Seats2meet.com event calendar Of course you organize your event at our Seats2meet.com locations. Below you will find our event calendar. You can see all events that organized in our locations. Are you there?

Wednesday, December 13, 2017

Waardevol Leiderschap gaat over leiders die duurzame waarden weten te verbinden aan betekenisvolle doelen. Hiermee weten ze de betrokkenheid te verhogen en maatschappelijke relevantie van hun organisatie of team te versterken. Bedrijven, organisaties, afdelingen of teams die die geleid worden op basis van waardevol leiderschap presteren niet alleen beter, ze maar dragen ook bij aan een betere maatschappij. Tijdens de masterclass krijg je inzicht in waarom waardevol leiderschap belangrijk is. Hoe je waardevol leiderschap ontwikkelt en wat de belangrijkste waardevol leiderschapsvaardigheden zijn.

Een keer per maand - netwerkkoffie op het Netwerkplein. Begin je dag met een lekkere kop koffie en maak kennis met lokale collega-ondernemers in een klein-schalige en laag-drempelige setting. Heb je een specifieke vraag? Laat het me weten en wie weet kan ik - of andere ondernemers - je een stapje verder helpen! Programma Ontvangst De deelnemers worden ontvangen door de netwerkcoördinator en welkom geheten op het netwerkplein. Programma Onder het genot van een heerlijke kop koffie volgt een informele kennismaking met het Netwerkplein en natuurlijk met overige ondernemers en wie weet waar een kopje koffie je deze ochtend brengt. Afsluiting Na de netwerkkoffie is er natuurlijk voldoende ruimte voor een gezellige nazit en het uitwisselen van visitekaartjes.

HET ROY & FRISO VRAGENUURTJE – Voor al je financiële en fiscale vragen! Roy en Friso komen elke woensdag hun kennis delen hier bij ons in de Social Impact Factory. Met hun passie voor boekhouding, jaarrekeningen en van alles rondom belasting adviezen (want er is toch niks leukers dan dat?) kunnen ze jou helpen met het beantwoorden van de vragen die jij hebt rondom deze onderwerpen. Stuur jouw vragen van te voren op voor een extra goed advies. Schiet er spontaan toch nog een vraag te binnen? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Zet jezelf op aanwezig via Facebook en mail je vraag voor dinsdag naar: rvandijk@alfa.nl. Je kunt denken aan de volgende onderwerpen: – Boekhouding – Jaarrekeningen – Het starten van een onderneming – Inkomstenbelasting – Omzetbelasting – Belastingdienst – Geschikte rechtsvormen

Met kerst wil je laten zien wat je in huis hebt en na het kerstdiner sluit je natuurlijk af met een heerlijke koffie! Of doe eens wat anders! In deze workshop ga je zelf je eigen koffiecocktail maken onder begeleiding van onze barista. Aan de hand van de verschillende smaakprofielen ga je aan de slag met het combineren en uitproberen van diverse ingredienten om de lekkerste koffie-cocktails te maken. maximaal 8 personen E15,- per persoon

In de collegereeks over The Big Questions gaat het de grote vragen over leven, het universum en de wereld om je heen: zijn deze raadsels te beantwoorden? In het college op 13 december draait het om vragen als: Hoe groot is het Zonnestelsel, de Melkweg, het Heelal? Wat is de Horizon? Wat is een zwart gat? Is het Heelal oneindig? Meldt je aan!

Thursday, December 14, 2017

Op donderdag 14 december staat de tweede bijeenkomst gepland van de pilot ondersteuning van het ondernemerschap van zelfstandige kunstvakdocenten. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. In de ochtend is er een intervisie. Kunstvakdocenten (van alle verschillende disciplines) die kennis en ervaringen met elkaar delen en elkaar inspireren, want vaak is er in de dagelijkse praktijk (te) weinig tijd voor beschikbaar. Denk alvast eens na over de volgende vragen: Wat beïnvloed de klantperceptie en hoe werken jullie succesvol samen in de regio? Na de lunch zijn er twee masterclasses, namelijk acquisitie en waardebepaling. Je kunt beide sessies volgen. Meer info: http://kunstbalie.nl/actueel/bijeenkomst-zelfstandige-kunstvakdocenten-wat-het-jouw-klant-waard

Hoe zou het zijn als je tijdens een vergadering echt op basis van gelijkwaardigheid en met consent afspraken maakt en besluiten neemt? Zou dat de betrokkenheid en de effectiviteit niet enorm bevorderen? Ervaar de kracht van de CONSENT-methode® door met elkaar het Ger-Consentspel te spelen en krijg concrete handvatten waar je dezelfde dag al mee aan de slag kunt. Het Ger-Consentspel wordt begeleid door Baudy Wiechers van de CONSENT-methode®.

