Monday Meetup - Unity

Monday Meetup - Unity
01 July 2024
16:00 - 17:00
1 sign upWat is de Monday Meetup?
Elke eerste maandag van de maand is er bij Seats2meet Utrecht een leuk en leerzaam event voor kennisdeling. Precies waar we bij Seats van houden! Je hoort van een aantal sprekers over het maandthema en hebt ook de kans je project, sprankelende vraag of deel-ding tijdens het zeepkist-moment te delen. Na afloop hebben we nog een frisse borrel om alles na te bespreken. Niet missen dus!

Deel 1: Spreker Marjolein Pijnappels
"Ik ben Marjolein Pijnappels, de eerste Nederlandse toekomstig ecoloog. Ik gebruik de kracht van verbeelding in visionaire lezingen en toekomstworkshops waarin organisaties leren hun eigen bedrijfsdoelen te koppelen aan een gezonde, veerkrachtige en bloeiende wereld met een plek voor mensen, technologie, planten en dieren."

Marjolein gaat ons vertellen over Unity vanuit haar invalshoek.

Deel 2: De netwerkshow
De speed-versie van ‘De Netwerkshow’ geleid door Judith Smits. Judith geeft ons on andere een paar netwerktips en maakt ons wegwijs hoe je netwerkt met je Seats2meet profielpagina. Oh ja, en het is ook nog super leuk!

Deel 3: Zeepkist-moment
Heb je een elevator pitch, onderzoek of interessante vraag te delen? Ga even op de (stevige) zeepkist staan en deel het!

Deel 4: De gezellige (alcoholvrije) netwerkborrel!
Location
Seats2meet Utrecht CS
Moreelsepark 65
3511EP Utrecht
Netherlands
Plan your route

Organizer

Jeroen Koster
Jeroen Koster
Tags
monday meetup networking sharing knowledge information delen sprekers maandthema unity togetherness social