Connect, Collaborate & Grow

Marielle Sijgers May 7, 2024 24 views
Connect, Collaborate & Grow
“Connection is the energy that is created between people
when they feel seen, heard and valued and when they can give
and receive without judgment”

- Brené Brown -

Wat Brené hier zegt raakt precies hét thema dat centraal staat bij Seats2meet.com.


Connect, Collaborate and Grow

Dit is waar we het dagelijks voor doen!

Het thema VERBINDING staat bij Seats2meet dus hoog op onze agenda! Dat sluit dan ook heel mooi aan bij de meest recente vernieuwingen in ons platform. Want vanaf nu kun je niet alleen als INDIVIDU bij Seats2meet het (spreekwoordelijke) ‘podium’ betreden om je te laten horen en je te verbinden met andere mensen in ons waardevolle netwerk maar ook als GROEP van gelijkgestemden. Zo geef je jouw persoonlijke groei een extra boost door je aan te sluiten bij één of meerdere groepen die je aanspreken. En natuurlijk door actief onderdeel te zijn van het grotere geheel!

Hierbij blijft ons gemeenschappelijke uitgangspunt dat iedereen in ons S2M netwerk bereid is om kennis met elkaar te delen en zich openstelt voor een (onverwacht) relevante ontmoeting. Zo wordt er, met behulp van een flinke dosis serendipiteit, dagelijks samen waarde gecreëerd!

Welke groep wil jij meteen starten?

Vanaf nu kun je je dus ook als groep gelijkgestemden zichtbaar maken binnen ons netwerk. We bieden jouw groep hiermee het podium om zo te verbinden met anderen, zodat zij zich ook kunnen aansluiten en jullie elkaar zo verder kunnen versterken. Vanuit de nieuwe groepen functie kun je ook evenementen organiseren en deze publiceren, interessante artikelen binnen de groep met elkaar delen maar ook de bekende vraag & antwoord mogelijkheid met elkaar gebruiken.


Overzicht en snelle toegang tot het netwerk van Seats2meet

Naast bovenstaande groepsmogelijkheden hebben we met deze update ook alle voor jou persoonlijke relevante informatie opnieuw gestructureerd. Je vindt dit nu in het menu NETWERK wanneer je ingelogd bent. Deze mogelijkheden zijn dus ter vervanging van jouw S2M paspoort. Vergeet trouwens niet dagelijks (wanneer je toegang wilt hebben tot alle waardevolle kennis van andere professionals) aan te geven waar je aan werkt en wat je zelf wilt delen met anderen in het netwerk. Vanaf dat moment wordt ‘jouw netwerkpagina’ volledig op maat samengesteld met alles wat voor jou relevant is. Je zult verrast worden met wie je dan zomaar onverwacht kunt ontmoeten

Makkelijk toch?

Hopelijk stimuleren we hiermee jouw persoonlijke groei nóg een beetje beter! Veel plezier in ieder geval met alle nieuwe mogelijkheden op het S2M platform!

Ik wens je een vruchtbare bodem voor jouw persoonlijke groei!

Mariëlle Sijgers

Founder Seats2meet.com

Published by:
Marielle Sijgers
Published on:
May 7, 2024
 
24 views
Tags:
podium netwerk groep dynamiek sociaal kapitaal platform groei vernieuwing connect collaborate grow kracht van kwetsbaarheid verbinding