Live podcast Zelfliefde in actie XL (met publiek, Q&A en borrel) met Arati Bonte

Live podcast Zelfliefde in actie XL (met publiek, Q&A en borrel) met Arati Bonte
06 September 2024
14:00 - 17:00
1 sign upZelfliefde in actie.... daar moest natuurlijk een podcast van komen. Maar het moest anders, vernieuwend, prikkelend.... dus ik heb een heel gaaf nieuw concept in elkaar gezet met Seats2Meet...

En dat wordt me toch een potje VET!

Ik ga in seizoen 1 in gesprek met een gast die vakmatig met (zelf)liefde bezig is én natuurlijk ook zelf een eigen reis daarin achter de rug heeft (dat kan niet anders).

En tijdens dat gesprek is er een live-stream (met beeld) via Insta en Facebook waar ter plekke een beperkt aantal mensen exclusief bij in de ruimte kunnen zijn. Ook neem ik de aflevering natuurlijk op en die deel ik op diverse kanalen na een week.

2x per seizoen maken we er een XL versie (van 14-17 uur) van met Q&A achter de aflevering aan en een vrijmibo 🍸. En dit is de eerste!

De kosten hiervoor zullen rond de € 17,50 p.p. liggen, dat is inclusief de borrel met hapjes.

Deze aflevering is Arati Bonte mijn gast. Zij is expert in connectie, seksualiteit en intimiteit heeft dus dagelijks met (zelf)liefde te maken in haar werk.

Ben jij één van die gelukkige aanwezigen? Meld je snel aan, want ook m'n gasten nodigen mensen uit hun netwerk uit en deze XL versie is uniek!
Program
14:00

Podcast livestream

15:00

Q&A aan mijn gast & mij

16:00

Location
Seats2meet Utrecht CS
Moreelsepark 65
3511EP Utrecht
Netherlands
Plan your route

Organizer

Judith Webber
Judith Webber
Tags
live event podcast liefde vrijmibo