Vergaderen bij La Place Wij gaan verder dan alleen een fysieke vergaderruimte. Ontdek het gemak van alle voorzieningen en de dagverse keuken van La Place.

Je ontmoet elkaar bij La Place

  • Inspiring meeting locations
  • More than 1,168,784 booked seats
  • Free cancelation
Ben je op zoek naar een sfeervolle, zakelijke maar laagdrempelige locatie voor een vergadering, training of evenement? La Place Vergadercentra beschikt op 11 locaties in Nederland en Belgiƫ over moderne vergaderruimtes met gratis WIFI. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 500 personen en zijn standaard voorzien van moderne faciliteiten als beamer, flip-over en zonwering/verduistering.

De locaties van La Place Vergadercentra zijn centraal gelegen, en beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Natuurlijk staat bij La Place Vergadercentra verse koffie & thee onbeperkt tot je beschikking en is de koelkast is gevuld met diverse frisdranken. La Place is de inspirerende plek voor samenkomst van diverse doelen. Hier kun je genieten van een heerlijke cappuccino, luxe huisgemaakte koeken, uitgebreide lunch, borrel en diner.

Where do you want to meet?

Your challenge is to figure out how to co-create unexpected, relevant experiences together with your stakeholders in order to ensure your right to existence in Society 3.0. - Society 3.0 (2014)

Read more about Society 3.0 or Download the book with voucher code: D17VIR7IFS