Aristo meeting plaza Utrecht CS Meeting and co-working in Utrecht

Reservar directamente:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at Aristo meeting plaza Utrecht CS

9.4760 3185 1 10 9,5 (3185 Reviews)

Open this week:

Meetingspace
lu. Contact us
ma. Contact us
mi. Contact us
ju. Contact us
vi. Contact us
sá. Contact us
do. Contact us
Workspace
08:30  -  20:00
08:30  -  20:00
08:30  -  20:00
08:30  -  20:00
08:30  -  18:30
Contact us
Contact us

Address:

Godebaldkwartier 357
(Kantoren Janssoenborch Hoog Catharijne)
3511DT Utrecht

reserveringen@aristo.nl
088-2301036

Meeting Plaza Utrecht B.V.
30143926
Route

More information about Aristo meeting plaza Utrecht CS

Aristo meeting center is vanaf woensdag  16 december  tot maandag 18 januari GESLOTEN vanwege de maatregelen van het kabinet. 

Veilig samenkomen bij Aristo meeting plaza Utrecht CS

WIJ VOLDOEN AAN ALLE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM OM VERANTWOORD – OP 1,5 METER AFSTAND – ELKAAR TE ONTMOETEN VOOR TRAININGEN & BIJEENKOMSTEN.

Social distance proof vergaderen en trainen op al onze vier locaties Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS en Utrecht Lunetten.

Volg hier de actuele ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en Aristo meeting center. 

Aristo meeting plaza Utrecht CS ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne, kantooringang Janssoenborch ( naast de ACTION.) Deze ingang staat bewegwijzerd en is belangrijk om aan te houden om onze vestiging te vinden!

Wij verwijzen je graag naar de routebeschrijving. Ook hebben wij een kort routefilmpje hoe je vanaf het station naar Aristo meeting plaza Utrecht CS loopt.


Vergaderen en ontmoeten
Aristo meeting plaza Utrecht CS  is de plek om elkaar te ontmoeten. Centraal gelegen en uniek: reserveren per stoel. Met een flexibele inrichting en uitgebreide faciliteiten ideaal voor het organiseren van die ene belangrijke vergadering. Maar ook voor een groots evenement of kleinschalige workshop kun je bij ons terecht. In de World of Society 3.0 is er bovendien de gelegenheid om je snel en gemakkelijk te verbinden aan een diverse groep zelfstandig professionals met kennis, vaardigheden en contacten.  Kom snel naar Hoog Catharijne en sluit je aan bij het waardenetwerk van Aristo meeting plaza Utrecht CS!

Openingstijden*
Ma t/m do: 08.00 - 22.30 uur
Vr & za: 08.00-17.30 uur

*Overige tijden en dagen op aanvraag mogelijk via de boekingstool.

Twijfel je nog? Niet nodig. Bij ons kun je tot 24 uur van te voren kosteloos aanpassingen doen aan je boeking. Gewoon zelf (bekijk hier hoe), via onze innovatieve boeking- en eventsoftware. En heb je vragen? Dan kun je ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen. We denken graag met je mee om van jouw ontmoeting een succes te maken.

Flexwerken en ontmoeten
Aristo meeting plaza Utrecht CS is al meer dan twintig jaar een betrouwbare partner in de vergaderwereld. De locatie is uitermate geschikt voor opleidingen en trainingen, maar ook voor vergaderingen kun je uitstekend bij ons terecht.

NB: alle Powered by Seats2meet.com locaties worden binnen de algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) gezien als verwerkingsverantwoordelijke. Als één van de powered by S2M locaties van het Seast2meet concept, volgt Meeting Plaza Utrecht B.V. het AVG beleid van Seats2meet International B.V., zoals beschreven op https://gdpr.seats2meet.com.

Route   Print

LET  OP: Onze ingang is in 2019 gewijzigd!
U kunt Aristo meeting plaza Utrecht CS vinden bij kantooringang Janssoenborch, naast de Action.

Looproute filmpje 2020
Routefilmpje

Routebeschrijving Aristo meeting plaza Utrecht CS (Openbaar vervoer)

U loopt vanaf Utrecht CS het stationsgebouw uit richting Centrum. Dan steekt u schuinrechts via het nieuwe stationsplein de nieuwe hoofdingang van ‘Hoog Catharijne' in via de schuifdeuren. Dan gaat u naar rechts. Vrij snel heeft u aan uw rechterhand de winkel Lush daarna gaat u naar rechts richting Godebaldkwartier. Na ca 120 meter vindt u aan uw linkerhand de winkel ACTION na deze winkel vindt u de kantooringang Janssoenborch. Daar gaat u naar binnen en vindt u de 'bel' van Meeting Plaza. Neem de lift of de trap (links om de hoek in de gang) naar de tweede etage.

Mocht u Aristo meeting plaza Utrecht CS niet kunnen vinden, neem dan telefonisch contact met ons op dan begeleiden wij u naar onze vestiging: telefoonnummer 030 2337010. 

Routebeschrijving Aristo meeting plaza Utrecht CS(Auto)
Voor navigatiesysteem gebruik het volgende adres: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht – P1 en P2.
Via deze link kunt u voorafgaand uw parkeerplek in één van de parkeergarages reserveren, waardoor u voor een zeer voordelig tarief kunt parkeren.

Vanaf de A2 Amsterdam/Den Bosch:
Neem afslag 8 Utrecht Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Arnhem en A27 Breda:
Volg eerst Ring Utrecht/Nieuwegein, dan Ring Utrecht-West/ Amsterdam(A2), neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Den Haag/Rotterdam:
A2 Amsterdam en neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A27 Hilversum:
Volg de Ring Utrecht Oost, hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog-Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A28 Amersfoort:
Volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs (A27), dan richting Utrecht-Noord. Hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen, na de afslag links onder de snelweg door. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.
zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

» Vervolg A2/A12/A27/A28:
U rijdt richting Centrum/Station. Volg vervolgens de borden met P1 en P2. Deze parkeergarages zijn gelegen aan de Spoorstraat. De parkeergarages P1 en P2 kunnen alleen nog maar worden ingereden vanaf de Catharijnesingel zijde.  Kies vervolgens P1 of P2* Hoog Catharijne. 

Let op: ten gevolge van werkzaamheden in het centrum van Utrecht kan bovenstaande route afwijken. Kijk op www.utrechtbereikbaar.nl voor een actueel overzicht van de werkzaamheden.

*Parkeergarage P2: Deze garage bevindt zich onder de vestiging. Wanneer u deze garage op winkelniveau verlaat, dan gaat u als het ware links Hoog Catharijne in. U ziet als u uit de parkeergarage komt aan uw linkerhand de winkel Erica. Na 40 meter vindt u links kantooringang Janssoenborch, tussen de Action en de Intertoys. 

Leveranciersingang:
Als leverancier kunt u laden en lossen bij de ingang 'Expeditie Godebaldkwartier'. Deze ingang bevindt zich in de Spoorstraat (naast ingang van parkeergarage Hoog Catharijne P2). U kunt de Spoorstraat (meestal)bereiken via Catharijnesingel of de Westerstraat. Aristo meeting plaza Utrecht CS staat op nummer 5. U kunt de blauwe deuren betreden. Als u het 'Expeditie Godebaldkwartier' binnenstapt, dan gaat u met de lift naar de 2e verdieping.