Write Club - No.2

Write Club - No.2
16 February 2024
14:00 - 17:00Na een hele fijne eerste editie werd direct besloten: dit doen we nog een keer! 

You don't talk about write club....you WRITE about it!

Je hebt een geniaal idee voor een boek. Of een blog dat je nu toch écht eens moet gaan schrijven. En die websiteteksten, die zijn ook al een tijdje aan een opfrisser toe... Herkenbaar?  

Gelukkig ben je niet alleen, want voor veel mensen is het ‘gewoon doen' een groot euvel bij een schrijfklus. Want hoe begin je? Het gevolg: complete stagnatie, urenlange staarsessies naar een leeg scherm, doomscrollen of toch maar even die was wegwerken....

Precies daarom is op vrijdag 16 februari de tweede editie van WRITE CLUB. Een initiatief van drie schrijvers, vertellers en energiebrengers (in willekeurige volgorde) die dit probleem herkennen en je met liefde helpen bij het zetten van de eerste stap. Omdat ze die horde zelf al vele malen hebben moeten nemen.

Hoe dan?

Door de kracht van samen, want dat motiveert. Daarbij zetten we een lekker literair sfeertje neer, om jouw schrijfspier te activeren. En we knallen er kort wat tips en inspiratie tegenaan om te zorgen dat je daarna wat op papier zal zetten. Gegarandeerd.  

Het programma

14.05 Wat wil je? Intentie zetten met multipotential en sfeermaker Mirjam de Boer

14.15 Voorbij het writers block, verhalende tips van auteur Bradley Charbonneau (die 36 boeken schreef, best een boel)

14.30 How to build a story? Concrete tips van storytelling coach Kristel Keuren

14.45 - 17.00 Beuksessie! Ruim twee uur met je kop in de laptop of je notitieblok.


Wat levert het je op?

Vooraf stel je vast wat je wilt. Wanneer is het een ‘nee’, wanneer een ‘tevree’ en wanneer een ‘Yay!’. Dat doe je realistisch, want we houden van blije mensen.

Wat kost het?

Lekker helemaal niks. Want we vinden dit gewoon heel leuk om te doen. Al helemaal als we er samen voor zorgen dat dit zeker niet de laatste is….

 

Dus: schrijf je mee? Laat het ons weten en druk op de 'I'm going!' knop.

Location
Seats2meet Utrecht CS
Moreelsepark 65
3511EP Utrecht
Netherlands
Plan your route

Organizer

Kristel
Kristel
Tags
writer schrijver schrijven blog blogs artikel content content creator workshop communicatie sharingiscaring write club coworking event