Event calendar Seats2meet.com Utrecht CS Discover all inspiring and surprising events in this location

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 
 

Thursday, March 15, 2018

Publiciteit is van levensbelang voor je boek. Een uitgekiend promotieplan kan de verkoop van je boek enorm stimuleren. Laat dus geen kansen onbenut. Bij de masterclass 'Zo promoot je je boek' krijg je zo veel waardevolle adviezen en boekpromotie-ideeën aangereikt, dat je je investering in no time terugverdient. En meer dan dat!

Tuesday, March 20, 2018

Geluk 2.0. Gelukscompetenties als het er op aankomt. Is de gelukshype over? Er komen steeds meer geluiden als 'De dictatuur van geluk'; 'De geluksindustrie is overbodig' en 'De kunst van het leven is ongelukkig durven zijn'. Toch vind je de slogan 'Sturen op geluk' bij steeds meer bedrijven terug. Bedrijven die succesvol zijn en blijven. Want geluk rendeert. Het betaalt zich uit in 21% meer productiviteit, 45% minder verloop en 37% minder ziekteverzuim. Maar ook in deze bedrijven geldt: Gelukkig zijn betekent niet dat er geen problemen zijn, onrust of vervelende gevoelens. Echter, je wilt wel dat jouw mensen de drijvende kracht zijn voor het succesvol en duurzaam realiseren van organisatiedoelen. Je wilt jezelf en anderen uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Je hebt het verlangen om te werken gemeenschappelijke doelen, waarin ieders ambitie en talent zoveel mogelijk tot hun recht komen.

Wednesday, March 21, 2018

Meer flexibiliteit in je werk. Wie wil dat nu niet? Op 21 maart vindt bij S2M030 het vijfde WIN Werk(t) Festival plaats. Het thema is dit jaar de toenemende behoefte aan flexibiliteit en de impact daarvan op het werk. Flexibiliteit gaat veel verder dan bepalen waar, wanneer en hoeveel uur je werkt. Het is vooral los (durven) komen van je vertrouwde werkwijze. Openstaan voor andere manieren van werk organiseren, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor zaken die jij belangrijk vindt. Hoe dat werkt ga je deze dag ervaren. Ontmoet en leer tijdens het festival van enthousiaste mensen die eerder voor de keuze hebben gestaan en ontdek net als zij de vrijheid en energie die werken in netwerken geeft. Laat je inspireren door hun best practices en leer hoe je meer geld, tijd en vertrouwen kunt winnen om meer flexibiliteit in je werk te creëren. WIN(werken in netwerken) is een on- en offline platform dat toegang biedt tot een waardevol netwerk van mensen die betekenisvol willen werken.

Thursday, March 22, 2018

Ook MOE van het GEDOE in vergaderingen? Hoe actief doet iedereen mee? Hoe krijg je meer interactie en eigenaarschap voor, tijdens en na de meeting? Het lijkt wel alsof het jóuw feestje is! Breng daarin veranderen met de training ‘Vergaderen Zonder gedoe’. In deze training leer je hoe je draagvlak en betrokkenheid creëert bij een overleg. We rusten je uit met concrete handvatten die ervoor zorgen dat er zodanig uitgewisseld wordt dat daarbij de stillere deelnemers niet worden overstemd en mondige deelnemers wat worden gedempd.

Monday, April 9, 2018

Wil je in 1 dag super veel leren? Dat kan op ma 9 april op het “Best of Esther in One Day” event. ‘No Excuses Lady’ Esther Jacobs deelt haar belangrijkste lessen en tips over de onderwerpen waar ze het meeste verstand van heeft: - Een boek schrijven, publiceren en marketen: als (co-)auteur van 25 boeken kan ze je precies vertellen hoe je dit snel en goed kunt doen (ook interessant als je geen boek wilt schrijven!) - Public speaking: de geheimen van het vak na 1000 keynotes en 2 TEDx speeches (ook toe te passen op trainingen en andere presentaties) - Social media: “It’s not about you!” Esther behoort tot de top 10% social media influencers worldwide met ‘slechts’ 20.000 followers (Leer hoe jij je social media ‘omdraait’ door toegevoegde waarde te bieden aan je volgers) - Lokatie onafhankelijk ondernemen: hoe wordt je digital nomad? Tot 1 februari krijg je een flinke korting en mag je ook nog eens iemand meenemen voor een fractie van de prijs.