De zomervakantie is voorbij, of staat nog geboekt in je agenda. Maar toch…what’s next? Nicole van Ginkel van Travel Counsellors zit klaar op het Netwerkplein om jou te inspireren voor je volgende reis. Waar gaat jouw volgende reis heen? Een zonvakantie naar de Canarische Eilanden, een rondreis door Maleisie, een cruise of die stedentrip die al zo lang op je verlanglijstje staat, alles is mogelijk! Of organiseer jij een groepsreis naar een mooie bestemming voor je bedrijf? Voor individuele en bedrijfsreizen op maat is Nicole de juiste reis expert!

Broedplaats voor duurzame oplossingen De Final Footprint Challenge wil een broedplaats zijn voor duurzame oplossingen voor de uitvaart. Ondernemers binnen en buiten de branche, studenten, experts en andere geïnteresseerden kunnen hun oplossingen voor een duurzame uitvaart delen. Zowel ideeën in de beginfase als verder uitgewerkte plannen krijgen een kans. Ook ondernemers die al een tijdje bezig zijn kunnen meedoen. De challenge biedt deelnemers ook de mogelijkheid om samen te werken en hun krachten te bundelen.

Blockchain. Iedereen heeft het erover. Iedereen vindt er iets van, maar wat is het nu echt en hoe kan je het toepassen? Blocker.nl is hét blockchain en cryptocurrency platform van de Benelux en verbindt like-minded people. “ Wij zijn ervan overtuigd dat deze disruptieve technologie de wereld gaat veranderen en diep ingrijpt in de status quo waarop mensen werken, organisaties zijn georganiseerd en transacties plaatsvinden.” Daarom Blocker.nl organiseert een informele Blockchain meet-up. Deze start met een inloop vanaf 19:30 uur. Door de twee sprekers worden de aanwezigen meegenomen in de beginselen van Blockchain technologie en cryptocurrencies als Bitcoin. Op een gezellige en laagdrempelige manier zal spreker Bas Wisselink je meenemen in de ‘Basis van de Blockchain’ www.baswisselink.com en Didi Taihuttu zal zijn keuze toelichten om al zijn bezittingen om te zetten in Bitcoin en met zijn vrouw en kinderen intrek te nemen in een caravan. Het programma wordt afgesloten met een borrel. Aanmelden kan via info@blocker.nl. Het aantal plaatsen is beperkt tot 50, dus meld je snel aan!

Friday, December 15, 2017

In deze cursus krijg je zicht op het nut en gebruik van een overeenkomst van opdracht en algemene voorwaarden. Ook geven wij je uitleg over het bepalen van je uurtarief en informeren wij je over alle mogelijkheden die er qua verzekeringen voor ondernemers mogelijk zijn. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen. Kosten Gratis voor bezoekers van de KvK Startersdag 2017. Overige aanmeldingen op basis van beschikbaarheid. Let op: Bij afmelding, minder dan een week voor de cursus, zijn wij helaas genoodzaakt een no-show fee van €25,- in rekening te brengen. Aanmelden via Link

Professional organizer of opruimcoach is een afwisselend, nuttig en uitdagend beroep! Wil jij ook graag organizer worden? In deze Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren leert De HuishoudCoach je alles wat je moet weten om jouw toekomstige clienten op een positieve en effectieve manier naar meer rust en ruimte te begeleiden.

Magnestische Marketing. Training bestemd voor leden. Lid worden kan.

Wil je leren jouw intuïtie in te zetten als tool. Jouw intuïtie is jouw innerlijk kompas naar een succesvol bedrijf en een gelukkig en gezond leven.

Friday, December 22, 2017

Opleiding Professional Organizer Particulieren

Open huis Rabo Groenhuis - Sustainer Homes

Sustainer Homes en Rabobank Utrecht laten aan heel Nederland zien dat betaalbaar duurzaam bouwen niet iets voor de toekomst is, maar nu al kan. Meld je aan voor het open huis via info@sustainerhomes.nl

Sunday, December 24, 2017

Kom 24 december, net voordat Kerstavond begint, bij ons beneden bij stadsbrasserie de Utrechter een nostalgische kerstfilm kijken. Zij toveren de event ruimte om tot een knusse huiskamer, waarin jij en jouw gezinnetje of vrienden kerstmis sfeervol kunnen inluiden. In je kersttrui, natuurlijk :).

