Meeting Plaza Utrecht Meeting and co-working in Utrecht

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at Meeting Plaza Utrecht

9.4775 3115 1 10 9,5 (3115 Reviews)

Open this week:

Meetingspace
lu. 08:00  -  22:00
ma. 08:00  -  18:00
mi. 08:00  -  22:00
ju. 08:00  -  22:00
vi. 08:00  -  18:30
sá. 8:30  -  17:00
do. Closed
Workspace
08:30  -  20:00
Closed
08:30  -  20:00
08:30  -  20:00
08:30  -  18:30
Closed
Closed

Need any help?

Hey! lunes 19 noviembre there are 3 people working in our location. You can meet people with knowledge about: online, coaching y improvisatie.

Address:

Kantooringang Van Duvenborch, Hoog Catharijne (per 1/12/18 Janssoenborch)
3511DX Utrecht

reserveringen@meetingplaza.nl
+31302337010

Meeting Plaza Utrecht B.V.
30143926
Route

More information about Meeting Plaza Utrecht

Meeting Plaza Utrecht ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne, kantooringang Van Duvenborch. Deze ingang staat bewegwijzerd en is belangrijk om aan te houden om onze vestiging te vinden!

LET OP ONZE INGANG VERANDERT: PER 1 DECEMBER JANSSOENBORCH! 
Vanaf 1 decemberis is onze nieuwe kantoor ingang Janssoenborch, naast de ACTION.
Wij verwijzen je graag naar de routebeschrijving. Ook hebben wij een kort routefilmpje hoe je vanaf het station naar Meeting Plaza loopt.

BELANGRIJK OM TE WETEN!
Hoog Catharijne is hard aan het vernieuwen net als wij. Helaas geeft de verbouwing van Hoog Catharijne onze locatie geluidshinder. Tot 10.00 uur ondervinden wij overlast. Wij proberen dit op alle fronten in goede banen te leiden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bijeenkomst, neem contact op met Annet Groen, de locatiemanager.  (agroen@meetingplaza.nl).

Voor een korte uitleg hoe je online moet boeken, klik hier

Vergaderen en ontmoeten
Meeting Plaza Utrecht is de plek om elkaar te ontmoeten. Centraal gelegen en uniek: reserveren per stoel. Met een flexibele inrichting en uitgebreide faciliteiten ideaal voor het organiseren van die ene belangrijke vergadering. Maar ook voor een groots evenement of kleinschalige workshop kun je bij ons terecht. In de World of Society 3.0 is er bovendien de gelegenheid om je snel en gemakkelijk te verbinden aan een diverse groep zelfstandig professionals met kennis, vaardigheden en contacten.  Kom snel naar Hoog Catharijne en sluit je aan bij het waardenetwerk van Meeting Plaza Utrecht!

Twijfel je nog? Niet nodig. Bij ons kun je tot 24 uur van te voren kosteloos aanpassingen doen aan je boeking. Gewoon zelf (bekijk hier hoe), via onze innovatieve boeking- en eventsoftware. En heb je vragen? Dan kun je ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen. We denken graag met je mee om van jouw ontmoeting een succes te maken.

Flexwerken en ontmoeten
Meeting Plaza Utrecht is twintig jaar een betrouwbare partner in de vergaderwereld. De locatie is uitermate geschikt voor opleidingen en trainingen, maar ook voor vergaderingen kun je uitstekend bij ons terecht.

Net als bij Seats2Meet.com Utrecht CS zit ook bij Meeting Plaza het aangaan van verbindingen in het DNA. Regelmatig organiseren afwisselend Seats2Meet Utrecht CS, Social Impact Factory en Meeting Plaza Utrecht, een S2M Festival waarbij inspirerende initiatieven het podium pakken en zich aan je presenteren. In de World of Society 3.0 bereikt kennisdeling het volgende niveau met talloze onverwachte relevante ontmoetingen. Wil je weten welke kennis er in huis is? Maak dan een profiel aan, vul je kennisgebieden in en boek jouw workspace eenvoudig online. In ruil faciliteren wij de werkplek, wifi, koffie & thee en een heerlijke lunch. Krijg snel een overzicht door in te loggen op onze software: Aanwezige personen.

