Beyond Limits

Beyond Limits
05 June 2024
09:30 - 18:00
1 sign up'De beginner speelt binnen de grenzen
De gevorderde onderzoekt de grenzen
De meester kent geen grenzen
Hij is Beyond gegaan’

Op 5 juni stappen we voorbij aan onze limieten, aan de grenzen van oude manieren, de grenzen van ons denken, voorbij de grenzen van wat we al kennen, via de wetten van de kwantumfysica. Op zo’n manier dat dit jou tastbare handvatten geeft voor je werk én persoonlijke leven. Met directe resultaten, dankzij jouw leiderschap. Omdat we samen verder kunnen gaan, dan we in ons eentje kunnen voorstellen.

Meer informatie: https://seats2meettilburgspoorzone.nl/beyondlimits/
Tickets: https://www.eventbrite.com/e/beyond-limits-quantum-strategies-for-future-leaders-tickets-895152584477


Waarom Beyond Limits gaan?

De wereld is veranderd. We zullen hiermee moeten leren omgaan, zodat de technologie positief bij kan dragen, anders verliezen we de grip op onze organisatie. Dit vraagt keuzes van ons, vanuit mogelijkheden die we in ons eentje niet meer kunnen overzien, keuzes die we alleen op eigen kennis en kunde niet meer kunnen maken. Met medewerkers die we niet meer kunnen motiveren, op de oude manier.
Elke persoon die leiding geeft voelt én weet dat er daarom een andere manier van leidinggeven noodzakelijk is. Antwoorden gaan we echter niet vinden op de platgetreden paden van het verleden, maar wellicht onverwacht, we vinden ze in de wereld van de kwantum wetenschap. Deze toont ons dat er een geheel andere realiteit achter die van ons dagelijkse leven schuilgaat, eentje die ons leert dat alles mogelijk is wanneer we in de breedte durven kijken. Het veld van mogelijkheden overzien, dat we als mensen samen in ons dragen. De meest geavanceerde technologie, onze Human Intelligence, de menselijke waarde.

Een nieuw mens- en wereldbeeld gaat ontstaan en door deze nieuwe kennis en inspiratie, gaan we komen tot nieuwe gedachten en nieuwe daden. Een succesvol bedrijf én een zinvol leven, door een nieuwe kijk, die mensen echt betrekt bij jouw organisatie. Je trekt ze aan, verbindt ze, motiveert ze, op een manier dat iedereen aan de vraagstukken van je organisatie bij wíl dragen. Het beste van zich mag geven, want uiteindelijk willen we dat allemaal. Maar hoe doen we dat? Hoe nodig jij ze daar daadwerkelijk toe uit? Dat is waar Beyond Limits over gaat.

Hoofdgast, rechtstreeks uit Silicon Valley:
Federico Faggin

Wellicht ken je hem nog niet, maar je hebt zeker een van zijn uitvindingen in handen gehad, sterker nog, je werkt er dagelijks mee. Federico Faggin is ‘The Real Deal’. Een van de meest invloedrijke tech innovatoren in de wereld, daarnaast een top ondernemer maar tevens ook een filosoof. Hij wordt niet voor niets ‘The father of the microprocessor’ genoemd, want toen Faggin als natuurkundige uit Italie in de jaren 60 naar Amerika trok maakte hij furore in Silicon Valley. Hij is de uitvinder van ’s werelds eerste microprocessor, de beroemde 4004, waarmee hij in zijn eentje zorgde voor het grote succes dat Intel nu is. Later werd hij CEO van enkele zeer succesvolle tech bedrijven waaronder Zilog en richtte hij Synaptics op; “The leading company in the development and application of neural network technology” en dat is de nr 1 van de wereld in het maken van touchscreens. Faggin ontving in 2009 de National Medal of Technology and Innovation uit de handen van President Obama. Al in de jaren 70 en 80 was hij aan het werk met AI en zijn mening over het nut en de toekomst hiervan is totaal anders dan wat de wereld op dit moment denkt. Zeer interessante theorieën en direct inzetbaar voor ons allemaal.

Op de top van zijn werk, toen hij alles had bereikt; wereld veranderende uitvindingen gedaan, grote succesvolle ondernemingen gestart en geleid, geld, status en succes, was hij desondanks niet gelukkig. Hij was doodongelukkig zelfs. Daarom begon hij opnieuw. Hij ging kwantum onderzoek doen en werd filosoof. Hij kwam tot een nieuw model, eentje die het oude materialisme gaat vervangen. De kern van zijn boodschap is dat we geen biologische machines zijn, maar dat bewustzijn al het leven creëert en de start van alles is. Hij heeft zijn leven gewijd aan het uitdragen van deze kennis en de onweerlegbare implicaties die dit geeft over wie wij zijn en hoe we daarmee de toekomst vorm kunnen geven. Kom luisteren naar deze man die ook op hoge leeftijd vol energie zit en zijn verhaal met Italiaanse passie vertelt.`

Rondom deze baanbrekende spreker hebben we een dag samengesteld samen met een heel team professionals, die je écht mee op reis nemen in een ervaring die jouw blik op leiderschap en vaardigheid op een nieuw niveau gaat tillen. Wordt de leider die je altijd hebt willen zijn, en dat precies op jóuw manier!

Meer informatie: https://seats2meettilburgspoorzone.nl/beyondlimits/
Tickets: https://www.eventbrite.com/e/beyond-limits-quantum-strategies-for-future-leaders-tickets-895152584477
Location
Seats2meet Tilburg LocHal
Burg. Brokxlaan 1000
5041SG TILBURG
Netherlands
Plan your route

Organizer

Conny van Rooij
Conny van Rooij
Tags
leiderschap toekomst future leadership kwantum creatie verbinden samenwerken inspireren motiveren resilliance veerkracht adaptiviteit