Meeting, training and event rooms

 

Eerste Ronde

Een prettige ruimte met ronde tafel (3de verdieping) voor een gezelschap van 6 personen. Een mobiel (gemakkelijk verrijdbaar) plasmascherm met USB-aansluiting is voor deze ruimte te bestellen onder ‘Opties’. Via de eigen laptop kunnen op deze manier foto’s, filmpjes en/of presentaties getoond worden. De Eerste Ronde grenst aan de Tweede Ronde, een identiek ingerichte ruimte.

Beschikbare opstellingen
Different 2 - 4
Knowledge 2 - 4
Workshop 2 - 4

 

Auditorium

Het Auditorium (3de verdieping) is standaard ingericht in theateropstelling en biedt daarmee ruimte aan 70-75 personen. Een ideale ruimte voor presentaties en lezingen. Uiteraard zijn ook andere zaalconfiguraties mogelijk. Het Auditorium grenst aan de pauzeruimte met pantry en een aantal ruimtes die goed te gebruiken zijn als ‘break-out rooms’. De ruimte is uitgerust met een beamer aan het plafond & (electronisch te bedienen) scherm, een geluidsset met 2 speakers & mixer en een draadloze microfoon. Optioneel zijn extra microfoons, meer audio, extra licht, een podium en/of extra scherm. Voor deze extra’s geldt dat deze 2 dagen van tevoren besteld dienen te worden.

Beschikbare opstellingen
Circle 10 - 25
Workshop 10 - 30
Creative setting 10 - 40
Creative session 10 - 40
Theater 10 - 80

 

Creative Lounge

De Creative Lounge is standaard ingericht in U-vorm en biedt daarmee ruimte aan ca. 15 personen en vormt daarmee een ideale ruimte voor trainingen en cursussen, maar ook presentaties. Uiteraard zijn ook andere zaalconfiguraties mogelijk. De ruimte ligt centraal op de 3de verdieping. De Creative Lounge is uitgerust met een (handmatig te bedienen) scherm voor een beamer, die eventueel onder ‘Opties’ besteld kan worden. Een projectietafel is aanwezig. 

Beschikbare opstellingen
Cabaret 4 - 30
School 6 - 12
Examination 6 - 14
U-shape 6 - 15
Meeting 6 - 20
Theater 10 - 40

 

Tweede Ronde

Meeting Room for max. 4 guests on the 3rd floor of The Hague Tower

Beschikbare opstellingen
Cabaret 2 - 4
U-shape 2 - 4
Meeting 2 - 4
Creative setting 2 - 6
School 2 - 6
Circle 2 - 6
Knowledge 2 - 6
Conference 2 - 6
Theater 2 - 10

 

Tweede Kamer

Vergaderruimte op de 3e verdieping

Beschikbare opstellingen
Workspace 2 - 7
Meeting 2 - 8

 

Eerste kamer


Beschikbare opstellingen
Carre 4 - 12