Write Club No. 6

Write Club No. 6
21 June 2024
14:00 - 17:00
6 sign upsOp vrijdagmiddag 21 juni vanaf 14 uur is alweer de 6e editie van de S2M WRITE CLUB!

Je hebt een geniaal idee voor een boek. Of een blog dat je nu toch écht eens moet gaan schrijven. En die websiteteksten, die zijn ook al een tijdje aan een opfrisser toe... Herkenbaar?

Gelukkig ben je niet alleen, want voor veel mensen is het ‘gewoon doen' een groot euvel bij een schrijfklus. Want hoe begin je? Het gevolg: complete stagnatie, urenlange staarsessies naar een leeg scherm, doomscrollen of toch maar even die was wegwerken....

S2M WRITE CLUB is een initiatief van drie schrijvers, vertellers en energiebrengers (in willekeurige volgorde) die dit probleem herkennen en je met liefde helpen bij het zetten van de eerste stap. Omdat ze die horde zelf al vele malen hebben moeten nemen.

Hoe dan?
Door de kracht van samen, want dat motiveert. Daarbij zetten we een lekker literair sfeertje neer, om jouw schrijfspier te activeren. En we knallen er kort wat tips en inspiratie tegenaan om te zorgen dat je daarna wat op papier zal zetten. Gegarandeerd.

Voor wie?
Voor iedereen met welke schrijfambitie dan ook. Van losse flodder tot roman, van een online cursus tot een brief, van een scenario tot een flyer. 

Het programma

14.05 Wat wil je? Intentie zetten met multipotential en sfeermaker Mirjam de Boer

14.15 Inspiratie van één van de schrijvers óf schrijftips-to-go van onze eigen storytelling coach Kristel Keuren

14.30 - 17.00 We starten onze Bikkelsessie! Ruim twee uur met je kop in de laptop of je notitieblok.

Wat levert het je op?

Vooraf stel je vast wat je wilt. Wanneer is het een ‘nee’, wanneer een ‘tevree’ en wanneer een ‘Yay!’. Dat doe je realistisch, want we houden van blije mensen.

Wat kost het?

Lekker helemaal niks. Want we vinden dit gewoon heel leuk om te doen. 

Dus... schrijf je mee? Laat het ons weten en druk op de 'I'm going!' knop.

Ps: You don't talk about S2M WRITE CLUB....you WRITE about it!

 

 

Location
Seats2meet Utrecht CS
Moreelsepark 65
3511EP Utrecht
Netherlands
Plan your route

Organizer

Kris
Kris
Tags
schrijven schrijver communicatie event seats2meet utrecht content website socials roman boeken blog blogger teksten copywriter samen coworking