denieuwebibliotheek Meeting and co-working in Almere

Welcome at denieuwebibliotheek

Stadhuisplein 101, Almere (Route) 8.0190 71 1 10 8.0 (71 Reviews)

More information about denieuwebibliotheek

Seats2meet in een bibliotheek? Het kán in denieuwebibliotheek in Almere Stad. In de omgeving van ons NieuwsCafé zijn een groot aantal S2M-werkplekken beschikbaar.

denieuwebibliotheek
De bibliotheek als warenhuis, compleet met displaymeubelen, sfeervolle inrichting én de collectie opgesteld zoals klanten het graag zien; frontaal gepresenteerd. In de bibliotheekwereld staan we met dit dienstverleningsconcept behoorlijk in de aandacht, en dat is niet voor niets.

Verleiden
De traditionele bibliotheek heeft plaatsgemaakt voor een bijzondere inrichting waarin de collectie volgens de interessegebieden van klanten bij elkaar geplaatst is. De sfeer, presentatie en inhoud van de ‘winkel’ verleidt de klant om meer en andere boeken mee te nemen. Speciaal op de doelgroep afgestemde activiteiten zorgen voor een frequenter bezoek aan de bibliotheek.

Spraakmakend
In de afgelopen jaren is het dienstverleningsconcept volop getest en ook onderzocht in de drie bibliotheken in Buiten, Haven en Stad. Al deze inspanningen zijn doorgevoerd in de nieuwe centrale bibliotheek in Stad die op 27 maart 2010 haar deuren opende. In deze bibliotheek komt alles samen: de spraakmakende architectonische vormgeving, de spannende inrichting en de verrassende nieuwe huisstijl. Grote namen uit de bouw- en designwereld hebben meegewerkt aan de realisatie van deze ‘huiskamer van de stad’ . Een gebouw dat je graag bezoekt, the place to be. Waar de nieuwste technieken worden toegepast en dat in het centrum van het nieuwe stadshart ligt, met een theaterzaal, een cursuslokaal, vergaderruimtes en inspirerende werkplekken. In ruil voor uw sociaal kapitaal kunt u hiervan gebruik maken via seats2meet. 

Opened today:

Workspace
09:00 - 20:00
See all opening hours