Masterclass Storytelling + Netwerkborrel

Masterclass Storytelling + Netwerkborrel
30 June 2023
15:00 - 20:00
8 sign ups

An external ticket registration has been chosen for this event. You need a ticket to attend this event.

Buy your ticket


'Step into the Spotlight' gelooft dat het in deze digitale tijd nog nooit zo makkelijk is geweest een boodschap naar buiten te brengen, en tegelijkertijd nog nooit zo moeilijk om op te vallen.

Ontdek de kracht van Storytelling tijdens de masterclass op vrijdag 30 juni en laat jouw organisatie stralen in de schijnwerpers!
De masterclass Storytelling start om 15:00 uur en wordt gegeven door Annegees van Linge. Als voormalig Global Brand Manager van Nutricia is zij een expert in storytelling met resultaat. Leer je verhaal ontdekken en vertellen, zodat je meer klanten aantrekt en de 'Place To Go' wordt.

Vanaf 17:00 uur staat er heerlijk eten en drinken voor je klaar, terwijl je jouw verhaal kan delen met de andere gasten en zo waardevolle connecties maakt.

Voor slechts €25,- doe je mee aan de masterclass en kun je onbeperkt genieten van het diner, de drankjes en de unieke mogelijkheid om jouw organisatie in de spotlight te zetten.

We hopen jouw verhaal ook te leren kennen op 30 juni!


LET OP: Aanmelden doe je via de knop 'buy tickets' of door deze url te openen: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-masterclass-storytelling-netwerkborrel-628477431917, je wordt dan automatisch doorverwezen naar de juiste pagina.
Program
15:00

Masterclass

17:00

Food & Drinks

20:00

Einde

Location
Seats2meet 's-Hertogenbosch CS
Stationsplein 161
5211BP Den Bosch
Netherlands
Plan your route

Organizer

Host Seats2meet 's-Hertogenbosch Station CS
Host Seats2meet 's-Hertogenbosch Station CS
Tags
netwerken ontmoeten storytelling communicatie verbinden Food&Drinks marketing