Meeting Plaza Utrecht Meeting and co-working in Utrecht

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at Meeting Plaza Utrecht

9.4740 3106 1 10 9,5 (3106 Reviews)

Open this week:

Meetingspace
lu. Closed
ma. 08:00  -  22:00
mi. 08:00  -  22:00
ju. 08:00  -  22:00
vi. 08:00  -  18:30
sá. 8:30  -  17:00
do. Closed
Workspace
Closed
08:30  -  20:00
08:30  -  20:00
08:30  -  20:00
08:30  -  18:30
Closed
Closed

Need any help?

Hey! lunes 28 mayo there are 3 people working in our location. You can meet people with knowledge about: onderwijs, schrijven y coaching.

Address:

Kantoren Cluetinkborch (Godebaldkwartier 20)
3511DX Utrecht

reserveringen@meetingplaza.nl
+31302337010

Meeting Plaza Utrecht B.V.
30143926
Route

More information about Meeting Plaza Utrecht

Meeting Plaza Utrecht ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne, kantooringang Cluetinckborch. Deze ingang staat bewegwijzerd en is belangrijk om aan te houden om onze vestiging te vinden!

LET OP ROUTE VANUIT STATION VERANDERT VANAF 14 FEBRUARI 2018
Wij hebben een kort filmpje hoe u vanaf het station naar MeetingPlaza loopt, deze is vanaf 14 februari niet volledig actueel meer maar geeft wel een indruk waar wij zitten. Zodra de route de situatie in Hoog Catharijne op orde is, wordt er een nieuwe versie gemaakt.

Voor een korte uitleg hoe je online moet boeken, klik hier

NIEUW! Download nu de Serendipity Machine (TSM) iPhone app in de App store voor onverwachte, relevante ontmoetingen met professionals om kennis te delen.

Vergaderen en ontmoeten
Meeting Plaza Utrecht is de plek om elkaar te ontmoeten. Centraal gelegen en uniek: reserveren per stoel. Met een flexibele inrichting en uitgebreide faciliteiten ideaal voor het organiseren van die ene belangrijke vergadering. Maar ook voor een groots evenement of kleinschalige workshop kun je bij ons terecht. In de World of Society 3.0 is er bovendien de gelegenheid om je snel en gemakkelijk te verbinden aan een diverse groep zelfstandig professionals met kennis, vaardigheden en contacten.  Kom snel naar Hoog Catharijne en sluit je aan bij het waardenetwerk van Meeting Plaza Utrecht!

Twijfel je nog? Niet nodig. Bij ons kun je tot 24 uur van te voren kosteloos aanpassingen doen aan je boeking. Gewoon zelf (bekijk hier hoe), via onze innovatieve boeking- en eventsoftware. En heb je vragen? Dan kun je ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen. We denken graag met je mee om van jouw ontmoeting een succes te maken.

Flexwerken en ontmoeten
Meeting Plaza Utrecht is twintig jaar een betrouwbare partner in de vergaderwereld. De locatie is uitermate geschikt voor opleidingen en trainingen, maar ook voor vergaderingen kun je uitstekend bij ons terecht.

Net als bij Seats2Meet.com Utrecht CS zit ook bij Meeting Plaza het aangaan van verbindingen in het DNA. Elke laatste maandag van de maand organiseren afwisselend Seats2Meet Utrecht CS, Social Impact Factory en Meeting Plaza Utrecht, een S2M Festiva lwaarbij inspirerende initiatieven het podium pakken en zich aan je presenteren. In de World of Society 3.0 bereikt kennisdeling het volgende niveau met talloze onverwachte relevante ontmoetingen. Wil je weten welke kennis er in huis is? Maak dan een profiel aan, vul je kennisgebieden in en boek jouw workspace eenvoudig online. In ruil faciliteren wij de werkplek, wifi, koffie & thee en een heerlijke lunch. Krijg snel een overzicht door in te loggen op onze software: Aanwezige personen.

Boek nu, bij Meeting Plaza Utrecht!

Trending knowledge on Monday, May 28, 2018

Upcoming events

29

mayo

Route   Print

Looproute filmpje april 2018
Routebeschrijving Meeting Plaza

Routebeschrijving Meeting Plaza Utrecht (Openbaar vervoer)

LET  OP: De kantooringang van Cluetinckborch is verplaatst op 25 mei 2018.

Loop vanaf Utrecht CS via het nieuwe stationsplein de nieuwe hoofdingang van ‘Hoog Catharijne' in (momenteel gaat u na het stationsgedeelte eerst naar 'buiten' het nieuwe stationsplein op en vervolgens kunt u (rechts) via de schuifdeuren Hoog Catharijne in). Dan gaat u naar rechts (richting Moreelsepark)! U loopt rechtdoor. Na ca 100 meter bord is er na het grote videoscherm aan uw linkerhand een witte gang naar links. Daar gaat u in en aan het einde vindt u de bel van Meeting Plaza. Ga door de witte deur die wij voor u opendoen en neem de lift naar de tweede etage.
Mocht u Meeting Plaza niet kunnen vinden, neem dan telefonisch contact met ons op dan begeleiden wij u naar onze vestiging op telefoonnummer 030 2337010.

Routebeschrijving Meeting Plaza Utrecht (Auto)
Voor navigatiesysteem gebruik het volgende adres: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht – P1 en P2

Vanaf de A2 Amsterdam/Den Bosch:
Neem afslag 8 Utrecht Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Arnhem en A27 Breda:
Volg eerst Ring Utrecht/Nieuwegein, dan Ring Utrecht-West/ Amsterdam(A2), neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Den Haag/Rotterdam:
A2 Amsterdam en neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A27 Hilversum:
Volg de Ring Utrecht Oost, hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog-Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A28 Amersfoort:
Volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs (A27), dan richting Utrecht-Noord. Hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen, na de afslag links onder de snelweg door. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

» Vervolg A2/A12/A27/A28:
U rijdt richting Centrum/Station. Volg vervolgens de borden met P1 en P2. Deze parkeergarages zijn gelegen aan de Spoorstraat. De parkeergarages P1 en P2 kunnen alleen nog maar worden ingereden vanaf de Catharijnesingel zijde.  Kies vervolgens P2 Hoog Catharijne. Deze parkeergarage bevindt zich onder de vestiging.

Let op: ten gevolge van werkzaamheden in het centrum van Utrecht kan bovenstaande route afwijken. Kijk op www.utrechtbereikbaar.nl voor een actueel overzicht van de werkzaamheden.

Vanuit Parkeergarage P2: