Monday Meetup - Inclusiviteit

Monday Meetup - Inclusiviteit
02 October 2023
16:00 - 17:00WAT IS DE MONDAY MEETUP?

Elke eerste maandag van de maand is er een Monday Meetup. Van 4 tot 5 in de middag pakken professionals het podium en geven zich bloot. Ze delen hun ideeën, stellen vragen, geven workshops, presenteren boeken of games, starten denktanks of zoeken zakelijke matches. Super interessant dus voor jou om bij te zijn!

De Meetup heeft als doel om zichtbaar te maken wat voor krachtpatsers er in ons netwerk zitten, verbindingen te leggen en mensen onverwacht te verrassen en uit te dagen. Elke maand is er een thema. Van inclusiviteit tot innovatie en van toekomst tot geluk.
 

MAANDAG 2 OKTOBER
Het thema van deze maand is INCLUSIVITEIT! Naast de zeepkist zullen ook twee sprekers je oren doen klapperen.

DEEL 1: THEMA-TALK

Twee sprekers nemen je mee in hun verhaal, hun expertise of hun experiment in relatie tot het thema. Zo wordt je uitgedaagd, geprikkeld, verrast en pak je kennis mee. 

Spreker 1:

Job Gerlings gaat ons verwennen met een kijkje in zijn werk als Stedelijk antropoloog, bekeken vanuit architectonisch perspectief. Inclusiviteit en diversiteit zijn daarbinnen kernonderwerpen. Hoe zorgen bouwkundige aanpassingen voor politieke uitsluiting, arbeidsongelijkheid, gezondheidsachterstanden en sociaal-maatschappelijke waanbeelden? Job Gerlings zal je in kader van zijn (aankomende) boek en cursussen meenemen. 

Spreker 2:

Shari Veldhuizen gaat ons iets vertellen over haar werkzaamheden bij Buzz Women. Buzz Women is een organisatie die vrouwen wereldwijd -ongeacht van achtergrond- helpt achter het stuur van de vooruitgang te kruipen. Buzz Women heeft per September een belangrijk mijlpaal gehaald; 500,000 geholpen vrouwen! Shari verkondigd haar bijzondere verhaal.

 

DEEL 2: DE ZEEPKIST

Heb je een pitch, een prangende vraag of een ander deel-ding? In de laatste 10 minuten krijgt wie dat wil de kans om kort het podium te pakken. Aan de hand van opgebouwde vragen uit de talks en de zeepkist borrelen we gezellig nog even na! 

 

Program
15:45

Inloop

16:00

Start & introductie

16:05

Spreker 1 - Job Gerlings

16:25

Spreker 2 - Shari Veldhuizen

16:45

Zeepkist

Location
Seats2meet Utrecht CS
Moreelsepark 65
3511EP Utrecht
Netherlands
Plan your route

Organizer

Jeroen
Jeroen
Tags
mondaymeetup netwerken utrecht zeepkist sharingiscaring sprekers workshop inspiratie inclusiviteit inclusief storytelling