Wil je in 1 dag super veel leren? Dat kan op maandag 9 april op het “Best of Esther in One Day” event. ‘No Excuses Lady’ Esther Jacobs deelt haar belangrijkste lessen en tips over de onderwerpen waar ze het meeste verstand van heeft: - Een boek schrijven, publiceren en marketen: als (co-)auteur van 25 boeken kan ze je precies vertellen hoe je dit snel en goed kunt doen (ook interessant als je geen boek wilt schrijven!) - Public speaking: de geheimen van het vak na 1000 keynotes en 2 TEDx speeches (ook toe te passen op trainingen en andere presentaties) - Social media: “It’s not about you!” Esther behoort tot de top 10% social media influencers worldwide met ‘slechts’ 20.000 followers (Leer hoe jij je social media ‘omdraait’ door toegevoegde waarde te bieden aan je volgers) - Lokatie onafhankelijk ondernemen: hoe wordt je digital nomad? Tot 1 februari krijg je een flinke korting en mag je ook nog eens iemand meenemen voor een fractie van de prijs.

Friday, April 20, 2018

Wij willen dat durftevragen net als de bakker, de school en de huisarts deel uitmaakt van de sociale infrastructuur, zodat iedereen overal in Nederland en België terecht kan met een vraag. Wil jij dat ook? Je kunt in dat geval durftevragen begeleider worden en zelf open sessies houden. Daarvoor organiseren wij een gave opleidingsdag. Durftevragen is een methodiek die er voor zorgt dat mensen elkaar snel en makkelijk helpen en inspireren. Je ervaart door mee te doen dat door het stellen van de juiste vraag je een berg aan tips, hulp, netwerkcontacten, ideeën en inspiratie krijgt van welke groep mensen dan ook en daarmee je doelen sneller lukken. Deelname kost € 219,- en als je je aanmeldt vóór 14 maart 2018 slechts € 199,- De kosten voor deze dag haal je er meestal uit met één geslaagde eigen durftevragen sessie. Investeer dus in jezelf en maak daarmee durftevragen mogelijk in jouw stad of streek. Aanmelden doe je via: http://www.durftevragen.com/agenda/.

Tuesday, May 15, 2018

Zelf video’s maken, is niet langer duur, moeilijk of iets voor techneuten. Moovly, een cloudtoepassing van Belgische makelij waarmee je betaalbaar, intuïtief en eenvoudig video’s kunt maken, bewijst dat. Joachim Gregoor, Moovly certified trainer, zet je op weg om zelf communicatievideo’s te maken met Moovly. Want een boodschap die je met een video verspreidt, blijft beter hangen dan wanneer je er mensen een tekst over laat lezen. En je kan er niet omheen: communicatie wordt steeds visueler. Elke minuut wordt er voor 300 uur video geüpload op YouTube, en we kijken ook steeds meer video: de voorbije jaren groeide dat telkens met 50%. Want wees nu eerlijk: kijk je liever naar een tutorial, of lees je liever een handleiding? Bovendien kan video veel beter complexe zaken bevattelijk uitleggen, emoties overbrengen en mensen tot actie aanzetten. Een filmpje is ook bij uitstek deelbaar via alle mogelijke kanalen, en overal te bekijken, ook op smartphones en tablets.

Tuesday, May 29, 2018

Ook MOE van het GEDOE in vergaderingen? Hoe actief doet iedereen mee? Hoe krijg je meer interactie en eigenaarschap voor, tijdens en na de meeting? Het lijkt wel alsof het jóuw feestje is! Breng daarin veranderen met de training ‘Vergaderen Zonder gedoe’. In deze training leer je hoe je draagvlak en betrokkenheid creëert bij een overleg. We rusten je uit met concrete handvatten die ervoor zorgen dat er zodanig uitgewisseld wordt dat daarbij de stillere deelnemers niet worden overstemd en mondige deelnemers wat worden gedempd.