Seats2meet.com Utrecht CS

Reservar directamente:

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 
 

Meeting, training and event rooms

Balance (60m2)

Om prettig te vergaderen is het fijn om in balans te zijn. Dat kan in deze meeting space! De okergele kleur en de strandomgeving zorgen voor een frisse wind door jouw vergadering. Leun achterover in de luxe leren stoelen en ontspan, dan komen de beste ideeën vanzelf naar je toe!

Available settings
Meeting 6 - 16
Corona 4 - 7

 

Connect (12.25m2)

Deze kleine maar fijne ruimte is ideaal voor een intieme verbinding. Er passen 1 tot 4 personen in deze knusse kamer. Perfect voor een coaching sessie, als break-out ruimte of om dat ene belangrijke belletje te doen! 

Available settings
Sit-down 2 - 4
Corona 1 - 1

 

Create (49m2)

In Create kun je terecht met grote(re) groepen voor al je creatieve sessies. 

Deze meeting space ligt in een rustig stuk van Seats. Je bent er met z'n allen echt even uit. Zo krijg je de kans om je eigen bubbel te vormen en samen tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen! De ruimte is makkelijk aan te passen aan jouw wensen. Laat ons gerust weten wat je wilt!

Available settings
U-shape 8 - 19
Carre 8 - 30
Cabaret 9 - 31
Circle 10 - 30
Theater 10 - 50
Corona 5 - 10

 

Design (35m2)

Designers staan aan de basis van nieuwe ontwikkelingen. En stiekem zijn we allemaal ontwerpers. Dus: design your own future!

Dat doe je in deze kleurrijke kamer waar design centraal staat. Werken wordt ontwerpen als je elkaar kunt inspireren en nieuwe dingen kunt creëren!

Lekker op de bank of liever aan tafel: kies wat het beste bij jullie meeting past.

Available settings
Creative setting 2 - 12
Meeting 2 - 6
Corona 2 - 4

 

Ecosystem (105m2)

Hier wijkt grijs voor groen. Want dat is de basis voor een glansrijke toekomst! 
Deze prachtige meeting space neemt je mee door de seizoenen. De ruimte is toepasbaar voor alle soorten bijeenkomsten en super-flexibel. Met het podium erbij is deze meeting space heel geschikt voor een groter event.

Wil je meer weten? Neem even contact op en we beantwoorden al je vragen!

Available settings
Carre 20 - 42
U-shape 20 - 37
Circle 20 - 50
Cabaret 20 - 51
Theater 40 - 100
Corona 8 - 15

 

Explore (48m2)

Welcome to the future!

De eerste meeting space in deze zone is er één waarin je op onderzoek uit kunt. Wat ontdek je over elkaar, over het thema van de meeting? Lukt het om met een frisse blik en gericht op de toekomst in gesprek te zijn? 

Naast een grote tafel is er een relaxte zithoek. Daar kun je dieper op zaken ingaan, rustig voorbereiden of een korte break-out houden.
 

Available settings
Creative setting 4 - 16
Meeting 4 - 10
Corona 3 - 4

 

Flow (20m2)

Don't ever go with the flow. Be the flow'.

Dat moment waarop het even helemaal vanzelf gaat. Je vult elkaar aan, daagt elkaar uit. Ieder heeft zijn bijdrage. Er is een balans tussen inspanning en ontspanning.

In deze fris blauwe omgeving gaan wij voor dat gevoel van flow. Om te zorgen dat jullie met een maximale glimlach en dito resultaat de deur uit lopen.  

Available settings
Meeting 3 - 8
Corona 2 - 3

 

Global (60m2)

'Some like it hot', dat is de voormalige naam van deze knalrode en activerende ruimte. Met een mooie vergadertafel en comfortabele leren stoelen is dit de perfecte setting voor verhitte discussies of een creatief overleg. Inmiddels is deze space omgedoopt tot 'Global'. Het wordt een multifunctionele ruimte waarin de Global Goals centraal staan en waar zelfs een escaperoom-optie in komt…Spannend!

