Wroetplaats Piet van Meintjes Hoeve - S4S bij Tilburg Meeting and co-working in Heukelom

Reservar directamente:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at Wroetplaats Piet van Meintjes Hoeve - S4S bij Tilburg

Wroetplaats: Samenwerking circulaire economie

"We hebben op onze boerderij veel te bieden voor andere ondernemers, denk hierbij bijvoorbeeld aan ruimte, stal, koeien, melk, mest en klimaat. We willen graag een community opbouwen van bedrijvigheid op ons bedrijf voor circulaire economie op onze boerderij. De producten die hieruit ontstaan, kunnen we vervolgens weer afzetten in het lokale bedrijfsleven." Dit alles is nog in ontwikkeling en gaan we doen onder de noemer "Wroetplaats" naar voorbeeld van diverse FabLabs.

Groepsactiviteiten

We bieden ook groeps arrangementen aan voor personeels- en familie uitjes. Bijvoorbeeld vergaderen in de wei, Boerderijgolf, melkclinics, boerenzeskamp of je eigen cd opnemen tussen de koeien behoren tot de mogelijkheden. Voor meer info www.pietvanmeintjeshoeve.nl of info@pietvanmeintjeshoeve.nl (Voor het eerst)

Open this week:

Workspace
lu. Contact us
ma. Contact us
mi. Contact us
ju. Contact us
vi. Contact us
sá. Contact us
do. Contact us

Need any help?

Address:

Hoog-Heukelom 11
5059AD Heukelom

info@pietvanmeintjeshoeve.nl
013-5210978

Denissen VOF
172 811 73
Route

More information about Wroetplaats Piet van Meintjes Hoeve - S4S bij Tilburg

Nieuw bij Seats4silence? Lees meer over ons concept>>

Werkplek Piet van Meintjes Hoeve Op de Piet van Meintjes Hoeve hebben we 4 mooie, rustige (co)werkplekken in de buitenlucht aan een picknick tafel. In het groen naast de weilanden waar onze koeien lopen kunt u in een ontspannen sfeer genieten tijdens uw werk. Voor de echte ontspanning neemt u het wandelpad over het domein van de hoeve. Later dit jaar ook met wifi en oplaadpunten voor uw laptop, tablet en mobiele telefoon. En als het weer plotseling omslaat kunt u uitwijken naar een binnen lokatie (sober). Voor een heerlijk glaasje echte melk, kunt u terecht bij onze echte melktap. Melk recht van de koe heerlijk gekoeld.

Een werkplek boeken?

Wij raden u aan eerst even contact op te nemen alvorens u boekt. omdat wij geen alledaagse lokatie zijn willen we graag met u overleggen wat u van ons verwacht en wat wij u kunnen bieden.