Saturday, January 6, 2018

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor coaches en therapeuten die antwoord zoeken op de vraag: “wat maakt dat iemand wel of juist geen klant bij mij wordt?” Coaches en therapeuten hebben de ervaring dat ze veel inspanningen verrichten om door hun doelgroep gevonden te worden, maar dat ze daar toch té weinig nieuwe klanten uit halen. In deze workshop reiken we praktische tools aan en krijg je inzicht in (onbewuste) drijfveren, waardoor je met minder inspanning de juiste klanten krijgt. En we behandelen de vier gedragstypes en de communicatiestijlen om beter te kunnen afstemmen, waardoor de klant zich vanaf het eerste moment vertrouwd voelt. Met deze kennis wordt het voor coaches en therapeuten makkelijker om nieuwe klanten te krijgen. Wij gaan uit van de expertise van coaches en therapeuten op het gebied van communicatie, en wij reiken de tools aan om deze expertise slim in te zetten bij het werven van nieuwe klanten.

Thursday, January 11, 2018

Tijdens het Lab Reinventing Organizations maak je een scan van je organisatie om te kijken waar die nu staat en wat de mindset zijn die je organisatie vastzetten. Je leert fris te kijken naar je organisatie en ontdekt wat jullie volgende stap is naar meer zelforganisatie. Je krijgt tools nieuw inrichten van de processen, besluitvorming en overlegvormen van je bedrijf waardoor die zich sneller kan aanpassen aan een veranderende omgeving (oa met elementen van holacracy). Lab Reinventing Organizations wordt georganiseerd door Toon Franken van Next Level Organiseren en Heleen Kuiper van Adelante Coaching & Advies.

Wednesday, January 17, 2018

Zit jij letterlijk met de handen in het haar over het kapsel van je kat (of hond)? Je borstelverzameling puilt uit. Je borstelt en borstelt en de klitten blijven maar komen en de stofzuiger maakt overuren. Wil jij nu weleens waarom het niet werkt wat je doet? Geef je dan op voor de ‘Vacht & Vel’ lezing van vachtspecialist Jet Bijen – Veldhoen, een legende in de trimmerswereld. Op 17 januari verblijdt zij Brabant met een bezoekje waar zij ons mee neemt in de, op het oog simpele maar in werkelijkheid ingewikkelde, wereld van huid en vacht. Aan het einde van deze lezing heb jij antwoorden op de vragen waarom: - jouw huisdier het hele jaar door in de rui is. - de klitten maar blijven komen ondanks dat jij ze dagelijks uitborstelt. - jouw huisdier het nog warmer lijkt te hebben in de zomer nadat je hem kaal hebt laten scheren om hem te helpen. - de vacht van je huisdier er steeds doffer uit gaat zien ondanks dat jij hem goed bij houdt of laat houden. En nee, de leeftijd i

Thursday, January 18, 2018

18-19 januari - Strategie Session 2018 - Mission Start your year with great focus and strategy. You’ll be amazed with how much you can get done in a year with clarity and focus. It’s a superpower to know why you do what you do, where to it must lead, and what you need to focus on now! In two days, we’ll: - Take an honest and pure look at your dreams, to formulate a mission and your goals for the year. - Design a fitting business case, product portfolio and a marketing funnel. - Bring it back to your top 4 value-added activities. - Create an actionable planning that gives your focus. Joining will: - Give you clarity on your goals for the year. This is what’s important to you now! - Decrease the noise of options and short cuts. You know your plan! - Save you two years of research and trial-and-error of figuring it out yourself. So, short circuit that by this two-day investment. - Give you a lot of fun, care and 5 new entrepreneur friends! So give yourself the gift to be hosted through this journey of reflection and decisions. This version on 18-19 January has extra focus on getting clarity on your mission. The version on 25-26 January goes deeper into the Building Blocks of your Business. Space for 6 participants. Price: Pay-as-you-feel between €125 and €250 (excl. VAT).

Connecting2Create: Design Denken KM

Maak kennis met Design Denken: In deze workshop ontdek je in 1 dag wat Design Thinking eigenlijk is. Aan de hand van een praktische casus ga je zelf aan de slag. Hierbij doorlopen we de verschillende stappen van Design Denken.

Ideas and entrepreneurship for social good are gaining momentum. There are a lot of social ideas out there, but often they lack technical knowledge to get them off the ground. GoodCode aims to bridge this divide by organising events that bring together people with programming skills and people with bright ideas for social good. After two successful events in Amsterdam they will have there next event in the Social Impact Factory on the 18th of January.

