Shinrin-yoku of Bosbaden op het Bomenbal Jaarbeursplein

Shinrin-yoku of Bosbaden op het Bomenbal Jaarbeursplein
18 July 2024
11:00 - 14:00
2 sign upsOp donderdag 18 juli neemt shinrin-yoku gids Mirjam de Boer je mee op een zintuigelijke reis langs de bomen op het bomenbal.

is het Zoals jullie weten heeft Seats2Meet een mooie sterke berk geadopteerd op het Bomenbal op het Jaarbeursplein. Regelmatig organiseren we activiteiten op deze groene oase rondom onze eigen Seats2Meet Berk.

WAT?
Er zijn diverse uitnodigingen om de bomen beter te leren kennen met al je zintuigen. Zo kun je thee van berkenblad proeven tijdens de shinrin-yoku thee ceremonie.

Shinrin-yoku komt uit Japan en brengt diepe ontspanning, inspiratie, creativiteit, activatie van je zintuigen en een verdieping van jouw persoonlijke relatie met de natuur.

In veel landen wordt Shinrin-yoku ingezet als interventie voor mensen met stressklachten en is het hier net zo gewoon als yoga of mindfulness.

WANNEER?
De Seats2Meet shinrin-yoku sessie is donderdag 18 juli tussen 11 en 14 uur. Ieder heel uur (om 11, 12 en 13 uur) start een sessie van een uur vanaf de Seats2Meet berk op het Jaarbeursplen, inclusief thee ceremonie. Als je geen uur de tijd hebt, dan kun je ook een los onderdeel mee doen en ervaren.

VOOR WIE?
Voor iedereen die wilt uitchecken en een moment voor zichzelf wilt!

Meld je aan via of kom spontaan langs!

Meer info over de shinrin-yoku sessies die Mirjam de Boer in Utrecht en Doorn aanbiedt, zie www.denkaanmeer.nl/bosbaden
Location
Serendipitree (Seats2meet Utrecht Pop-up)
Jaarbeursplein
3521CA Utrecht
Netherlands
Plan your route

Organizer

Sunny Waal
Sunny Waal
Tags
bomenbal utrecht boom Ceremonie event shinrin-yoku thee sessie jaarbeursplein