Vergaderen bijHanz

Reservar directamente:

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 
 

Meeting, training and event rooms

Board room (24.5m2)

De “Boardroom” is tevens een ruimte op de benedenverdieping, met een grote vergadertafel in het midden, voorzien van stopcontacten en flexibel voor het gebruik van laptops en het houden van presentaties. Deze ruimte is geschikt voor 8-10 personen, buiten de covid-19 maatregelen. Op het moment is de ruimte beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Available settings
Different 2 - 8
Corona 1 - 6
Corona 0 - 0

 

Gold room (18m2)

De “Goldroom” is een ruimte op de benedenverdieping, ideaal voor het houden van brainstormsessies. Het is een ludiek opgezette ruimte met een fantastische lichtinval. De ruimte beschikt over een vergadertafel en is geschikt voor 6-8 personen, buiten de covid-19 maatregelen. Op het moment is de ruimte beschikbaar voor maximaal 4 personen.
 

Available settings
Different 1 - 6
Corona 1 - 4
Corona 0 - 0

 

Sigar Lounge (10m2)

De “sigarlounge” is de kleinste vergaderruimte op de benedenverdieping. Deze ruimte is ingericht met een drietal fauteuils en een hocker. Deze ruimte kan visueel worden afgesloten met een gordijn. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor kleine besloten besprekingen.

Available settings
Creative session 1 - 3
Corona 0 - 0
Corona 0 - 0

 

Vissenkom (42m2)

De "Vissenkom" is een vergaderruimte waar je buiten de covid-19 maatregelen met 20 personen fijn kunt vergaderen. De ruimte is te gebruiken met verschillende faciliteiten. Op het moment is de ruimte beschikbaar voor maximaal 8 personen.

Available settings
Different 1 - 20
Corona 1 - 8
Corona 0 - 0