Friday, January 19, 2018

Open Huis Rabo Groenhuis - Sustainer Homes

Sustainer Homes en Rabobank Utrecht laten aan heel Nederland zien dat betaalbaar duurzaam bouwen niet iets voor de toekomst is, maar nu al kan. Meld je aan voor het open huis via info@sustainerhomes.nl

Thursday, January 25, 2018

25-26 januari - Strategie Session 2018 - Building a Business Start your year with great focus and strategy. You’ll be amazed with how much you can get done in a year with clarity and focus. It’s a superpower to know why you do what you do, whereto it must lead, and what you need to focus on now!  In two days, we’ll: - Take an honest and pure look at your dreams, to formulate a mission and your goals for the year. - Design a fitting business case, product portfolio and a marketing funnel. - Bring it back to your top 4 value-added activities. - Create an actionable planning that gives your focus. Joining will: - Give you clarity on your goals for the year. This is what’s important to you now! - Decrease the noise of options and short cuts. You know your plan! - Save you two years of research and trial-and-error of figuring it out yourself. So, short circuit that by this two-day investment. - Give you a lot of fun, care and 5 new entrepreneur friends! So give yourself the gift to be hosted through this journey of reflection and decisions. This version on 25-26 January goes deeper into the Building Blocks of your Business. The version on 18-19 January has extra focus on getting clarity on your mission. Space for 6 participants. Price: Pay-as-you-feel between €125 and €250 (excl. VAT).

Je wil aan de slag met zelfsturing/zelforganisatie, maar hoe doe je dat? De structuur en de werkwijzen zullen veranderen, maar ook de cultuur en de manier waarop medewerkers met elkaar om gaan. Je wilt kennis nemen wat zelfsturing voor jouw organisatie en medewerkers kan opleveren, wat de valkuilen zijn en hoe zelfsturing stapsgewijs kunt invoeren. Krijg concrete inzichten en handvatten op deze introductie Integrale Zelfsturing. Na deze middag weet jij alles over de achtergronden en mogelijkheden van zelfsturing, onze aanpak van Integrale Zelfsturing en best-practices om zelfsturing te realiseren. Je maakt een vertaling naar je eigen organisatie en krijgt concrete tips hoe je zelfsturing tot een succes kunt maken. ]

Wednesday, February 14, 2018

Friday, February 23, 2018

23 februari - Aligning with Purpose Searching for what you want to do? Yearning for more focus in your work? To know you’re doing what you meant to be doing? Get to know what’s important to you. To see clearly what you want to create in the world! And learn an approach to align your life more and more with your purpose. This masterclass is a mix between high energy games and slow reflection. From me teaching what I’ve learned and you helping others find their wisdom. Join this masterclass Aligning with Purpose, Friday February 23, 13:00-17:00. €29 if you come alone, €29 if you bring someone else!

Tuesday, March 6, 2018

Je wil aan de slag met zelfsturing/zelforganisatie, maar hoe doe je dat? De structuur en de werkwijzen zullen veranderen, maar ook de cultuur en de manier waarop medewerkers met elkaar om gaan. Je wilt kennis nemen wat zelfsturing voor jouw organisatie en medewerkers kan opleveren, wat de valkuilen zijn en hoe zelfsturing stapsgewijs kunt invoeren. Laat je inspireren en krijg concrete inzichten en handvatten op deze Masterclass Integrale Zelfsturing. In één middag op de hoogte van de achtergronden en mogelijkheden van zelfsturing, onze aanpak van Integrale Zelfsturing en best-practices om zelfsturing te realiseren. Je maakt een vertaling naar je eigen organisatie en krijgt concrete tips hoe je zelfsturing tot een succes kunt maken.

Wednesday, March 14, 2018

Thursday, March 22, 2018

Ook MOE van het GEDOE in vergaderingen? Hoe actief doet iedereen mee? Hoe krijg je meer interactie en eigenaarschap voor, tijdens en na de meeting? Het lijkt wel alsof het jóuw feestje is! Breng daarin veranderen met de training ‘Vergaderen Zonder gedoe’. In deze training leer je hoe je draagvlak en betrokkenheid creëert bij een overleg. We rusten je uit met concrete handvatten die ervoor zorgen dat er zodanig uitgewisseld wordt dat daarbij de stillere deelnemers niet worden overstemd en mondige deelnemers wat worden gedempd.

Thursday, April 12, 2018

Tuesday, May 29, 2018

Ook MOE van het GEDOE in vergaderingen? Hoe actief doet iedereen mee? Hoe krijg je meer interactie en eigenaarschap voor, tijdens en na de meeting? Het lijkt wel alsof het jóuw feestje is! Breng daarin veranderen met de training ‘Vergaderen Zonder gedoe’. In deze training leer je hoe je draagvlak en betrokkenheid creëert bij een overleg. We rusten je uit met concrete handvatten die ervoor zorgen dat er zodanig uitgewisseld wordt dat daarbij de stillere deelnemers niet worden overstemd en mondige deelnemers wat worden gedempd.

Organize your own event at a Seats2meet.com?

We have flexible terms and love to help and make your event successful. Use Seats2meet.com to connect the participants present easily!

Book directly or make an request