"Elektrisch Rijden Ontmoet Duurzaam Dineren: Shell & The Green Table innoveren in Den Haag"

Eline Tromp-Vrielink February 5, 2024 26 views
"Elektrisch Rijden Ontmoet Duurzaam Dineren: Shell & The Green Table innoveren in Den Haag"
Shell Mobility Hub in Den Haag introduceert The Green Table: Duurzame, plantaardige maaltijden voor EV-rijders. Laad je auto, werk ondertussen je mail weg en neem een gezonde maaltijd mee, klaar in 4 min. Een groene stap vooruit voor €7,55 per maaltijd. Ontdek de toekomst van efficiënt en milieuvriendelijk leven!"

Innovatie aan de Horizon: Shell Mobility Hub & The Green Table

In een wereld waar duurzaamheid en gemak hand in hand gaan, zet Shell Mobility Hub in Den Haag de volgende stap door de samenwerking met The Green Table. Deze samenwerking belichaamt een nieuw tijdperk van het nieuwe werken, waarbij duurzaamheid, gezondheid en gemak centraal staan. Door het aanbieden van de 100% plantaardige maaltijden van The Green Table, bedient de Mobility Hub haar klanten: de milieubewuste en drukbezette professional.

Een Nieuwe Kijk op Maaltijden

The Green Table staat bekend om zijn innovatieve en smaakvolle benadering van plantaardige maaltijden. Met een assortiment dat wereldwijde keukens omvat - zoals Aziatische curries, Mexicaanse chili, Hongaarse goulash, Italiaanse pasta bolognese en Marokkaanse tajine - biedt The Green Table een culinaire reis die zowel het gehemelte als de planeet ten goede komt. Deze maaltijden zijn niet alleen een lust voor het oog en heerlijk, maar ook rijk aan groenten en vrij van conserveringsmiddelen, waardoor ze een gezonde keuze vormen voor iedereen.

Duurzaamheid op de Voorgrond

Met een nadruk op duurzaamheid en minimale impact op het milieu, ondersteunt The Green Table de missie van Shell naar Net Zero 2030 door het minimaliseren van broeikasgasemissies. Hun maaltijden zijn 100% plantaardig en geproduceerd met een lage ecologische voetafdruk, wat ze perfect maakt voor de eco-bewuste consument. De verpakking is ontworpen met het oog op duurzaamheid, waarbij zowel de kartonnen band als de C-PET plastic tray recyclebaar zijn, waardoor de maaltijden niet alleen goed zijn voor jou maar ook voor de planeet.

Gemak zonder Compromis

In de drukke levensstijl van vandaag is gemak een must. The Green Table biedt dit door maaltijden aan te bieden die binnen vier minuten klaar zijn, zonder koeling kunnen worden bewaard en een houdbaarheid van een jaar hebben. Deze gebruiksvriendelijkheid maakt het een ideale optie voor die momenten waarop tijd schaars is, of je nu op kantoor werkt, je auto oplaadt bij de Mobility Hub of thuis komt na een lange dag.

De Mobility Hub: Meer dan Alleen Mobiliteit

De integratie van The Green Table-maaltijden in de Shell Mobility Hub in Den Haag is voor Shell een volgende stap in de dienstverlening aan haar klanten. Terwijl je wacht tot je elektrische voertuig is opgeladen, kun je profiteren van de werkfaciliteiten op de hub, om daarna met een heerlijke en duurzame maaltijd naar huis te gaan. Dit aanbod past perfect in de EV-lifestyle, waarbij efficiëntie en milieubewustzijn voorop staan.

Prijsbewust en Toegankelijk

Met een prijspunt van €7,55 per maaltijd, maakt The Green Table gezond, duurzaam en smakelijk eten toegankelijk voor een breed publiek. Dit initiatief onderstreept de toewijding aan het bieden van waarde zonder de kwaliteit of de principes van duurzaamheid uit het oog te verliezen.

De maaltijden zijn goed op smaak en verkrijgbaar in 6 toegankelijke varianten: Hongaarse goulash, Gele of Groene Curry, Spaghetti Bolognese, Marrokaanse Tajine en Mexicaanse chili.

De samenwerking tussen Shell Mobility Hub en The Green Table is een stap voorwaarts in de richting van een duurzamere, gezondere en gemakkelijkere levensstijl voor werkende professionals. Het is een win-win: terwijl je bijdraagt aan een beter milieu, geniet je van de gemakken en de heerlijke smaken die The Green Table te bieden heeft. Dit initiatief is meer dan een maaltijdservice; het is een beweging naar een betere toekomst.

Published by:
Eline Tromp-Vrielink
Published on:
February 5, 2024
 
26 views
Tags:
eiwittransitie energiestransitie nieuwe werken food