IN HET GESPREK OVER DE WERELDVREDE EN EUROPA/ Europese Unie Op vrijdagmiddag 17 mei 2024, start 17:00 uur in het Parktheater Eindhoven.

IN HET GESPREK	OVER DE WERELDVREDE EN EUROPA/ Europese Unie Op vrijdagmiddag 17 mei 2024, start 17:00 uur in het Parktheater Eindhoven.
17 May 2024
17:00 - 19:00IN HET GESPREK OVER DE WERELDVREDE EN EUROPA/ Europese Unie
Op vrijdagmiddag 17 mei 2024, start 17:00 uur in het Parktheater Eindhoven.
In het gesprek over de wereldvrede en Europa/ Europese Unie a.s. vrijdag 17 mei, start 17:00 uur. Inclusief een gratis, eenvoudige maaltijd. Registreren via: https://bit.ly/4aLTNQy
De Europese verkiezingen komen eraan, 6 juni in Nederland. Het lijkt ons een goed idee om met elkaar in gesprek te gaan over de wereldvrede. En welke rol Europa/ de Europese Unie hierin spelen of zouden moeten spelen.
Dat willen we dit keer doen in vorm van persoonlijke gesprekken. Aan tafel. In de Kameleonzaal van het Parktheater en in de verschillende hoeken van de foyer. We beginnen met een inleiding. Tijdens de gesprekken zal er een pauze zijn met enkele intermezzo’s. Tevens bieden wij u als diner een pizza van het huis aan.
Uiteraard blijft het gesprokene vertrouwelijk tussen de gesprekspartners. Wel nodigen wij u uit om de essentie van uw gesprek of gesprekken samen te vatten in een woord of een zin, die we vervolgens opschrijven op een briefkaart. Deze kaarten laten we zien op verschillende openbare plekken, zoals het Parktheater Eindhoven en later in het jaar het festival, Peace in the Park.
Program
17:00

Dialoogsessies

Location
Parktheater Eindhoven
Theaterpad 1
5615EN Eindhoven
Netherlands
Plan your route

Organizer

Jacques Giesbertz
Jacques Giesbertz
Tags
eindhoven europese unie eu