Available settings
Meeting 6 - 16
Corona 4 - 7

 

Greenhouse (42m2)

Groei gegarandeerd! In deze lichte ruimte is 'Palacio de Cristal' op de muur te zien. Deze knappe kas vind je terug in het Parque del Buen Retiro in Madrid. Het werd gebouwd om tropische planten uit de Filipijnen tentoon te stellen. Door de diepte en ruimtelijkheid sta je middenin het groen en voelt 'Greenhouse' als buiten. Kies uit onze verschillende opstellingen om jouw ideeën te laten groeien...

Available settings
U-shape 4 - 19
Carre 4 - 21
Circle 6 - 20
Cabaret 9 - 21
Theater 10 - 40
Corona 4 - 6

 

Grow (19.25m2)

Waar kom je beter tot groei dan in een kas? We zetten vers getapt KRNWTR en een potje Pokon voor je klaar en gáán;-) 
Zonder gekheid: Grow is onze eyecatcher bij binnenkomst. Het licht valt aan alle kanten binnen, waardoor gesprekken gaan stromen. Grow is geschikt voor mensen die van wat reuring houden. Doordat de wanden van glas zijn zie (en hoor) je wat er om je heen gebeurt. Direct naast Grow is onze receptie. Zo heb je altijd hulp bij de hand!

Available settings
Meeting 3 - 8
Corona 2 - 3

 

Infinity (24m2)

Deze relaxte ruimte staat symbool voor het oneindige. Dat alles altijd doorgaat. En dat is best geruststellend, als je erover nadenkt.

Je kunt hier terecht met 2 tot 6 personen. Van een coachsessie tot een overleg met het kernteam of projectgroep. Elk gesprek is een goed gesprek in deze space!

Available settings
Meeting 2 - 6
Corona 1 - 3

 

Innovate (30m2)

"Innovation is the ability to see change as an opportunity, not a threat", zei Steve Jobs. En hij heeft gelijk (zoals wel vaker). Om vooruit te komen moet je durven vernieuwen. Het vraagt van ons om anders te durven kijken. Nieuwe perspectieven te omarmen en open te staan. Dat doe je in deze ruimte samen, vanuit verbinding.
Je kunt hier actief aan een hoge tafel zittend of staand vergaderen, dat houdt je scherp en biedt afwisseling. 

Available settings
Carre 2 - 12
Corona 2 - 4

 

Jungle (70m2)

In onze jungle vergader je alsof je in de vrije natuur zit. En er is iets aan de hand: langzaam verandert hij van een rustig bos steeds meer in een levendige jungle… Zo wordt de kamer sinds kort bewoond door lichtgevende aapjes. Toch leuk, van die gezellige snuiters in het bladerdek!

Met losse tafels en stoelen is deze ruimte multifunctioneel in te richten naar jouw ideale tropen-opstelling.

Available settings
U-shape 8 - 25
Carre 8 - 27
Cabaret 9 - 31
Circle 10 - 30
Theater 20 - 60
Corona 5 - 9

 

Leaf (16m2)

Tussen de boombladeren door heb je zicht op de prachtige Utrechtse Dom (die op dit moment gerenoveerd wordt en dus verstopt zit achter steigers).
Leaf is een rustige plek waar je op adem kunt komen. Met de zonnige en relaxte zitstoelen is het bij uitstek de ruimte voor een inspirerend gesprek, een solo-werkmoment of een verdiepende coaching.

Available settings
Sit-down 2 - 4
Corona 1 - 2

 

Ocean (56m2)

'Klassiek met een knipoog', zo heette deze ruimte waar Kunst & Kitch samenkomen. Kijk nog maar eens goed... want binnenkort neem je in deze ruimte een diepe duik in onze oceanen!

Met losse tafels en stoelen past deze meeting space zich makkelijk aan jouw wensen aan.

Available settings
Carre 6 - 24
Circle 6 - 30
U-shape 6 - 22
Cabaret 9 - 26
Theater 20 - 50
Corona 5 - 7

 

Roots (35m2)

Van de rechte lijnen op de muur, wegfladderend als blaadjes, terug naar de bladeren van de boom, de knoppen, de takken, de stam en de wortels. Zo brengt deze ruimte ons 'back to our roots'.

In deze ruimte kun je stevig sparren: met je hoofd in de wolken en je voeten stevig in de aarde.

