Meeting Plaza Utrecht CS Meeting and co-working in Utrecht

Reservar directamente:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at Meeting Plaza Utrecht CS

9.4770 3151 1 10 9,5 (3151 Reviews)

Bekijk hier onze online Brochure

Neem een kijkje in onze online brochure van MPU

Open this week:

Meetingspace
lu. 08:00  -  22:00
ma. 08:00  -  22:00
mi. 08:00  -  19:00
ju. 08:00  -  18:30
vi. 08:00  -  17:00
sá. Closed
do. Closed
Workspace
08:30  -  20:00
08:30  -  20:00
08:30  -  19:00
08:30  -  18:00
08:30  -  17:00
Closed
Closed

Need any help?

Address:

Godebaldkwartier 357; Kantooringang Janssoenborch, Hoog Catharijne
3511DT Utrecht

reserveringen@meetingplaza.nl
+31302337010

Meeting Plaza Utrecht B.V.
30143926
Route

More information about Meeting Plaza Utrecht CS

Meeting Plaza Utrecht ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne, kantooringang Janssoenborch ( naast de ACTION.) Deze ingang staat bewegwijzerd en is belangrijk om aan te houden om onze vestiging te vinden!

Wij verwijzen je graag naar de routebeschrijving. Ook hebben wij een kort routefilmpje hoe je vanaf het station naar Meeting Plaza loopt.

Voor een korte uitleg hoe je online moet boeken, klik hier

Vergaderen en ontmoeten
Meeting Plaza Utrecht is de plek om elkaar te ontmoeten. Centraal gelegen en uniek: reserveren per stoel. Met een flexibele inrichting en uitgebreide faciliteiten ideaal voor het organiseren van die ene belangrijke vergadering. Maar ook voor een groots evenement of kleinschalige workshop kun je bij ons terecht. In de World of Society 3.0 is er bovendien de gelegenheid om je snel en gemakkelijk te verbinden aan een diverse groep zelfstandig professionals met kennis, vaardigheden en contacten.  Kom snel naar Hoog Catharijne en sluit je aan bij het waardenetwerk van Meeting Plaza Utrecht!

Twijfel je nog? Niet nodig. Bij ons kun je tot 24 uur van te voren kosteloos aanpassingen doen aan je boeking. Gewoon zelf (bekijk hier hoe), via onze innovatieve boeking- en eventsoftware. En heb je vragen? Dan kun je ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen. We denken graag met je mee om van jouw ontmoeting een succes te maken.

Flexwerken en ontmoeten
Meeting Plaza Utrecht is twintig jaar een betrouwbare partner in de vergaderwereld. De locatie is uitermate geschikt voor opleidingen en trainingen, maar ook voor vergaderingen kun je uitstekend bij ons terecht.

Net als bij Seats2Meet.com Utrecht CS zit ook bij Meeting Plaza het aangaan van verbindingen in het DNA. Regelmatig organiseren afwisselend Seats2Meet Utrecht CS, Social Impact Factory en Meeting Plaza Utrecht, een S2M Festival waarbij inspirerende initiatieven het podium pakken en zich aan je presenteren. In de World of Society 3.0 bereikt kennisdeling het volgende niveau met talloze onverwachte relevante ontmoetingen. Wil je weten welke kennis er in huis is? Maak dan een profiel aan, vul je kennisgebieden in en boek jouw workspace eenvoudig online. In ruil faciliteren wij de werkplek, wifi, koffie & thee en een heerlijke lunch. Krijg snel een overzicht door in te loggen op onze software: Aanwezige personen.

 

Route   Print

LET  OP: Onze ingang is in 2019 gewijzigd!
U kunt Meeting Plaza Utrecht vinden bij kantooringang Janssoenborch, naast de Action.

Looproute filmpje 2019 (door de vele veranderingen in de omgevind is het anders)
Routefilmpje

Routebeschrijving Meeting Plaza Utrecht (Openbaar vervoer)

U loopt vanaf Utrecht CS het stationsgebouw uit richting Centrum. Dan steekt u schuinrechts via het nieuwe stationsplein de nieuwe hoofdingang van ‘Hoog Catharijne' in via de schuifdeuren. Dan gaat u naar rechts. Vrij snel heeft u aan uw rechterhand de winkel Lush daarna gaat u naar rechts richting Godebaldkwartier. Na ca 120 meter vindt u aan uw linkerhand de winkel ACTION na deze winkel vindt u de kantooringang Janssoenborch. Daar gaat u naar binnen en vindt u de 'bel' van Meeting Plaza. Neem de lift of de trap (links om de hoek in de gang) naar de tweede etage.

Mocht u Meeting Plaza niet kunnen vinden, neem dan telefonisch contact met ons op dan begeleiden wij u naar onze vestiging: telefoonnummer 030 2337010. 

Routebeschrijving Meeting Plaza Utrecht (Auto)
Voor navigatiesysteem gebruik het volgende adres: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht – P1 en P2.
Via deze link kunt u voorafgaand uw parkeerplek in één van de parkeergarages reserveren, waardoor u voor een zeer voordelig tarief kunt parkeren.

Vanaf de A2 Amsterdam/Den Bosch:
Neem afslag 8 Utrecht Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Arnhem en A27 Breda:
Volg eerst Ring Utrecht/Nieuwegein, dan Ring Utrecht-West/ Amsterdam(A2), neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Den Haag/Rotterdam:
A2 Amsterdam en neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A27 Hilversum:
Volg de Ring Utrecht Oost, hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog-Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A28 Amersfoort:
Volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs (A27), dan richting Utrecht-Noord. Hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen, na de afslag links onder de snelweg door. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

» Vervolg A2/A12/A27/A28:
U rijdt richting Centrum/Station. Volg vervolgens de borden met P1 en P2. Deze parkeergarages zijn gelegen aan de Spoorstraat. De parkeergarages P1 en P2 kunnen alleen nog maar worden ingereden vanaf de Catharijnesingel zijde.  Kies vervolgens P1 of P2* Hoog Catharijne. 

Let op: ten gevolge van werkzaamheden in het centrum van Utrecht kan bovenstaande route afwijken. Kijk op www.utrechtbereikbaar.nl voor een actueel overzicht van de werkzaamheden.

*Parkeergarage P2: Deze garage bevindt zich onder de vestiging. Wanneer u deze garage op winkelniveau verlaat, dan gaat u als het ware links Hoog Catharijne in. U ziet als u uit de parkeergarage komt aan uw linkerhand de winkel Erica. Na 40 meter vindt u links kantooringang Janssoenborch, tussen de Action en de Intertoys. 

Leveranciersingang:
Als leverancier kunt u laden en lossen bij de ingang 'Expeditie Godebaldkwartier'. Deze ingang bevindt zich in de Spoorstraat (naast ingang van parkeergarage Hoog Catharijne P2). U kunt de Spoorstraat (meestal)bereiken via Catharijnesingel of de Westerstraat. MeetingPlaza staat op nummer 5. U kunt de blauwe deuren betreden. Als u het 'Expeditie Godebaldkwartier' binnenstapt, dan gaat u met de lift naar de 2e verdieping.