Bibliotheek Midden-Brabant + Kunstloc Brabant + Brabant C Meeting and co-working in Tilburg

Search real time:

Looking for a solution? Ask the ecosystem!

Our AI algorithm finds experts for everything.

Ask your question

Search people / knowledge

Serendipity
 

Welcome at Bibliotheek Midden-Brabant + Kunstloc Brabant + Brabant C

De huiskamer van Tilburg

Kennis opdoen en delen

Open this week:

Meetingspace
Mon 08:00  -  22:00
Tue 08:00  -  22:00
Wed 08:00  -  22:00
Thu 08:00  -  22:00
Fri 08:00  -  22:00
Sat 09:00  -  17:00
Sun 12:00  -  17:00
Workspace
Closed
Closed
Closed
Closed
Closed
Closed
Closed

Address:

Burgemeester Brokxlaan 1000
5041SG Tilburg

info@lochal.nl
013 4648 517

Route

More information about Bibliotheek Midden-Brabant + Kunstloc Brabant + Brabant C

LocHal
De hal, waar generaties Tilburgers aan treinen sleutelden wordt de nieuwe huiskamer van de stad.  Naast Seats2Meet Tilburg, Kunstloc Brabant en Brabant C gaat ook de Bibliotheek Nieuwe Stijl huisvesten in de LocHal. Hierdoor wordt dit industrieel erfgoed een inspirerende plek voor alle Tilburgers.

Naast een waardevolle collectie, biedt de bibliotheek ook een werkplaats en een podium om kennis en verhalen te delen en te creëren. Tilburgers kunnen er terecht om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. Zoals bijvoorbeeld in de verschillende stijlkamers en labs waar ruimte is om te leren en te experimenteren.

De Bibliotheek is aan het veranderen.
Nog steeds willen we de wereld van mensen groter maken. Mensen uitdagen verder te kijken. Mensen helpen verder te komen. Dit doen we allang niet meer alleen door boeken uit te lenen. En dit doen we allang niet meer alleen in onze vestigingen. Wij stimuleren en organiseren het creëren, delen en toegankelijk maken van kennis en verhalen. Aan de hand van onze rijke collectie, maar ook door een podium te bieden en een werkplaats te creëren. Dit doen we samen met andere organisaties en met onze gebruikers. Bibliotheek Nieuwe Stijl dus.

Kennismakerij
Bibliotheek Nieuwe Stijl kent allerlei vormen. Onder de noemer Kennismakerij  organiseren we activiteiten waar je kennis kunt maken, verhalen kunt delen. Waar je kunt ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en ontspannen. We dagen je uit hieraan samen met ons invulling te geven. Wil jij je kennis delen? Heb je een verhaal te vertellen? Wil je mensen bij elkaar brengen om jouw idee uit te voeren? Houd een onderwerp je zodanig bezig dat je hierover graag in debat wilt? Heb je een vraag waarop je het antwoord maar niet kunt vinden? Laat het ons weten en kom kennismaken. Samen weten we meer. We brengen je initiatief graag verder.

Places to bieb
Bibliotheek Nieuwe Stijl vind je op heel veel plekken in Midden-Brabant. We noemen ze Places to bieb. Plekken waar mensen uitgedaagd worden zichzelf te ontwikkelen. Waar we samen met onze partners kennis en verhalen delen. Incidenteel of structureel. Digitaal of fysiek. Wil jij graag weten wat de Bibliotheek in jouw wijk, op jouw school of voor jouw organisatie zou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.
Achter elke activiteit die we organiseren en op elke plek waar we samenwerken met onze partners, schuilt een mooi verhaal. Deze verhalen delen we op dit platform.
Ontdek hier dus Bibliotheek Nieuwe Stijl en bieb met ons mee.