Monday Meetup - Generations

Monday Meetup - Generations
04 March 2024
16:00 - 17:00
6 sign upsWat is de Monday Meetup?
Elke eerste maandag van de maand is er bij Seats2meet Utrecht een leuk en leerzaam event voor kennisdeling. Precies waar we bij Seats van houden! Je hoort van een aantal sprekers over het maandthema en hebt ook de kans je project, sprankelende vraag of deel-ding tijdens het zeepkist-moment te delen. Na afloop hebben we nog een frisse borrel om alles na te bespreken. Niet missen dus!

Deel 1: Talks van Sprekers
Spreker 1: Judith Webber
Spreker, podcaster, schrijfster, organisatie-coach, teamcoach & de laatste weekly wonder! Deze busy-bee heeft vele kanten. Ze vertelt ons met haar business en persoonlijke ervaring & haar visie: 'van hokjes naar puzzelstukjes' hoe we overeenkomsten leren zien en verschillen leren waarderen.

Spreker 2: Leonne Meiresonne
Wat voor invloed heeft jouw generatie op je denken? En ben je eigenlijk wel een vrije denker, of een product van iets anders? Leonne is levensgids en brengt via haar praktijk gidswerk.nl het aardse in verbinding met het geestelijke. Zo schijnt ze vaak een verrassend licht op onverwachte zaken. En, believe me, dat stemt tot...ehm...ja, nadenken dus.

Deel 2: Zeepkist-moment
Heb je een elevator pitch, onderzoek of interessante vraag te delen? Ga even op de (stevige) zeepkist staan en deel het!

Deel 3: De gezellige (alcoholvrije) netwerkborrel!
Location
Seats2meet Utrecht CS
Moreelsepark 65
3511EP Utrecht
Netherlands
Plan your route

Organizer

Jeroen Koster
Jeroen Koster
Tags
networking sharing knowledge information delen monday meetup sprekers generations levensgids