Brabant United; inloopavond voor iedereen die zich eenzaam voelt

Brabant United; inloopavond voor iedereen die zich eenzaam voelt
11 April 2024
19:00 - 22:00Wil je gezellig een spelletje spelen? Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Schuif aan! Of wil je juist een keer ergens anders een spelletje te spelen dan bij dezelfde mensen thuis?

Seats2Meet gaat samen met Brabant Maatjes van start met deze gratis open inloop. Of je nu nieuwe mensen wilt leren kennen of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, het biedt voor ieder wat wils.

Een toffe locatie, leuke activiteiten en vooral een open sfeer waarin je jezelf kunt zijn. Kom langs en wees deel van de Brabant community, vol met spelletjes en wat drinken.

Extra info: Er is rustige achtergrondmuziek en Seats2Meet is rustig op de donderdagavond, dus deze activiteit is laag in prikkels.

Het besef dat eenzaamheid zich niet beperkt tot een specifieke leeftijdsgroep heeft geleid tot het ontstaan van het initiatief Brabant United. Deze partnership biedt leuke bijeenkomsten voor alle leeftijden, waarbij de focus ligt op het versterken van sociale verbindingen en het bevorderen van welzijn in de gemeenschap.

Je kunt je aanmelden als deelnemer: https://brabantmaatjes.nl/activiteit/brabant-united-inloop-spelletjes-met-seats2meet/

Vind je het leuk om als vrijwilliger bij te dragen? Heb je een leuke workshop die je zou willen delen? graag. -> helma@s2mstrijps.nlLocation
Seats2meet Eindhoven Strijp-S
Torenallee 24
5617BD Eindhoven
Netherlands
Plan your route

Organizer

Helma Schellen
Helma Schellen
Tags
eenzaamheid activiteiten gezelligheid brabant