Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers
07 December 2023
09:00 - 17:00

An external ticket registration has been chosen for this event. You need a ticket to attend this event.

Buy your ticket


Arjan Krijgsman, eigenaar van AK Business Solutions, organiseert een reeks gratis bijeenkomsten voor (startende) ondernemers. Deze ochtenden zijn laagdrempelig, informatief en inspirerend. Daarnaast is er ruimte om elkaar te leren kennen, te helpen en te netwerken. Elke sessie heeft een interessant thema waarbij diverse sprekers en ondernemers vertellen over hun ervaringen. De eerste Kennis & Inspiratiesessie is op donderdag 7 december van 9.00 tot 11.30 uur bij Meet in Kulturhus Holten.

Van droom naar idee
Iedereen heeft wel een droom. Je droomt van een grandioos kantoor of van wereldvrede. Van een onuitputtelijke bankrekening of reizen over de wereld om te doen wat je het allerliefste doet. Maar het kan ook zijn de start van een eigen bedrijf of het binnenhalen van nog meer opdrachten. Tijdens deze eerste bijeenkomst neemt Arjan je mee aan de hand van inspiratie en voorbeelden om bezig te gaan met je eigen droom. We gaan dit uitwerken naar een idee waar je concreet mee aan de slag kunt.

Vanuit Oost NL zullen mensen van de Startversneller aanwezig zijn om je meer te vertellen over dit programma en aangeven hoe het je kan helpen om nog concreter met je idee of uitdaging aan de slag te gaan. Als startende ondernemer kun je een voucher aanvragen om zo begeleiding te krijgen van een businesscoach bij je ondernemerschap.

De Gemeente Rijssen-Holten is al een aantal jaren de MKB vriendelijkste gemeente van Nederland. Bij deze bijeenkomst zal de accountmanager bedrijven aanwezig zijn om vragen die ondernemers hebben over o.a. ondersteuning bij ondernemersvragen, regelgeving, ondernemersverenigingen en huisvesting te beantwoorden.

Location
Meet in Kulturhus Holten
Smidsbelt 6
7451BL Holten
Netherlands
Plan your route

Organizer

Arjan Krijgsman
Arjan Krijgsman
Tags
kennis inspiratie informatie netwerken ontmoeten startende ondernemers ondernemers