Een update vanuit de Seats2meet in het hart van Amsterdam, in de Beurs van Berlage.

Meet Berlage June 4, 2024 80 views 2 comments
Een update vanuit de Seats2meet in het hart van Amsterdam, in de Beurs van Berlage.
Dat het een unieke plek is - tegenover het Centraal Station, in een monumentaal gebouw - zullen de meesten van jullie wel al weten (wist je het nog niet; weet je het nu). Voor ons voelt dat ook eigenlijk elke dag als een voorrecht om ruimte aan te kunnen bieden op zo een bijzondere locatie..! Tegelijkertijd blijft het natuurlijk ook altijd de uitdaging om in beweging en ontwikkeling te blijven.

Een passieve houding werpt geen vruchten af. Gelukkig zit het ondernemen wel echt in de wortels van onze organisatie. (Met onze slogan ‘hosting entrepreneurial minds’ moeten we natuurlijk wel het goede voorbeeld geven…) We zijn gek op reuring, activiteit, dynamiek en uitdaging. En daarom zijn we zelf zo graag hier. Want met al het diverse volk dat we over de vloer hebben, met de meest uiteenlopende huurders, boekingen en bar-gasten, gebeurt er altijd wat. En als je dit leest en je kunt je hier in vinden; kom snel een keer langs!

Zo zijn er ook kort wat puntjes die we even willen delen, in het kader van recente veranderingen.

> Sinds kort hebben we een nieuwe manager. We stellen aan jullie voor: Florenc Plloha! Florenc is nieuw vuur, dat ons - Meet Berlage - een mooi nieuw impuls geeft! Een krachtig karakter met de warmte van zijn Mediterrane DNA en de daadkracht door zijn grote, goedgevulde tas vol direct-relevante ervaring. Een aanpakker pur sang. Een nieuw tijdperk!

> Onze bar en coworking space draagt de naam ‘Bar Baksteen’ - de perfecte naam voor een bar in een gebouw gemaakt van 9 miljoen bakstenen! Een ook in Bar Baksteen waait een frisse wind, met een renovatie van de bar, en nieuw drankassortiment (inclusief een tap!), openingstijden op de vrijdag- en zaterdagavond, en meer mooie plannen!

> De komende periode wordt het dak en de gevel van de noordzijde van de Beurs opgeknapt; misschien een tijdje overlast; daarna vooral een verse uitstraling, toekomstbestendig.

> Er is 1 heerlijk kantoor van 54m2 vrijgekomen! Neem contact op als je geïnteresseerd bent.

> Om niet voor een dichte deur te staan: de week van 5 tot en met 9 augustus zijn we dicht.

 

Het lijkt ons mooi om jou hier (weer) een keer te treffen!

Voor de meer maatwerk boekingen kan je hier altijd een offerte opvragen.

 

Groet!

Team Meet Berlage

 

Oudebrugsteeg 9

1012JN Amsterdam

+31 (0)20 2610903 (receptie)

+31 (0)20 2441908 (reserveringen)

info@meetberlage.com

Comments
Published by:
Meet Berlage
Published on:
June 4, 2024
 
80 views
Comments:
2 comments
Tags:
amsterdam centrum historisch events meetings bar sfeervol