eigen trainingsruimte wilde ontwikkelen. InZicht is het resultaat van die wens, mede geïnitieerd door Tanja, de partner van Marlon, die met haar ontwerpbureau de Ruimdenkers het ontwerp voor deze plek maakte.

‘Wij geloven dat een ruimte een intentie zowel kan versterken als afbreken. Ons werk is gericht op verbinding maken, een connectie krijgen met jezelf en met elkaar. Dan heb je een fijne, flexibele ruimte nodig. Die licht is, waar je alles mag gebruiken en overal mag komen. Waar je thuiskomt.’, aldus Marlon en Tanja.

Op de prachtige locatie in Zoelen bepaalt de energie van de groep dan ook waar wordt gewerkt; soms bewegend, soms buiten, soms boven. De vorm volgt de energie, niet andersom. InZicht biedt veel ruimte voor break-out-mogelijkheden. De lunch vindt plaats in de Dojo-ruimte. Bij mooi weer zijn de tuindeuren open en lunch je in de tuin.

Terug naar de ruimte InZicht verdient het gebruikt te worden. Het mag gehuurd worden door trainers of consultants die het ook ‘eigen’ maken. Om die reden is InZicht ook aangesloten bij Seats2Meet. InZicht wordt gefaciliteerd door Wendy, projectcoördinator bij Bewegingveroorzakers, die met haar passie voor organiseren alles tot in de puntjes verzorgd.

Dus, ben je op zoek naar een plek waar mensen zich vrij voelen, oprecht spreken, kunnen verbinden en durven ontwikkelen? Welkom bij InZicht!

Published by:
Marielle Sijgers
Published on:
June 13, 2024
 
58 views
Tags:
inzicht trainingen team coaching leiderschap energie dojo verbinding ontwikkelen bewegingveroorzakers
Interesting sources