Het Lange Broek S4SILENCE bij Utrecht Meeting and co-working in Langbroek

Reservar directamente:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at Het Lange Broek S4SILENCE bij Utrecht

10.0000 15 1 10 10,0 (15 Reviews)

Open this week:

Workspace
lu. Contact us
ma. Contact us
mi. Contact us
ju. Contact us
vi. Contact us
sá. Contact us
do. Contact us

Need any help?

Address:

Gooijerdijk 7a
3947NA Langbroek

Hanneke@hetlangebroek.nl
06 51892142

nvt
nvt
Route

More information about Het Lange Broek S4SILENCE bij Utrecht

LAST MINUT BOEKING? Graag even een telefoontje of SMS omdat ik meer buiten bezig ben dan achter de computer ....

Buitenwerkplek Het Lange Broek
In de prachtige Langbroekerwetering, temidden van bossen, weilanden, landgoederen en boerderijen bevindt zich "Het Lange Broek", een particulier natuurgebied van 12 hectare dat met veel liefde door de eigenaren zelf wordt beheerd. De overvloed aan ruimte, lucht en rust delen wij graag. Kom bij ons dagje werken in de buitenlucht, maak een wandeling of plan een gesprek aan het kampvuur (afhankelijk van weer en wind).

Veldschuur voor coaching of vergaderingen
Naast de buitenwerkplekken is het ook mogelijk onze veldschuur te huren als werk- coach- of vergaderplek. Hierover is meer informatie te vinden op www.hetlangebroek.nl. Voor meer informatie en reserveringen vragen wij direct contact met ons op te nemen.

Ontvangst
Op het erf lopen honden en kippen rond. Neem gerust een bank of stoel mee naar een mooi plekje op het terrein, geniet van rust, dieren en inspiratie.

Na een korte toelichting kunt u het terrein zelf verkennen maar in overleg kan ik ook een rondje meelopen en het ontstaan en de missie van het Lange Broek toelichten.

Route   Print

Vanaf de A12 afslag Maarsbergen/ Leersum (nr 22), richting Leersum rijden. Bij de rotonde rechtdoor richting Broekhuizen waar u recht op aan rijdt. Voor het hek van Broekhuizen rechtsaf (Broekhuizerlaan) en deze ruim 2 km blijven volgen (wordt verderop de Langbroekerweg). Aan het einde linksaf de Gooijerdijk, daarna de 2e boerderij aan de rechterhand.
LET OP: de Gooijerdijk loopt door verschillende gemeenten en heeft meerdere nummers 7, navigatieapparatuur raakt daar soms van in de war. Let goed op dat u in de buurt van Leersum blijft!