Flexwerken bij Seats2meet.com We bieden je een gratis werkplek die je betaalt door je kennis te delen en open te staan voor de ontmoeting met andere mensen. We geven je daarnaast toegang tot het grootste kennisnetwerk ter wereld.

 
 

Locaties

Werk samen met verschillende freelancers en ondernemers op diverse terreinen, leer nieuwe dingen en groei door onverwachte, relevante ontmoetingen.

Verbinden, samenwerken en ontwikkelen bij de werkplekken van Seats2meet.com

  • 1,715 Werkplekken beschikbaar
  • Meer dan 2,755,750 geboekte stoelen
  • Betaal met sociaal kapitaal
Onze opgedane ervaringen leren ons dat er een steeds groter wordende behoefte aan flexibele werkplekken is. Werkplekken niet alleen om te werken, maar ook om gelijkgestemden te ontmoeten en kennis en ervaringen te delen. Seats2meet.com maakt inzichtelijk welke kennis bij iedereen aanwezig is. Bij het boeken van een werkplek vragen we je dan ook om je kennis met ons te delen.

In ruil voor het delen van deze kennis faciliteren Seats2meet.com locaties graag een werkplek met Wifi, en vaak zelfs een lunch koffie en thee. Maar, "There ain't no such thing as a free lunch", wanneer je dus niet kunt betalen met jouw sociale kapitaal verwachten we dat je dit met economische kapitaal doet.

Geven heeft alleen zin als je een goed netwerk hebt om iets aan te geven. Alleen dan wordt het geven onderdeel van een systeem van sociaal kapitaal waarbij je af en toe iets terug krijgt. Dus iets gratis weg geven is echt iets anders dan iets delen. Ervaar dit op onze werkplekken! - Society 3.0 (2014)

Over Seats2meet.com werkplekken

Seats2meet.com biedt een platform waarop alle nieuwe werkers, zelfstandige professionals en corporate nomaden hun creativiteit maximaal kunnen benutten. We geven je toegang tot innovatieve werkplekken en vergaderruimtes waar je eenvoudig kunt verbinden en samenwerken met anderen. Je boekt per stoel en betaalt in sociaal kapitaal of financieel kapitaal. Je kunt gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van je boeking.