 

Route   Print

LET  OP: Onze ingang is in 2018 gewijzigd!
Tot 1 december kunt u Meeting Plaza vinden kantoor Van Duvenborch, Hoog Catharijne.
Per 1 december kunt u Meeting Plaza vinden kantoor Janssoenborch, naast de Action.

Looproute filmpje 2018 (deze is per 9 juni aangepast en zal eind november veranderen)
Routefilmpje juni 2018

Routebeschrijving Meeting Plaza Utrecht (Openbaar vervoer)

Loop vanaf Utrecht CS via het nieuwe stationsplein de nieuwe hoofdingang van ‘Hoog Catharijne' in (momenteel gaat u na het stationsgedeelte eerst naar 'buiten' het nieuwe stationsplein op en vervolgens kunt u (rechts) via de schuifdeuren Hoog Catharijne in). Dan gaat u naar rechts (richting Moreelsepark)! U loopt rechtdoor. Na ca 120 meter vindt u aan uw rechterhand de kantooringang Van Duvenborch, schuin tegenover Bakker Bart. Daar gaat u naar binnen en vindt u de 'bel' van Meeting Plaza. Neem de lift naar de tweede etage.

Mocht u Meeting Plaza niet kunnen vinden, neem dan telefonisch contact met ons op dan begeleiden wij u naar onze vestiging: telefoonnummer 030 2337010. 

Routebeschrijving Meeting Plaza Utrecht (Auto)
Voor navigatiesysteem gebruik het volgende adres: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht – P1 en P2

Vanaf de A2 Amsterdam/Den Bosch:
Neem afslag 8 Utrecht Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Arnhem en A27 Breda:
Volg eerst Ring Utrecht/Nieuwegein, dan Ring Utrecht-West/ Amsterdam(A2), neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Den Haag/Rotterdam:
A2 Amsterdam en neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A27 Hilversum:
Volg de Ring Utrecht Oost, hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog-Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A28 Amersfoort:
Volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs (A27), dan richting Utrecht-Noord. Hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen, na de afslag links onder de snelweg door. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

» Vervolg A2/A12/A27/A28:
U rijdt richting Centrum/Station. Volg vervolgens de borden met P1 en P2. Deze parkeergarages zijn gelegen aan de Spoorstraat. De parkeergarages P1 en P2 kunnen alleen nog maar worden ingereden vanaf de Catharijnesingel zijde.  Kies vervolgens P1 of P2* Hoog Catharijne. 

Let op: ten gevolge van werkzaamheden in het centrum van Utrecht kan bovenstaande route afwijken. Kijk op www.utrechtbereikbaar.nl voor een actueel overzicht van de werkzaamheden.

*Parkeergarage P2: Deze garage bevindt zich onder de vestiging. Wanneer u deze garage op winkelniveau verlaat, dan gaat u als het ware rechtdoor Hoog Catharijne in. Na 20 meter vindt u aan uw rechterhand kantooringang Van Duvenborch. 

Leveranciersingang:
Als leverancier kun je laden en lossen bij de ingang 'Expeditie Godebaldkwartier'. Deze ingang bevindt zich in de Spoorstraat (naast de ingang van parkeergarage Hoog Catharijne P1). Je kunt de Spoorstraat (meestal)bereiken via Catharijnesingel of de Westerstraat. MeetingPlaza staat op nummer 22. Als je het 'Expeditie Godebaldkwartier' binnenstapt, dan ga je met de lift naar de 2e verdieping. Waar ga je heen bij MeetingPlaza. 
Let op:: 1 december 2018 zal de ingang van de leverancier veranderen. De Spoorstraat blijft onverandert, maar in plaats van nummer 22, zal het  nummer 5 zijn. Je kunt de blauwe deuren betreden en dan de eerste deur naar rechts nemen. Je ziet de liften en je kunt naar de tweede verdieping gaan.