Available settings
Carre 6 - 18
Cabaret 9 - 21
U-shape 7 - 16
Theater 20 - 32
Circle 6 - 15
Corona 4 - 6

 

Serendipity (30m2)

'Wauw, wat toevallig!' Ben je bekend met de term 'serendipity'? Het is dat magische moment waarop je voelt dat er iets speciaals gebeurt, terwijl je dat niet perse had verwacht. Alsof het zo had moeten zijn. 

Serendipity ligt centraal in Seats en staat symbool voor onze kern. Haagse guerrilla- en graffitikunstenaar GabyGaby zat vaak te werken in onze Playground. Toen deze ruimte aan verandering toe was ontstond ineens een gesprek. 'Wat doe jij eigenlijk precies?'. And the rest is history...

Door de glazen pui kijk je uit over de Playground. Als je even tot rust wilt komen trek je de gordijnen dicht. Een zakelijk overleg of een creatieve brainstormsessie, het kan allemaal in deze comfortabele vergaderopstelling met relaxte stoelen.

Available settings
Meeting 5 - 12
Corona 2 - 5

 

Source (49m2)

De kleurstelling en het comfort van deze ruimte zijn perfect om je eigen inspirerende setting te creëren. Zo wordt het een bron van creativiteit en inspiratie!

Je kunt switchen tussen een relaxte, informele setting en daar flink brainstormen. Of juist actief vergaderen aan tafel. Kies de opstelling die het beste bij je past!

Available settings
Meeting 5 - 8
Creative setting 5 - 16
Circle 5 - 14
Corona 2 - 4

 

Stories (27m2)

Verhalen verbinden. ‘Stories’ nodigt je uit om die verbinding met elkaar aan te gaan. Om te delen. Van de kleine, dagelijkse dingen tot groots en meeslepend. Van persoonlijk tot zakelijk. Together you’ll connect the dots. Dus vertel eens: what’s your story?

Available settings
Meeting 6 - 12
Corona 3 - 4

 

Transform (225m2)

"Reizigers in de richting van Parijs, richting perron 1 alstublieft". De stem van de omroepster schalt uit de speaker. Je ziet de menigte om je heen. De één wacht, de ander trippelt haastig voorbij... 

Een station heeft iets magisch. Het is snel, stedelijk, veranderlijk en tegelijkertijd nostalgisch en vol belofte. Het is de plek waar transformatie plaatsvindt. Van de ene naar de andere plek. Van huis naar werk. Van oud naar nieuw. Een plek van traditie en ook van avontuur.
Je kunt deze grote ruimte makkelijk transformeren door haar multifunctionele karakter. Van licht tot sfeervol donker, van theateropstelling tot creatief. Inclusief een modulair podium. Meer weten? Vraag het ons gerust!

Available settings
U-shape 25 - 37
Carre 25 - 42
Circle 30 - 60
Cabaret 30 - 85
Creative setting 40 - 100
Theater 50 - 200
Corona 10 - 20

 

Tribe (70m2)

Aan het begin van onze lange vleugel met meeting spaces, ligt 'Tribe'. Het is een multifunctionele en lichte ruimte. Door de ruime opzet is hij geschikt voor grote groepen en verschillende type samenkomsten. Dus wat voor meeting je ook hebt en met welke groep je ook bent: kom samen en vorm jullie 'tribe-of-the-day'!

Available settings
Cabaret 9 - 41
Carre 10 - 30
Circle 10 - 40
U-shape 10 - 25
Theater 20 - 60
Corona 5 - 10

 

Wonder (48m2)

Socrates schreef ooit: 'Wisdom begins in wonder'.

Door je te verwonderen blijf je onderzoeken, uitvinden, doorvragen. Je laat je verrassen.
In 'wonder' krijg je de ruimte om dat stukje in jezelf op te roepen. Door een boek door te bladeren, een creatieve brainstorm te houden terwijl je hangt op bank en stoelen en je af te vragen hoe de verlichting in elkaar steekt... Ook onze wonderlijke geschiedenis is er terug te vinden. Word je al nieuwsgierig? 

Wonder grenst aan de centrale space en heeft daardoor koffie, thee en het toilet om de hoek. Handig! 
 

Available settings
Creative setting 4 - 14
Circle 5 - 14
Meeting 4 - 8
Corona 3 - 5