Meeting Plaza Utrecht Meeting and co-working in Utrecht

Welcome at Meeting Plaza Utrecht

Godebaldkwartier 20, kantoor Cluetinckborch, Utrecht (Route) 9.4575 3049 1 10 9.5 (3049 Reviews)

Address:

Meeting Plaza Utrecht
Godebaldkwartier 20, kantoor Cluetinckborch
3511DX Utrecht

reserveringen@meetingplaza.nl
+31 030 2337010

Meeting Plaza Utrecht B.V.
30143926

Open this week:

Meetingspace
Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed
Workspace
Closed
Closed
Closed
Closed
Closed
Closed
Closed

Need any help?

Route   Print

Routebeschrijving Meeting Plaza Utrecht (Auto)

Voor navigatiesysteem gebruik volgend adres: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht – P1 (Moreelsepark)

Vanaf de A2 Amsterdam/Den Bosch:
Neem afslag 8 Utrecht Centrum.

zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Arnhem en A27 Breda:
Volg eerst Ring Utrecht/Nieuwegein, dan Ring Utrecht-West/ Amsterdam(A2), neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.

zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A12 Den Haag/Rotterdam:
A2 Amsterdam en neem afslag 8 richting Utrecht-Centrum.

zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A27 Hilversum:
Volg de Ring Utrecht Oost, hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog-Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.

zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

Vanaf de A28 Amersfoort:
Volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs (A27), dan richting Utrecht-Noord. Hier neemt u afslag 30, Veemarkthallen, na de afslag links onder de snelweg door. Vanaf hier volgt u de borden Centrum en vervolgens de borden Hoog Catharijne. Eenmaal op de Weerdsingel gaat u bij de rotonde de verkeerslichten linksaf.

zie verder vervolg A2/A12/A27/A28

? Vervolg A2/A12/A27/A28:
U rijdt richting Centrum/Station. Het beste kunt u de borden \\\\\'Hoog-Catharijne (P1)\\\\\' volgen. Vervolgens op de Catharijnebaan halverwege het viaduct bij het bord \\\\\'Station\\\\\' rechts omhoog. Ga direct de tweede straat rechtsaf bij de borden \\\\\'Parkeergarage Moreelsepark\\\\\'. Deze parkeergarage is gelegen aan de Spoorstraat. Wij adviseren u om deze parkeergarage te gebruiken.

Let op: ten gevolge van werkzaamheden in het centrum van Utrecht kan bovenstaande route afwijken. Kijk op www.utrechtbereikbaar.nl voor een actueel overzicht van de werkzaamheden.

Vanuit Parkeergarage Moreelsepark:
Neem de uitgang Hoog Catharijne, loop het winkelcentrum in met de Albert Heijn en vervolgens de AKO aan uw linkerhand. Loop ongeveer 100 meter rechtdoor tot u op bakkerij Tamminga afloopt. Direct rechts om de hoek vindt u de entree van kantorencomplex \\\\\'Cluetinckborch\\\\\'. Bel aan bij Meeting Plaza en neem de lift naar de tweede etage.

Vanuit Parkeergarage Radboud:
Neem de uitgang Hoog-Catharijne, steek het plein schuin over en houd de winkel Claudia Strater aan uw rechterhand. Volg de blauwe borden richting \\\\\'kantoren Cluetinkborch\\\\\'. Direct links om de hoek vindt u de entree van kantorencomplex \\\\\'Cluetinckborch\\\\\'. Bel aan bij Meeting Plaza en neem de lift naar de tweede etage.

Vanuit Parkeergarage Stationsstraat:
Neem de uitgang Hoog Catharijne, loop het winkelcentrum in met de Media Markt aan uw linkerhand Volg de blauwe borden richting Vredenburg en ga linksaf bij de winkel Cool Cat. U ziet aan uw rechterhand de winkel Claudia Strater, loop hieromheen en volg de blauwe borden richting \\\\\'kantoren Cluetinkborch\\\\\'. Direct om de hoek vindt u de entree van kantorencomplex \\\\\'Cluetinckborch\\\\\'. Bel aan bij Meeting Plaza en neem de lift naar de tweede etage.

Leveranciers
Ga op de Catharijnebaan via Moreelsepark de Spoorstraat in. Halverwege deze straat bevindt zich de leveranciersingang. U staat nu voor een groot hek. Aan uw linkerhand ziet u een paal staan, waar u op het knopje moet drukken. Even vermelden aan de parkeerwachter dat u voor Meeting Plaza Utrecht komt, dan doen zij voor u het hek open. Zodra de hekken opengaan, neemt u de eerste straat rechts. U rijdt door tot de metalen hekken die weer leiden naar de uitgang. U kunt laden en lossen bij de laatste blauwe deur aan de rechterkant. De leverancierslift bevindt zich bij deur nr. 22. Deze lift neemt u naar de tweede etage. Vervolgens kunt u zich melden bij de receptie.

Routebeschrijving Meeting Plaza Utrecht (Openbaar vervoer)

Loop vanaf Utrecht CS richting Winkelcentrum \\\\\'Hoog Catharijne\\\\\'. Na ca 100 meter ziet u rechts een kledingzaak Didi. Ga hier rechtsaf. Direct links om de hoek vindt u de entree van kantorencomplex \\\\\'Cluetinckborg\\\\\'. Bel aan bij Meeting Plaza en neem de lift naar de tweede etage.