Inspiratiediner: Leef jij je ware potentieel?

Inspiratiediner: Leef jij je ware potentieel?
09 April 2024
17:00 - 21:00Als we allemaal onze talenten omarmen en onszelf en elkaar werkelijk zien zoals we zijn, dan creëren we een wereld die bol staat van creativiteit, verbinding en inspiratie. Een wereld waarin iedereen leeft vol levenskracht en energie. De grote vraag is; hoe kun jij werkelijk leven vanuit die essentie en zo dus vol energie alles aangaan wat je tegenkomt?

Een leven vanuit kracht en energie is een leven in verbinding met je diepste essentie. Een leven waarin je meebeweegt met alles wat op je pad komt en waarbij je reageert vanuit je diepste kern. Vanuit rust en vertrouwen dat dit ook daadwerkelijk de bedoeling is. Hoe vaak laat jij je leiden om van jouw waarheid af te wijken om mee te kunnen blijven doen in de wereld van vandaag? En wat zou er gebeuren als je nu besluit dat niet meer te doen?

Jouw waarheid delen
Op 9 april organiseer ik samen met Annet Groen van Green Ann een Inspiratiediner in een nieuw jasje. Een avond waarin je verwend wordt met een heerlijke inspirerende maaltijd, waarin je ziet hoe jij jouw ware potentieel nog meer kunt inzetten in de wereld van vandaag. Tijdens het Inspiratiediner nodig ik je uit om stil te staan bij jouw potentieel en wat jij nodig hebt om hier volledig naar te kunnen leven.

Je wordt op verrassende wijze geprikkeld om in gesprek te gaan over die wereld waarin jij volledig tot je recht komt. Een wereld die we alleen samen kunnen creëren. Je ontdekt hoe krachtig het is jouw eigen, unieke, ware verhaal te delen in een veilige setting. Een plek waar oprecht naar je geluisterd wordt en waar je volledig jezelf mag zijn.

De kracht van verhalen delen
Toen we nog geen televisies, boeken en internet hadden, was het vertellen van verhalen de enige manier om elkaar beter te leren kennen. Rond het kampvuur kwamen mensen samen om hun verhalen te delen. En hoewel er tegenwoordig zoveel manieren zijn om je verhaal te delen, zijn persoonlijke verhalen nog steeds een krachtig middel om jezelf en de ander beter te begrijpen. Want in een persoonlijk gesprek krijg je direct feedback op wat je zegt en antwoorden op de vragen waarmee je rondloopt.

Samen kunnen we een wereld creëren die beter bij ons past dan de wereld zoals die nu is. Wees daarom van harte welkom in Nijkerkerveen op 9 april. Er is aan tafel plek voor 14 personen, wees er dus snel bij, want dit event zal niet snel weer terugkeren. Je kunt een ticket boeken voor jou alleen, of voor jezelf en een goede vriend(in) of collega.

Prijs: vanaf 88,00, zie de website voor meer informatie en het boeken van je ticket: https://irenevangent.nl/product/inspiratiediner-9-april-2024-leef-jij-je-ware-potentieel/
Program
17:00

ontvangst

17:30

start diner

20:30

Location
GreenAnn
Buntwal 9
3864 MX Nijkerkerveen
The Netherlands
Plan your route

Organizer

Irene van Gent
Irene van Gent
Tags
inspiratie ondernemen talent verhalen storytelling