denieuwebibliotheek Meeting and co-working in Almere

Reservar directamente:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at denieuwebibliotheek

8.0460 72 1 10 8,0 (72 Reviews)

Open this week:

Workspace
lu. 10:00  -  18:00
ma. 09:00  -  20:00
mi. 09:00  -  20:00
ju. 09:00  -  20:00
vi. 09:00  -  20:00
sá. 10:00  -  17:00
do. 12:00  -  17:00

Need any help?

Address:

Stadhuisplein 101
1315XC Almere

s2m@denieuwebibliotheek.nl
+31 036 5486000

Stichting Openbare Bibliotheek Almere
S41246800
Route

More information about denieuwebibliotheek

Seats2meet in een bibliotheek? Het kán in denieuwebibliotheek in Almere Stad. In de omgeving van ons NieuwsCafé zijn een groot aantal S2M-werkplekken beschikbaar.

denieuwebibliotheek
De bibliotheek als warenhuis, compleet met displaymeubelen, sfeervolle inrichting én de collectie opgesteld zoals klanten het graag zien; frontaal gepresenteerd. In de bibliotheekwereld staan we met dit dienstverleningsconcept behoorlijk in de aandacht, en dat is niet voor niets.

Verleiden
De traditionele bibliotheek heeft plaatsgemaakt voor een bijzondere inrichting waarin de collectie volgens de interessegebieden van klanten bij elkaar geplaatst is. De sfeer, presentatie en inhoud van de ‘winkel’ verleidt de klant om meer en andere boeken mee te nemen. Speciaal op de doelgroep afgestemde activiteiten zorgen voor een frequenter bezoek aan de bibliotheek.

Spraakmakend
In de afgelopen jaren is het dienstverleningsconcept volop getest en ook onderzocht in de drie bibliotheken in Buiten, Haven en Stad. Al deze inspanningen zijn doorgevoerd in de nieuwe centrale bibliotheek in Stad die op 27 maart 2010 haar deuren opende. In deze bibliotheek komt alles samen: de spraakmakende architectonische vormgeving, de spannende inrichting en de verrassende nieuwe huisstijl. Grote namen uit de bouw- en designwereld hebben meegewerkt aan de realisatie van deze ‘huiskamer van de stad’ . Een gebouw dat je graag bezoekt, the place to be. Waar de nieuwste technieken worden toegepast en dat in het centrum van het nieuwe stadshart ligt, met een theaterzaal, een cursuslokaal, vergaderruimtes en inspirerende werkplekken. In ruil voor uw sociaal kapitaal kunt u hiervan gebruik maken via seats2meet. 

Route   Print

denieuwebibliotheek - Almere Stad
Stadhuisplein 101
1315 XC Almere

Vanaf station Almere Stad
Neem uitgang Stationsplein. Volg de borden naar het stadhuis. (circa 7 minuten lopen). Op het Stadhuisplein is de bibliotheek gevestigd.

Gratis bewaakte fietsenstalling
Aan de zijkant van het gebouw, aan de kant van het gemeentehuis is een gratis bewaakte fietsenstalling.

Met de auto
Uit de richting Amsterdam, Schiphol, Naarden en Bussum:
A1, afslag Almere/Lelystad/Emmeloord, A6, Hollandse brug, afrit 5 (Almere-Stad/S103), zie verder In Almere.

Uit richting Lelystad:
A6, afrit 5 (Almere-Stad/S103, zie verder In Almere.

Uit richting Hilversum, Utrecht en Amersfoort:
A27, Stichtse Brug, A6 Knooppunt Almere richting Almere-Buiten west/Almere-Stad/Almere-Haven/Amsterdam, Afrit 5 (Almere-Stad/S103, zie verder In Almere.

In Almere
Volg de borden 'Almere-Stad centrum/station NS' (Veluwedreef). Na ca. 2 km slaat u linksaf richting 'centrum' (Cinemadreef).

1e optie:
Aan het einde van de Cinemadreef gaat U bij de verkeerslichten rechtsaf de Landdrostdreef op.
Sla, op de Landdrostdreef, bij de verkeerslichten, linksaf de Schrijverstraat in. Daar neemt u de eerste straat rechts, de Regisseurstraat. Hier bevindt zich aan uw rechterhand de parkeergarage (Regisseurgarage)
Als u buiten de garage staat (met uw rug naar de garage toe) loopt u linksaf richting stadhuis.
De nieuwe bibliotheek bevindt zich naast de hoofdingang van het stadhuis.

2e optie:
Op de Cinemadreef gaat u bij de 2e verkeerslichten linksaf de Hospitaal dreef op. Rijdt onder de busbaan door en volg de route richting Hospitaalgarage (bij de tweede rotonde de derde afslag). De nieuwe bibliotheek ligt schuin tegenover het ziekenhuis.